Bedre sex: Træn bækkenbund med Elvie

Du bør træne din bækkenbund, som du med jævne mellemrum med garanti træner og styrker fx dine arme og ben. Lader du penetrerende Elvie stå for træningen af ”den skjulte muskel”, så når du både sjovere og hurtige i mål

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Alle har fokus på sundhed – ikke mindst i forhold til hvad vi spiser og drikker, lige som vi sørger for at holde kroppen i form.

Ja, selv det at dyrke sex hjælper i det små med at slanke sig og op en lidt bedre kondition. Det kan de fleste mænd, der med jævne mellemrum må knokle igennem for at tilfredsstille hende derhjemme, i høj grad skrive under på.

Men der findes altså en super vigtig muskel, der livet igennem (også) bør trænes og styrkes, mange af os desværre ikke skænker de helt store tanker. Mens andre slet ikke aner eksisterer – nemlig bækkenbundsmusklen.

Indimellem også omtalt som den skjulte muskel, da den ikke kan ses, men som ikke desto mindre er en muskel, der af både mænd og kvinder bør være meget større opmærksomhed og fokus på.

Gør det til en leg at træne
Elvie Kegel er nem, sikker og behagelig at anvende. Du indsætter blot den fleksible og behagelige silikone tracker, tilslutter den gratis app og følger instruktionerne på din smartphone. Du kan nemt følge dine fremskridt og får straks feedback og gode råd til det bedste resultat,” fortæller danske Sinful.dk om den prisvindende og app-styrede bækkenbundstræner til kvinder, der bogstaveligt talt gør det til en leg at træne og styrke sin bækkenbund.

Og hellere forebygge ved hurtigst muligt at komme i gang med træningen, inden musklen grundet overvægt, graviditet, inaktivitet, alderdom eller andet bliver så svag, at man fx ender op med at døje med inkontinens. Der er den mest almindelige bivirkning ved i for mange år at have negligeret træningen af ”den skjulte muskel” aka bækkenbundsmusklen.

Endvidere fortæller landets førende sexshop om det smarte smartphone-styrede produkt:

”Den app-styrede Elvie Kegel bækkenbundstræner giver ny mening til udtrykket “personlig træner. Få stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer ved træning af dit mest intime område. Den unikt udviklede app gør træningen til en leg og guider dig hele tiden til det bedste resultat.'