Bliv klar til sexmessen

Valby Hallen danner igen rammen om efterårets frække messe

1 af 1

Annonce:

 

Går det som det plejer, vil op imod 30.000 erotiknysgerrige danske mænd og kvinder valfarte til Valby Hallen, når Erotic World messen traditionen tro vil åbne dørene for frække foredrag, livlig striptease og salg af sexlegetøj.

6. til 8. oktober kan du fornøje dig ved messens mange boder, scener og tilbud. Vi har fundet fem spændende indslag, du ikke burde gå glip af - altså udover de obligatoriske strippere som hende her:

En personal shopper
Du kan se dig blind på de mange dildoer, vibratorer og andet godt fra sexlegetøjets overdrev. Men hvad har du egentlig for? Savner du hjælp til at afdække dine inderste idéer, mål og fantasier? Har du selv svært ved at finde frem til det helt rigtige specielt målrettet dig og din verden?

På Erotic World kan du få en personal shopper - din helt egen hjælper til at afdække dine lyster, idéer og inderste fantasier, Vedkommende hjælper dig med at finde det helt rigtige specifikt til dig og med henblik på at give dig det lækreste lune efterår – under dynen eller over dynen - det er op til dig.

Endnu er det en hemmelighed, hvem denne shopper er, men det forlyder fra anonyme kilder, at hun er dansk kvinde med stor erfaring med sexlegetøj.

Camgirl
Sitet for danske webcampiger sexlir.dk har også en stand på messen. Det betyder, at du kan møde nogle af de smukke og naturlige kvinder, der normalt viser sig frem med passende betaling på nettet.

Desuden fungerer sexlirs stand også som informationscentral for nysgerrige kvinder, som kunne tænke sig selv at begynde som webcampige. Så har du spørgsmål til livet og pengene om campige, så kik forbi.

BDSM er mere end 50 Shades
Dan Lai, der laver sin egne piske til sadistenstoolbox.dk, har både en stand og holder foredrag om piskens glæder. Lai, der hævder han kan piske kvinder til orgasme, vil blandt fortælle om, hvordan man giver en endefuld, og om hvad dominans egentlig er for noget - for det handler absolut ikke kun om smerte.

Japansk bondage
Messen tilbyder hele to forskellige shows og foredrag om japansk bondage. Parret Herau og Agape introducerer den smukke rebkunst på scenen: Det intense rum der skabes mellem rigger (personen der binder)og partneren, er ordløs, stærk, opmærksom og hengiven. Her får du set en flig af et smukt univers, hvor smukt og perfekt reb kan smyge sig om en krop. Herauf og Agape er også at finde ude i foyeren, hvor de flere gange vil vise deres smukke japanske bondage. Her kan i selv prøve at mærke rebene, stille spørgsmål og se deres rebkunst.

Seeker77 er en erfaren herre udi japansk bondage. Seeker73 giver tips og opvisning for nybegyndere, så vel for avancerede, Han demonstrerer hvilke rebs typer og bindinger der kan udforskes med, hvor du bl.a. kan se modellen hænge frit i luften, inspiration og sikkerhedstips.

Seeker77 viser sine evner.

Swinger
Swingerområdet er frisket op, et pauserum for par som kan nyde en forfriskende drink, mens de varmer op til at benytte alle sanserne. Oplev swingermiljøet og klubstemningen på egen krop.

OBS: SwingerLoungen er KUN FOR PAR.

Når gæsterne får pirret sanserne og lysterne varmer kroppen sker der frække ting. Her byder vi jer velkommen til en intim og forførende verden, hvor du kan udleve og eksperimentere med din seksualitet og dine erotiske fantasier.

SE DET FULDE PROGRAM PÅ MESSEN HER

Seneste 6-nyt

Hent flere