Brug vinteren på at få en længere penis

Det kræver tid og kræfter og stor dedikation, men resultatet bliver så også derefter – og er ikke mindst målbart

1 af 1
 

Ikke mange mænd, uanset længden af penis, er 100 procent tilfredse med, hvad de har at gøre godt med i sengen.

Og ønsker man en længere diller er en penisforlænger en mulighed.

Men nøjagtig som med træningen af overarmene og omkredsen af brystkassen, så kræver det tid og dedikation og viljen til seriøst at ville opnå resultater.

ALLE kan opnå mere længde, og nogle kan få mere ud af brugen af forlængeren end andre. Men ingen opnår noget som helst på en uge eller 14 dage.

Sætter du dig derimod det mål, at vinterhalvåret, vi netop er trådt ind i, skal benyttes til 'projekt længere penis', så bør du kunne gå sommeren i møde med endnu længere penis, end du kan måle dig til i dag. Desuden vil forøgelsen være permanent - og i princippet kan du benytte din forlænger i lige så lang tid, du vil og orker.

2-3 timer om dagen
Begrebet ”tortur-instrument” anvender en del om udseendet af penisforlængeren – og man kan da også drage en vis parallel til middelalderens strækbænk. Dog kun på det plan, at penisforlængeren ligeledes benyttes til at strække og forlænge med – dog uden at det må gøre decideret ondt på ham, der lægger lem til.

For at opnå dette her så væsentlige og ikke mindst målbare resultatet, så skal du have din penis i stræk i forlængeren i gerne 2 – 3 timer i døgnet – og over 4 – 6 måneder.

Det kan dog, når du har vænnet dig til at bære produktet, lade sig gøre at sove med den på.

Alternativt kan du klare dagens stræk og træk foran fjernsynet om aftenen, når du nu alligevel sidder der i lænestolen. 

Og nej, penis bliver ikke en millimeter længere af at blive ”trænet” om vinteren end om sommeren. Til gengæld opholder de fleste af os længere tid indendørs i den kolde og mørke tid, hvorfor vinterperioden på mange måder er optimal til netop denne form for strækøvelser.

 Se også: Jes Extender – gør hende glad med et par ekstra centimeter

Se også: Jamen du godeste......er det allerede JUL?