Begår du disse 6 fejl, når I har sex?

Tjek listen med sexfejl her!

1 af 1
 

Er det lige som om, hende derhjemme ikke er så oplagt til sex mere? Og kan du ikke finde ud af, hvordan det kan være? Måske er det på tide, at du kaster et kritisk blik på dine vaner i sengen. For måske ”turner du hende off”, uden at du ved af det.

Vi mænd er et udskældt folkefærd – også i sengen. Så flere af punkterne har du nok hørt hende klage over før. Er det tilfældet, skal du tage det aldeles alvorligt. For ellers klemmer hun nok lårene endnu mere sammen.

1. Du bruger ikke tid nok på forspillet
Vi starter med klassikeren over dem alle: Du går efter at få den stukket i hende. Men hun vil lige som alle andre kvinder gerne have mere forspil.

Så giv dig tid til at udforske hendes krop noget mere, gå på opdagelse på andre af hendes erogene punkter end de sædvanlige – eller se om du kan finde nogle, hun heller ikke selv var klar over, at hun havde.

2. Lær at lege med hendes bryster
Det er bryster og ikke båthorn, hun er udstyret med. Så hold op med at gramse på dem eller hive hende i brystvorterne – i hvert fald til at starte med. Start med at kærtegne hendes bryster langs siderne, i området mellem 10 og 2 over hendes brystvorter og på areola.

Det er det farvede område omkring brystvorten, som faktisk er mere følsomt end selve vorten. Så giv dig tid og byg spændingen om. Det gælder i øvrigt alle de erogene steder på kvindekroppen.

3. Start blidt, når du går i gang med hendes klitoris
Hendes klitoris er det mest følsomme og erogene sted på kroppen. Så her er det vigtigere end nogen andre steder, at du går blidt til værks i begyndelsen.

Tjek eventuelt hvordan Freja behandler sin klitoris på denne video på Elvirafriis.dk og følg samme opskrift med hende derhjemme.

4. Lær at spanke hende på den gode måde
Er hun til et rap i røven, eller til noget mere Fifty Shades-agtig bondage? Så husk at kæl for det sted, hvor du har spanket hende efter hvert ”slag”. Slaget gør området ekstra følsomt, og ved at berøre det lige efter udnytter du de allerede aktiverede følesensorer i huden. Det gør oplevelsen mere intens for hende.

Så det handler ikke bare om at slå løs. Kæl mellem slagene.

5. Hvisk søde ting i hendes øre og spørg ikke hvordan du klarer dig
Kvinder holder af at få hvisket søde ting i øret, når I har sex. Begynder du at spørge ind til, om hun vil have mere, om hun nyder det, eller om du gør det godt nok, keder du hende. Ja, nogen kan ligefrem gå kolde på at skulle besvare alle de spørgsmål og bekræfte dig, mens I er godt i gang med det frække.

6. Tænk kvalitet, ikke kvantitet
Gør dig umage i alle de ting, du gør, for at tilfredsstille hende – og giv dig god tid til det. Lad være med at tænke i, at I skal nå så meget som muligt, at du skal kunne give hende flere orgasmer i rap, eller at du skal holde nærmest uendeligt. Kvinder vil have kvalitet frem for kvantitet.

Er der noget, du skal tage op til revision?

Ja, der var nok et par punkter, du ikke havde set komme. Så hvad nu? Er der nogle af dine sexvaner, du bør tage op til revision? Det er da værd at forsøge, ikk?