Betjent: Pigerne bestiller mig til fræk anholdelse

Fræk fra arkivet: Strisser på Scor nyder, at kvinder tænder på hans uniform

1 af 1

Annonce:

 

-- Hver uge bringer vi en af de bedste og frækkeste artikler fra arkivet --

De fleste kvinder har fantasier om mænd i uniform. Andre har en decideret uniformsfetich. Det kommer nogle politibetjente til gode. En af den er 37-årige ’Robert’ fra København.

Det var lidt af en åbenbaring for Robert, da han opdagede, at hans uniform faktisk kunne bruges til at få fat i pigerne. Noget, han ikke altid havde haft nemt ved før. Da det først gik op for den 37-årige betjent, valgte han i første omgang at udnytte det maksimalt.

- Det hele startede faktisk til en fest, hvor jeg kom til at sige, at jeg var betjent. Normalt er det ikke noget, jeg siger, fordi de fleste folk reagerer lidt negativt på det. Det gjorde de fleste da også til den her fest.

- Men der var en pige, der straks kom over og begyndte at snakke med mig og ret hurtigt gjorde det klart, at hun ville med mig hjem. Det var første gang, jeg oplevede en af de kvinder, der tænder på politimænd og særligt på uniformen. Men det var ikke sidste gang.

Kommandere rundt med pigerne
Robert havde ellers ikke altid havde haft det nemt med pigerne, men han fik lidt af et chok, da det gik op for ham, at uniformen faktisk var et hit.

- Jeg havde egentligt altid lidt under det her med at være politimand. Ikke i min hverdag, for jeg elsker mit job, men i forhold til kvinder og kærester. Og så pludselig opdagede jeg, at der var kvinder, der slet ikke kunne stå for mænd i uniform! Kvinder, som man kunne kommandere rundt med, og som ville gøre hvad som helst, bare fordi jeg havde arbejdstøjet på.

Det var en fantastisk opdagelse, og så oprettede jeg en profil på scor.dk, som jeg fik anbefalet af hende den første pige, jeg havde mødt. Og det var lidt en øjenåbner.

Frække loger
Og som en uskyldig betjent med rødder i den jyske muld var Robert ikke sen til at udnytte sin nye situation maksimalt.

- Der var jo foreninger eller loger, som det hedder derinde, der kun handlede om at folk mødtes omkring deres uniformlege. Og så var der jo masser af mine kolleger derinde, opdagede jeg. Jeg ville bare ønske, at der var nogen på politiskolen, der havde fortalt mig, at man kunne bruge uniformen til at få fat i pigerne, og at det var så enkelt.

I begyndelsen gik jeg helt amok i dates, og det var utroligt let. De fleste piger var ikke interesserede i at mødes over en kop kaffe og sludre. De ville bare mødes direkte derhjemme eller ude i byen og så ellers have sex. Helst med politiuniformen på. Jeg brugte mange penge på at rense og vaske mit arbejdstøj i den periode. Snart blev jeg også kontaktet af folk, der arrangerede rollespil, hvor jeg skulle spille politimanden, der vil have sex.

Fem betjente
- Første gang jeg tog ud til en gruppeleg, var jeg ret nervøs. Jeg var blevet kontaktet af et ægtepar, der åbenbart specialiserede sig i at arrangere forskellige setups for kvinder. Denne gang var det så en anden kone, der skulle arresteres og bolles af fem betjente, mens manden så på.

Da jeg ankom, sad de andre fire fyre allerede i deres polititøj. Jeg havde mit i tasken, for jeg går ikke gennem byen i arbejdstøjet, når jeg har fri, men skifter typisk på stedet.

- Men snart sad jeg i et sofaarrangement og snakkede med de fire andre gutter. Det viste sig, at ingen af dem var rigtige politifolk, men det kunne jeg også godt se på deres uniformer, der ikke var helt korrekte. De var meget overraskede over, at jeg rent faktisk var politimand, og nogle af dem blev lidt beklemte. Men vi lavede jo ikke noget ulovligt, og snart gik snakken, og de opdagede, at jeg bare var en helt almindelig fyr under uniformen, så der var hurtigt en supergod stemning.

Pinligt forhør
Og som den eneste ægte strisser til stede, blev det hurtigt Robert, der skulle være overordnet i det lille setup og føre folkene igennem aktionen.

