Bondage og klitorisparadis

En måned er allerede gået og jeg har fået testet 3 spændende produkter som jeg er blevet rigtig glad for

1 af 1

Annonce:

 

 

Til os som savner vores Sinful Magic Wand

Er jobbet kedeligt på en mandag eller bliver du bare lidt frisky når du er en tur i byen? I’m guilty! Jeg har lige testet Sinful Opladelig Mini Magic Wand, som passer perfekt ned i min lille taske.

Privat foto: Valeria Steen
Den er lavet af lækker blød silikone og hovedet er meget fleksibelt, hvilket gør det let at ramme de mest følsomme punkter med ekstra styrke. Jeg synes den er det perfekte alternativ til den store Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator, som jeg skrev om sidste gang, da den ligeledes har et meget stærkt og bredt vibrationsregister, men tilmed også har en masse forskellige vibrationsmønstre. Den vejer næsten ingenting og er den perfekte størrelse til enhver taske. Min kommer i hvert fald med på tur fremover!

 

I’m a strong and independent woman!

Den her er altså sjov! Vi kvinder har, med alle de nye slags legetøj, kunnet klare det meste selv de seneste år, men den der følelse af at blive slikket er der ikke noget som har kunnet ramme før denne lækre sag. Womanizer +Size Klitoris Stimulator laver vibrationer, som føles som sammenklemninger omkring klitoris og som giver dig følelsen af at blive slikket og så kommer den med 2 forskellige hoveder, så den passer til alle. Jeg er fan!!

Privat foto: Valeria Steen
Den kommer i en flot æske og har et lækkert stilrent design. I æsken finder man opladeren og det andet hoved til vibratoren, men også en fin silkepose til opbevaring af legetøjet.

Jeg havde hørt en del om den før jeg prøvede den og jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk, men det er virkelig en sjov og lækker følelse på samme tid. Den er dejlig til de ensomme nætter og skulle jeg blive single er mit sexliv i hvert fald reddet!

 

Udfordr jeres sanser og lær hinanden bedre at kende

Skulle du have en dejlig kæreste, så er Fifty Shades Darker Principles of Lust Romantisk Par Sæt helt klart værd at have derhjemme! Der er så mange spændende ting i, jeg følte mig som et barn til juleaften, da jeg pakkede det op! Båndene og masken er af et lækkert silkeblødt stof. Dertil følger også en fjer tickler, med en kølig metal ende, en smart lille fingervibrator og sidst, men ikke mindst, en penisring, som passer til alle størrelser, da den kan tilpasses, hvilket gør at man også kan få testiklerne med. SMART!

Privat foto: Valeria Steen
Denne pakke fokuserer rigtig meget på at udforske sanserne. Udover at gøre sex sjovt gør denne pakke det også rigtig spændende og udfordrende. Prøv at hengive dig 100% og lad din partner overtage kontrollen. Det kræver en del tillid, men det er en fantastisk oplevelse, som bringer jer tættere på hinanden og lader jer finde hinandens grænser på en behagelig måde.

Dette har været en sjov ting at prøve af for min partner og mig. Han har ingen problemer med at tage styringen, men jeg har rigtig svært ved at slippe kontrollen. Jeg synes denne pakke har været rigtig behagelig at prøve, da den er super fræk, men ikke for voldsom og derfor rigtig god at starte ud med.

Jeg kunne skrive en roman om dette sæt, for det er virkelig noget jeg tror er sundt at prøve, men kort sagt: Lækre ting i lækkert blødt materiale, passer til alle størrelser, smart lille vibrator, som man endelig ikke skal dømme ud fra størrelsen, den kan godt nok sit arbejde og prisen er mere end fair, så i gang med jer!

Seneste 6-nyt

Hent flere