Bondage er meget mere end frække bindelege

Den sikre måde at krydre sexlivet på er ved at styrke rollerne i sengen

1 af 1
 

Er du primært den givende og bestemmende part, så prøv for alvor at tage styringen ved at binde eller på anden måde fiksere din partner.

En del par har med garanti forsøgt sig med enten Gaffatape eller en ganske almindelig tørresnor i forbindelse med de hjemlige bondagelege. Men har nok også fundet ud af, at bindemidlerne ikke var helt optimale. Selvfølgelig skal han eller hun på sengen fastholdes, men fikseringen skal helst ikke gøre ondt og efterlade dybe og sviende mærker i huden.

Så skal I endelig lege med tape og bondagereb, så sørg for at benytte jer af produkter, der er specifikt fremstillet til formålet – og hvor tapen fx ikke klistrer fast til huden, men stadig gør binde-tricket.

Mere end frække bindelege
Hvis man udelukkende kender til bondage fra artikler, film og frække seancer på den årlige erotikmesse, så kan det virke en smule skræmmende og ikke mindst uoverskueligt selv at give sig i kast med rebene.

Men bondage – eller bindelege – er altså ikke mere, end hvad man selv vælger at gøre det til. Og hvad man som par nu engang har tid og overskud til at kaste sig ud i.

Til gengæld, som er en kæmpe bonus for de fleste, så er en omgang leg med bondage-rebet eller tapen i høj grad til at styrke og understøtte rollefordelingen i sengen. Ja, ok, han er den, der som regel tager styringen, mens hun pænt følger med.

Men det er altså noget andet og meget mere sigende, når han ikke kun står der for enden af sengen og svinger med sin manddom, men at han derimod svinger med sit nyindkøbte 10 meter lange Shibari Bondage Reb. Der med lidt snilde og fingerfærdig både kan fiksere og fastholde kærestens arme og ben til sengestolperne.

Først binde, så bolle hende
Derfor er bondage da også så meget mere end at binde og bolle kæresten. Bondage-legen, hvis du har fat i den lange ende af rebet, er i høj grad også en potent måde at understrege sin styrende rolle i sengen på. Til glæde og fornøjelse for ikke kun en selv, men også for ham eller hende, der bliver bundet og/eller tapet op.

Ovenstående bondage produkter er alle fundet hos danske Sinful.dk – Skandinaviens førende webshop med sexlegetøj.