- Lidt efter kom ægtemanden ind og forklarede forløbet. På hans signal skulle vi først banke hårdt på døren og siden storme ind i stuen, hvor hans kone skulle lade som om, hun var ved at gemme noget narkotika under sofaen.

Så skulle vi tage hende i forvaring og udsætte hende for ”pinligt” forhør på sofabordet. Det var lidt sjovt, fordi jeg blev hurtigt en slags leder af den her lille ”indsatsstyrke”, fordi jeg jo var den eneste, der egentligt vidste, hvordan den slags foregik i virkeligheden.

Det var måske lidt fjollet, men jeg levede mig hurtigt ind i situationen. Og jeg skal love for, at konen blev forhørt i flere timer. Og imens så ægtemanden og det andet ægtepar til fra sidelinjen. Det var rigtigt frækt!

Rykket ud mange gange
Da først Robert havde sluppet sin egen generthed var dørene åbne for et utal af frække oplevelser, der lå meget langt fra hans egne erfaringer.

- Jeg har altid levet et ret traditionelt liv. Også seksuelt. Og jeg har kun været sammen med to kærester i længere tid. Så hele den her verden var meget ny for mig, men jeg blev hurtigt ret rutineret. Jeg rykkede flere gange ud til par og piger, der havde lyst til at prøve en politimand og legede diverse anholdelsesrollespil med folk.

Et par gange prøvede jeg også at rykke ind i folks hjem efter aftale, lænke manden til radiatoren og så bolle konen, mens han så på. Nogle gange rykkede jeg ind, og anholdt folk for det ene eller det andet, og i stedet for bøde og fængsel, ’fandt vi ud af noget’.

Det var typisk, at jeg skulle bolle konen. Jeg havde også en enkelt gang en kvinde med til afhøring på stationen, men det skete kun den ene gang. Det var jeg simpelthen for nervøs til. Jeg hørte rygter om, at der var andre kolleger, der også legede med den slags og vist lavede ting, der var meget vildere end de ting, jeg lavede. Men jeg vidste jo ikke hvem, og jeg turde ikke rigtigt tage det op af frygt for kollegernes reaktion.

For meget
Men det kan blive for meget selv for en rutineret panser som Robert, der accelererede fra 0 til 100 på måske lidt for kort tid.

- Til sidst blev det for meget. Jeg begyndte at føle mig som et redskab, og selvom det da var frækt og grænseoverskridende, så er jeg jo mere end min uniform. Der var også nogle S/M seancer, der var lidt for voldsomme. Nogle af kvinderne ville gerne anholdes, tæves og så bolles. Og det blev lidt for råt for mig. Der var en uge, hvor jeg havde haft lidt for mange aftaler efter hinanden, også fordi jeg er dårlig til at sige nej. Så jeg var ved at være lidt stresset. Der var igen en mand, der gerne ville have ”anholdt” sin kone, der så skulle ”misbruges”, og jeg kunne allerede i telefonen høre, at tonen var lidt hård. Men vi var godt i gang, og konen blev ved med at gøre modstand, hvilket jo er tegn til, at jeg skal tage hårdere fat, og det gjorde jeg så. Pludselig fik hun næseblod, hvilket gjorde mig ret forskrækket, fordi det jo slet ikke var meningen, at nogen skulle komme til skade.

Men manden grinede bare, og så opdagede jeg, at han filmede det hele. Og jeg havde ellers forklaret, at min anonymitet var meget vigtig for mig. Der blev jeg virkelig vred og havde det også dårligt over, hvad der var sket, så jeg tog kameraet og slettede optagelserne, og så gik jeg hjem.

Ligesom alle der er gået amok i nettets seksuelle muligheder, skal man finde et naturligt leje, for når først man har smagt på de forbudte varer, er det svært at lægge bag sig igen.

- Efter den oplevelse droslede jeg lidt ned. Jeg fandt jo ud af, at jeg måske kun var gået efter de rå sexoplevelser. For der fandtes jo også masser af mennesker, der godt kunne lide politiuniformen, og samtidig også er interesseret i manden inden i den. Dybest set leder jeg nok efter en kæreste, men jeg blev fascineret af alle de frække muligheder. Og efter at have prøvet nogle af de frække ting, jeg har prøvet, så tror jeg ikke, at jeg kan gå tilbage til et traditionelt parforhold. Så jeg skal finde en pige, jeg kan lege med nogle af de her ting sammen med. Men det burde også kunne lade sig gøre. Det er i hvert fald mit håb.

Seneste 6-nyt

Hent flere