Bøf og blowjob i slowmotion – danske Elvira Friis viser vejen

Dyrk den dagsaktuelle og inspirerende, danske blowjob slowmotion-video

1 af 1
 

Så er det atter (onsdag den 14. marts) blevet Bøf &Blowjob dag. Mandensdag, hvor kombinationen af lækker steak og en omgang oralsex, leveret af hende derhjemme, er alfa og omega. Dyrk den dagsaktuelle og inspirerende, danske blowjob slowmotion-video

Efter sne og kulde kommer der sol og varme, og efter Valentines Dag og senest Kvindernes internationale kampdag, er det nu endelig mændenes tur til at komme i centrum og blive forkælet.

Nøjagtig som danske Elvira Friis her forkæler manden i badekaret med en på alle måde ekstra våd sutter.

Fra joke til super fræk mærkedag
Hvad der tilbage i 2002 på en lokal radiostation i Boston, af radiovært Tom Birdsey, blev lanceret som lidt af en joke, lever her 16 år senere fortsat i bedste velgående. Den årlige Bøf &Blowjob dag, er uden tvivl kommet for at blive – og kun flere og flere, særligt par, tager da også helt bogstaveligt opfordringen til sig.

For hvorfor dog ikke? Hvad der glæder og fornøjer ham, glæder i langt de fleste tilfælde, heldigvis da, også hende. Og når han først har fået sin traditionelle bøf og et blowjob som dessert, på kærligste vis leveret af konen/kæresten/elskerinden, så er der i sagens natur også en pæn chance for, at hun ender med at få noget frækt til gengæld. Mere mandschauvinistiske er danske mænd da trods alt heller ikke – heller ikke den 14. marts.

En lidt anden variation over samme dagstema kan selvfølgelig gå på, at bøffen indtages ude i byen, eventuelt på Burger King eller i en af byens ”lidt finere spisehuse”, hvorpå den orale dessert efterfølgende klares ude på restaurationens toilet. Alternativt i bilen (husk dog ikke at køre imens) eller når man er kommet hjem.

Blowjob i slowmotion
Ønsker du at ”fodre kæresten” med hotte tips og tricks til, hvordan blow-delen (også) kan gribes an – endda oplevet helt tæt på og i slowmotion, så træk hende med ind foran skærmen for at se denne danske blowjob video på Elvirafriis.dk.

Skulle du i dag være i den forbandede uheldige situation, at du enten er alene hjemme eller er singlemand uden mulighed for at fejre dagen på behørig vis, så er det altså ikke værre, end at dagens B & B-opfordring i princippet kan løbe af stablen alle dage, hele året rundt.

Så er du og kæresten ikke med på vognen i dag, så sæt jeres eget personlige B & B-kryds i kalenderen ud for en hvilken som helst anden dag, der passer jer begge bedre.