Cameltoe - når hun lader sine læber tale

Meget lidt er overladt til fantasien, når kvinder mere eller mindre bevidstflasher såkaldt cameltoe

1 af 1

Annonce:

 

Vær med på en fræk kigger, når pigerne lader skamlæberne tale.

Lige så lidt ophidsende en vaskeægte omgang egyptiske kameltæer/cameltoes er, lige så forbandet frækt og pirrende kan synet af en kvindes såkaldte cameltoe være. 

Forvirret? Det skal du ikke være. Det korte af det lange er nemlig, at hendes trusser, strømpebukser, gymnastikdragt, cowboybukser mv., hvis stoffet er tyndt og tætsiddende nok, i bedste fald kan få hendes skamlæber til at træde så tydeligt frem, at hun laver encameltoe.

Et super frækt ”kvinde-trick”, der har en ekstra stor indflydelse på det modsatte køn.

Særligt hvis hun samtidig er godt våd i bukserne -altså lader sig dynge til med vand, der får omridset/konturerne af hendes skamlæber til kun at træde endnu mere tydeligt frem.

Svenske Elise, en super lækker og pivfræk model, med al tydelighed demonstrerede i det fri, da modellen under en omgang gammeldags bilvask præsenterede en drivvåd cameltoe – en plaskvåd seance, du kan opleve hos danske Eromaxxx.dk.

Cameltoe, brystsmutter og langt lys
Nøjagtig som piger, når vejret er til det, kan finde på at iføre sig SÅ stramme og gennemsigtige T-shirts, at synet går direkte i tissemanden, så er cameltoe-fænomenet ret udbredt inden for blandt andet sportsverdenen. Som mildest talt ikke gør det mindre interessant at overvære en volleyballkamp eller en basketballkamp for kvinder.

For slet ikke at tale om de kvindelige atletikudøvere og svømmere, hvis minimale og tætsiddende konkurrence-påklædning helt generelt overlader meget lidt til fantasien.

Er du til ung pige iført superstram og tætsiddende spandex – med absolut ingenting indenunder, så er det svært at komme uden om danske Ella, du her kan komme helt ind under dragten på:

De fleste kender til begrebet brystsmutter. Specielt i forbindelse med mere eller mindre kendte kvinder, som i forbindelse med fx en bytur eller en tur på stranden ”pludselig” kommer til at blotte en brystvorte eller to. Mens en paparazzifotograf helt tilfældigt ligger på lur med sim store zoomlinse i klitterne – og dagen efter er billederne af brystsmutteren gået verden rundt.

Det samme opleves med cameltoe-fotos, der sælger mindst lige så godt som billedet af den kvindelige superstjerne, der på vej hjem fra fitnesscentret bliver snig-fotograferet med langt lys på – altså hvor hendes brystvorter står lige ud i luften.

Er du til kombinationen langt lys og drivvåd cameltoe, så bør du give blondine-baben Veronica chancen - endnu en nordisk frækkert, der lader skamlæberne tale:

 

---------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seneste 6-nyt

Hent flere