Byt højrehånden ud med en masturbator

Hvis du er godt træt af at bruge højrehånden, så kan du krydre onanien og de frække fantasier med en masturbator – mandens svar på kvindens realistiske dildo

1 af 1
 

Hvor kvinden har sine store og små dildoer og vibratorer, så har manden mulighed for at sætte lidt kolorit på onanien ved at benytte sig af en håndvenlig masturbator. De fås både med og uden vibrationer. Nøjagtig som hendes ”hjælpemidler” frem imod orgasmen fås med og uden vibratorer. 

Hvor man, som mand, i gamle dage skulle kigge meget langt efter et bare nogenlunde brugbart alternativ til den ægte vare – altså kvindens vagina og den højre hånd, så kan man i dag få masturbatorer, hvor det seriøst er svært at mærke forskel.

Men et er selve den fysiske oplevelse ved at knalde sit nye onanirør – eller sin nye sexdukke, for den sags skyld. Noget helt andet er, at man i situationen helst skal kunne se bort fra, at det er et stykke sexlegetøj, man hygger med. En overvindelse langt de fleste mænd dog ret hurtigt evner at overkomme. Særligt hvis penetrationen af masturbatoren krydres med en heftig sexfantasi og/eller en god pornofilm.

Lad kæresten bruge masturbatoren på dig
I takt med, at det kun er blevet mere og mere almindeligt og udbredt at bruge sexlegetøj, både solo og i parforholdet, så tør man som par også bedre udfordre hinanden seksuelt – hvor et eller flere stykker sexlegetøj spiller hovedrollen.

Som fx trekanten, hvor han og en passende størrelse dildo sørger for at penetrere hende vaginalt og analt på samme tid. Eller trekanten, hvor mandens masturbator indtager rollen som kvinde nummer to i sengen. En god og helt ufarlig måde at få udlevet en fræk fantasi på, uden at det undervejs eller efterfølgende fører til jalousi og uvenskab på den bekostning. Forhåbentligt!

Hvis du har lyst til at få en rigtig god ide om, hvad man i dag kan erhverve sig af store som små, billigere og noget mere eksklusive masturbatorer, så bør du tjekke udbuddet af sexlegetøjsprodukter til manden på den danske webshop med sexlegetøj, Sinful.dk.   

Hvad siger du fx til et par fyldige ungepigebryster med en fræk vagina placeret midt imellem de truttede attributter? En masturbator af de lidt mere specielle, der uden tvivl må tiltale ham, der går en lang bue uden om alt det overflødige. Eller hvad?