Bundløse trusser – til din, min og alle andre kvinder

Har du endnu ikke oplevet hende bundløs, så bør du hurtigst muligt forsøge at ændre på dette – ikke mindst for din egen skyld

1 af 1
 

Når hende derhjemme vælger at iføre sig sine bundløse trusser, hvor der er udsigt til det hele, så sender hun samtidig et kraftigt signal, der ikke kan mistolkes.

Har du endnu ikke oplevet hende bundløs, så bør du hurtigst muligt forsøge at ændre på dette – ikke mindst for din egen skyld.

Hvad er forskellen på at nyde og dyrke kæresten splitternøgen kontra at opleve hende iført et par bundløse latextrusser?

Umiddelbart ikke det store, tænker du måske. Men så er det også kun fordi, at du, som kvinde- og sexglad mand, endnu ikke har stået, siddet eller ligget på ryggen i dobbeltsengen i situationen.

Ok, udsigten til herlighederne er mere eller mindre den samme. Men det er indramningen og signalet, hun med sine bundløse sender, dælme ikke. Og er der noget, der for alvor tæller, når det kommer til at tænde på hinanden seksuelt, så er det langt hen ad vejen netop indpakningen.

Samt naturligvis måden at ”godterne” præsenteres på.

Bundløs fremhæver og rammer ind
Det kan man opleve på ethvert dansk bordel og rundt om i de danske sex- og swingerklubber, når kvinderne klæder sig sexet og kinky på til en aften og nat med masser af sex på menuen.

Her vil kvinden i de bundløse trusser til enhver tid være mere ophidsende at se på og være sammen med, end hvis hun fx var helt nøgen.

For slet ikke at tale om kvinderne til fetish-festen, hvor det dels handler om ”udklædning” – af naturligvis den helt rette og kinky slags. Dels om sex, sex og atter sex.

Hos landets førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, erotisk tilbehør, sexet lingeri mv., Sinful.dk, fører man også en vifte af bundløse trusser til kvinder. Og hvor det mere end tydeligt fremgår, at de bundløse trusse-varianter på mest pirrende vis både fremhæver og rammer ind hos kvinden, hvad manden i bund og grund allermest koncentrerer sig om.

Nøjagtig det samme gælder i høj grad for den kvindelige barm. Slet intet galt i et par nøgne bryster. Overhovedet slet ikke. Men lige så snart, attributterne rammes ind af et ekstra sexet bh-sæt, hvor trods alt en lille smule overlades til fantasien og mulighed for afklædning, så pirrer og tirrer det bare ekstra.