Bizart eller rart: Plug med plads til penis

Udvid numsehullet og samlingen af sexlegetøj med et udspilende buttplug, der letter adgangen for penetrerende objekter

1 af 1
 

Man skal se det, før man tror det. Eller måske rettere: Man skal prøve det på egen krop, før man for alvor kan sætte ord på det.

Om du/I er nybegyndere eller super garvede indenfor brugen af sexlegetøj, så findes der i dag så mange spændende og finurlige produkter til både kvinder, mænd og parret, at der er noget for enhver tænkelig lyst og smag. Samtidig bliver der ved at poppe produkter op, der måske både chokerer og overrasker.

Som nu dette her famøse ass-tunnel-plug fra producenten Perfect Fit. En noget speciel buttplug, designet med hulrum for en pirrende følelse af at være både udstillet og udspilet.

Et stykke sexlegetøj, der i sagens natur kan bruges af både ham og hende – og som blandt andet kan benyttes i forbindelse mere kinky dominanslege. Hvor den dominerende part kan benytte sig af tunnelrøret i silikone til indførsel af fingre, væsker, dildoer og andet sexlegetøj, som beskrevet hos danske Sinful.dk, der fører en række af Perfect Fits produkter.

Pose til testiklerne
For kun flere og flere danskere, der benytter sig af sexlegetøj, er kvalitet for alvor kommet i højsædet. Og er der noget, der kendetegner produkterne fra Perfect Fit, så er det lige netop lækkert design og ekstra høj kvalitet.

Hvad siger du fx til en super tætsiddende pose til dine testikler? Der kan benyttes i forbindelse med onani og alle typer af sexlege, hvor den sorte pose ikke kun vækker opsigt. Den giver også noget ekstra vægt til – ja, din pung af kød og blod. Samt strammer så tilpas meget rundt om kuglerne, at blot tanken bør kunne ophidse.

Hvis du/I efter at have læst om ovenstående stykker sexlegetøj er blevet tændt på at undersøge markedet lidt nærmere for mere finurlige produkter, så giv danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj, chancen.