Bedre selvfølelse giver bedre sexliv

Jo mere lækker og indbydende, du og din partner har det med jer selv og hinanden i sengen, jo bedre og mere spændende bliver jeres fælles sexliv også

1 af 1
 

Der findes dage, der er bedre end andre – og rammer man en af de dage, hvor man af den ene eller anden årsag føler sig mindre lækker og tiltrækkende, så er lysten til at dyrke sex som regel heller ikke overvældende stor.

Men selv om man føler sig mindre tiltrækkende end ellers, skal der ofte ikke ret meget til, før det hele vender. En omgang sol kan eventuelt gøre tricket, og/eller at man fx bruger lidt tid og kræfter på at glatbarbere sine kugler – eller som kvinde: barbere sine ben og mis.

Og pludselig ser man atter sig selv i et mere flatterende lys – og det samme gør (som regel heldigvis også) ens partner.

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj og erotisk tilbehør, fører man en bred vifte af såkaldt tilbehør, herunder intimplejemidler til både kvinder og mænd.

Umiddelbart lyder det ikke specielt frækt og sexet, men hjælper en på rette vej til hurtigt at blive det.

Og ja, kære mand, det går begge veje. Ønsker du, at hun skal være lækker og indbydende for dig, så bør du også gøre en indsats for at gøre dig lidt lækker for hende.

Hun er garanteret heller ikke specielt vild med at få hår i munden i forbindelse med at give dig oralsex. Til gengæld skal hun nok være på, når du først har været der med skummet, skraberen og klunkevoksen.

Kvinder
Selv menstruation, bind og tamponer ikke er så sexede, så har danske Sinful.dk også her et godt og sundt alternativ at byde ind med her, nemlig Organicup.

'Det er både nemt og hygiejnisk at bruge Organicup, og med den forbliver du frisk, ren og lugtfri 24 timer i døgnet. 9 ud af 10 kvinder, der har prøvet dette alternativ, vil benytte produktet fremadrettet,' skriver Sinful.dk.