Bind og pisk hende eksklusivt og blidt

Scandal har stor succes med deres eksklusive serie af s/m- og bondage produkter, der primært henvender sig til par, der IKKE ønsker at piske hinanden til blods

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

Det er en udbredt og meget ærgerlig misforståelse, at s/m og bondage næsten udelukkende kædes sammen med mere bizarre og ofte meget hårdkogte seancer, hvor det langt hen ad vejen handler om at gå lige til grænsen – og også gerne lidt over.

Sådan er sort sex da også for en del mere hardcore udøvere. Men for flere er brugen af pisk, håndjern, reb, halsbånd mv. en pirrende måde at krydre det fælles sexliv på – uden absolut at skulle gå til ekstremerne. Hvor man kaster sig ud i frække lege, der ikke kræver 100 meter reb og en times tid til at binde hende op – og hvor det heller ikke nødvendigvis handler om decideret at piske orgasmen ud af kroppen på hende.

At designe produkter til mere blide s/m- og bondagelege, krydret med et super eksklusivt design og udtryk, har været producenten Scandals motorvej til succes.

Og slet ingen tvivl om, at Scandal i den helt store stil har redet med på den verdensomspændende Fifty Shades bølge, der for alvor har gjort det sorte sexunivers meget mere mainstream. 

Eksklusivt og kvindeorienteret
Som bekendt skal der to til en tango – og som minimum også to, der tænder på hinanden og samme type af sex - og til et ordentligt knald. Så er ham eller hende derhjemme som udgangspunkt ikke til at lade sig fastspænde til sengen og få en omgang med floggeren/pisken, så kan der godt være lang vej til at dyrke selv den blideste og mest skånsomme form for s/m eller bondage med partneren.

Men også her kommer Scandal os til undsætning. Ved at have designet deres produkter på en så eksklusiv og ikke mindst kvindeminded facon, at både pisk, blindfold, gag og Hog Tie kittet ikke fremstår alt for hardcore og sort sex-agtig.

Så er du manden i sengen, der rigtig gerne vil have konen, kæresten eller elskerinden – eller måske endda alle tre piger på samme gang - med på en række nye og spændende lege, så kunne et produkt eller to fra netop denne serie meget vel være nøglen til at gøre fræk drøm til virkelighed. 

Ovenstående produkter er alle fundet hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af sexlegetøj.