Bøf&Blow var stor succes på bordellet

Så vildt gik det for sig

1 af 1
 

Pigerne på Cassiopeia Stars på Østerbro i København havde i går, 14. marts, inviteret danske mænd, singler såvel og mænd i parforhold, til stor BøfogBlowfest.

Her fik man så, enten i selskab med flere andre mænd eller solo en mør og saftig og et par våde saftige blæs.

Vi tog fat i Chantall fra bordellet for at høre, hvordan det gik.

- Vi havde ikke forventet så stor tilslutning til arrangementet, så begejstringen var stor over de mange tilmeldinger, siger Chantall, der holder eventen for tredje år i træk.

- Frem til kl 16. havde vi to selskaber á fire og seks samt et på tre. Om aftenen havde vi ét selskab med seks mænd og et blandet bord med fem. Derudover var der to mænd, der havde bestilt luksus og en til eksklusiv. Den eksklusive fik man eneværelse med alle pigerne.

- Der blev stegt mange bøffer og blæst, så loftet lettede. Hele dagen var der en fantastisk stemning med pigefnis og mandehørm. Og så der ingen problemer, kun kun god stemning, siger Chantall, der fortæller, at det var et blandet klientel:

- Jeg ved, at i hvert fald ved to af selskaberne var der en fast kunde, som havde taget drengevennerne med, og fyren, der fik en eksklusiv har også været i huset før. De andre er vi ikke helt klar over.

Besøg
Bloguniverset nytomsex.dk havde sendt en mand i marken for at opleve bøg&blowjobeventen på nær hold:

'Bøfferne er møre, der er kartofler og ovnbagte tomater, og da vi er vi halvvejs igennem dem, forsvinder den eksotiske pige under bordet og dukker op hos unge mand, der sidder overfor mig.

Stegeosen lægger sig tæt, et vindue åbnes. Bukser åbnes. Pik trækkes ud. Bøf tygges. Kondom påføres pikken med munden på den der særlige professionelle sexarbejder-facon.

Den ældre herre får nogenlunde samme tur af kvinden med den bidevenlige og bombastiske røv, og mens den smilende og veldrejede kok krammer ham bagfra, går hardbodyen i gang med den 50-årige.'

Se også: Bøf og blowjob i slowmotion – danske Elvira Friis viser vejen