Bliv fem centimeter længere - på kun 10 sekunder

Et penis sleeve kan gøre underværker

1 af 1

Annonce:

 

Ingen magi. Ingen overdrivelse. Ingen kirurgi. Med et såkaldt penis sleeve - et overtræk til penis - har du pludselig måske fem flere centimeter mere i længden og fem centimeter mere i omkreds at gøre godt i sengen med.

Penis sleeves fås i rigtig mange størrelser og varianter, så hvad din kvinde lyster, har du mulighed for at tilbyde hende.

ø Lad nu være med at bruge flere kræfter på at have det dårligt over længden på din penis. Det er jo ikke på grund at størrelsen af din penis, jeg har valgt dig.

Ja, det kan hun sagtens sige - og måske mener hun det endda også. Eller gør hun?

Men hvilken mand har med jævne mellemrum ikke drømt om at have blot et par centimeter mere at imponere pigerne med? Dette gælder både for ham, der ikke er vildt stor - og for ham, der er langt over gennemsnittet både lang og tyk.

Hendes nydelse er din fornøjelse
Penis sleeves

Et penis sleeve påføres lidt i stil med at sætte et kondom på. Overtrækkene, der fås i flere typer af materialer, længder og tykkelser, trækkes ned over penis i erigeret tilstand - og flere af produkterne holdes godt på plads ved at fæstne sleevet rundt om klunkerne.

Første gang, du har påført dig en penis sleeve, så føler du dig godt nok stor - og ikke så underligt. Her er trods alt tale om en fysisk udvidelse af penis, som i høj grad også booster en rent mentalt.

Men pas nu på, når du kaster dig over kæresten. Hun skal jo lige kunne følge med. Vær derfor en smule forsigtig. I hvert fald til og begynde med. Hun skal jo gerne opleve dit nye jeg i sengen som mere positivt end negativt.

Du er større og mere potent end nogensinde
Et andet forhold ved brug af et penis sleeve er, at du ikke har samme følelse i penis og styr på samme, som når du dyrker sex uden dit sleeve. Til gengæld er du større og mere potent end nogensinde – og det, der forhåbentlig er en ekstra stor nydelse for hende, er forhåbentlig også en ekstra stor fornøjelse i sengen for dig.

Hvad hun siger, tænker og føler, når du pludselig har rigtig meget mere at gøre hende seksuelt godt med, det kan kun tiden vise. En mulighed er selvfølgelig at overraske hende. Ved i al hemmelighed at investere i et penis sleeve – så du kommer fuldstændig bag på hende, om man så må sige.

Her vil den store surprice for alvor være fuldendt, hvis du lagde ud med at give hende bind for øjnene.

Blot en lille og ekstra fræk ide til en helt speciel aften her på falderebet.  

Se flere penis sleeves her

Seneste 6-nyt

Hent flere