Bryd normerne med We-Vibe

Vi har hørt om deres elskovsklemme en million gange – og ja, den er bestemt også en spændende lille sag, der kan give ekstra kolorit til jeres sexliv. Men firmaet bag den originale elskovsklemme, We-Vibe, har også mange andre spændende produkter, der også kan bruges til at krydre sexlivet med. Fælles for alle produkterne er et lidt særegent design, der bryder med normerne for sexlege.

1 af 1

Annonce:

 

 

Eller måske ikke så meget normerne for selve sexlegen som normerne for sexlegetøjet. For enhver ”hun” kan vel lide at blive kløet lidt bag skamlæberne. Det er bare måden, det bliver gjort på, og med hvad det bliver gjort. Det ved We Vibe, og det ved jeg. Når du har læst denne artikel til ende, ved du det også!

We-Vibe Nova Rabbit Vibrator  

Knep som kaniner

Skal du have hende derhjemme til at blive rigtig våd mellem benene og gerne så tit som muligt, så skal du varme hende op med Nova. Nova fra We-Vibe er en langøret kanin med ører så lange, at de kan nå både hendes perle forneden og valnødden inde i hulen – på samme tid.

Det skal nok få hende væk fra Familien fra Bryggen, Horton Sagaen, eller hvad hun nu sidder og stener til og ind i sengen eller ud på køkkenbordet. Men vær forberedt på, at hun vil tigge om noget mere fyldigt og maskulint inden længe. It’s sextime!

We-Vibes kanin har en sidegevinst. Den kan styres fra din smartphone – jeg siger det bare.

 

Sving i takt med We-Vibe Tango

Skal du selv lige varmes lidt op, så har We-Vibe også løsningen. Et sæt med tre dele – jo flere, jo bedre, så får vi mere for pengene. Her er der både en dildo til hendes g-punkt og en plug til dit p-punkt.

Begge kan komme til at vibrere ved at stikke vibratoren ind i hullet på dildoen eller på pluggen. Du kan selvfølgelig også bruge de to dele på fruen og give hende en tur i begge huller. Vibratoren kan også bruges separat på dine eller hendes følsomme områder.

Vi elsker elektronik og gadges

Der er ingen app til Tango. Så den kan ikke styres fra din smartphone. Men det kan vi mænd alligevel heller ikke koncentrere os om, når først musikken spiller og vibrationer snurrer i understellet på os.

Til gengæld er mange af de øvrige vibratorer, som We-Vibe producerer, app-styrede – som f.eks. den populære sexklemme. Og det elsker vi mænd jo. Så kan vi nemlig få tilfredsstillet vores indre legebarn, samtidig med at vi kan få tæmmet vores sexlyst.

We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator  

Bliv handyman med et knips

Mange af We-Vibes produkter har vundet priser og/eller er blevet kåret til bedst i test. Det gælder bl.a. klitoris-vibratoren, Touch. Det kan godt være, du tit får skudt i skoene, at du har 10 tommelfingre, men her får du så en ekstra. Touch ligner nemlig en tommelfinger i en velvoksen udgave. Pil hende med den – det skal nok få hende til at ændre mening om dine evner som handyman.

Nu har du læst artiklen til ende, så nu ved du det også – det handler om ”gørelsen” … Så hvad er der at betænke sig på? Vel egentlig ikke så meget – We want We-Vibe.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere