Bliv klogere på, hvad kinky netstrømper kan gøre for dit sexliv

Netstrømper er den perfekte kærlighedsgave med frække bagtanker fra ham til hende

1 af 1

Annonce:

 

Er du kvinde og skal på en fræk date, så overrask din date, ham eller hende, ved at iføre dig et par sexede netstrømper eller selvsiddende strømper – til at fuldende dit indbydende outfit.

Netstrømper er samtidig den perfekte kærlighedsgave med frække bagtanker fra ham til hende.

Alle kvinder elsker og nyder at blive feteret og begavet – og du rammer næsten aldrig helt skævt, hvis du overrasker hende med en buket røde roser eller forærer hende den parfume, hun så længe har tigget om og sukket efter.

Men hvorfor ikke gå skridtet videre? Ud af en lidt anden og noget mere ”vovet vej”.

Ved fx at overraske kæresten med en kinky kærlighedsgave bestående af et par sexede netstrømper eller selvsiddende strømper.

Som ikke kun gør hende tanden mere indbydende og feminin, men som også – og her kommer den frække bagtanke så drønende ind i billedet – også kan lede jer hele vejen ind til dobbeltsengen.

Hun skal føle sig lækker og attraktiv
Mænd er ikke som kvinder, og kvinder er ikke som mænd – og heldigvis for det.

Så når hun for 117 gang forsøger at banke ind i hovedet på dig, at hun ikke længere føler sig lige så sexet og attraktiv uden tøj på, som hun gjorde for 20 år og 30 kilo siden, så bør du nok lytte efter og tro på, hvad hun siger – og ikke mindst agere derefter.

Ved fx at invitere hende med ind foran computeren for i fællesskab (sørg dog endelig for, at hun tager den endelige beslutning) at finde frem til forskellige former for sexet lingeri til hende. 

For når hun først er iklædt den nye, bundløse bodystocking eller den gennemsigtige blonde-chemise, føler hun sig straks mere lækker, fri og sexet til at give den ekstra meget gas på de krøllede lagner. I forhold til når hun er helt nøgen, hvor deller og strækmærker – i hvert fald i hendes egne øjne – springer lidt for meget i øjnene.

Smukke og sexede stænger
Smukke kvindeben/stænger, tænder langt de fleste mænd på – og er der noget, som på den mest sexede måde indrammer og fremhæver hendes ben og fødder, så er det selvsiddende strømper og/eller netstrømper.

Gerne krydret med en fræk hofteholder – nøjagtig som i de gode, gamle dage, da mormor og morfar var unge, hvor en fast bestanddel af forspillet gik på at opleve hende smyge nylonstrømperne af benene.

Hvis man da ikke selv fik muligheden for det. 

  

 

 

Seneste 6-nyt

Hent flere