Bryd rutinerne med disse frække terninger

Små tiltag kan afhjælpe manglen på nytænkning og mere action i sengen, der for alvor kan booste det fælles sexliv

1 af 1
 

-- Med sponsorlinks fra sinful.dk --

Kun de færreste par kan prale af et vildt og vanvittigt sexliv, hvor det kommer helt op at ringe hver gang.

Mere normalt er det derimod, at sex med tiden bliver noget, der sådan mere eller mindre blot skal overstås. For der er jo også så forbandet meget andet, der hele tiden skal nås og gøres – og desuden er der X Faktor i fjerneren om en halv time. Så heller ikke i dag, skat!

Men når så lysten for alvor kommer over en, så kan man næsten også være sikker på, at kæresten ikke er lige så meget på – og når det endelig bliver til noget, så er det som regel de tre samme stillinger, der hver gang er på programmet, inden seancen sluttes af med en forløsning til gerne begge. Hvis tingene altså for alvor spiller. 

Men sådan behøves det altså ikke at være. Særligt ikke, hvis man som par med jævne mellemrum sørger for at udfordre det fælles sexliv. Bare en lille smule. Som rent praktisk kan lade sig gøre via fx at investere i et sæt super enkle og super billige sex terninger

Hvorpå næste frække stilling i sengen ikke længere er op til hverken ham eller hende, men derimod helt og holdent er i hænderne på lykkens lunefulde gudinde – og så skal der hurtigt ske løjer.

Massage, kysse eller kilde?
”Den lilla terning viser, hvor på kroppen legen skal forgå. Den sorte terning viser, hvilke ting der skal gøres som f.eks.. at give massage, kysse eller kilde. Den hvide terning viser, hvor legen skal foregå, f.eks. i køkkenet, stuen eller soveværelset. Oplev en helt anden form for leg og forspil og lad sexterninger tage den fulde kontrol,” fortæller danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj og erotiske produkter, om det erotiske sæt.  

Og hvor man under legen med de sex- og erotik-udfordrende terninger meget hurtigt finder ud af, at der nærmest ingen grænser er for, hvad tilfældet har i posen til en af frække ting og sager, der lynhurtigt kan føre til endnu mere nyt og spændende.

Hvis terningerne ikke lige tænder jer, så overvej måske i stedet et sjovt og udfordrende sexspil henvendt par, hvor det handler om at dele erotiske fantasier med hinanden. Hvis I altså tør!

 

----------------