Bedre onani og sex med lækre glidecremer

Hvis din onani og sex ikke helt glider som i olie, så kan en god og lækker glidecreme gøre tricket

1 af 1
 

Om du og din partner er til sexlegetøj eller ej, så bør I altid have en god og effektiv glidecreme lige ved hånden. For er der noget, der på nul komma fem kan optimere din onani og jeres fælles sexliv helt generelt, så er det, hvis det glider som i olie – og her hjælper glidecremen i mange tilfælde. 

Et problem kan dog opstå, når der skal vælges produkt. For nøjagtig som med dildoer, vibratorer, masturbatorer og penisringe, så findes der i dag et utal af forskellige glidecremer at vælge imellem. Og ja, de fleste er sikkert helt ok.

Men hvorfor dog nøjes med et blot ok produkt, når der findes glidecremer, som er helt i top?

Som fx serien af glidecremer og intimplejeprodukter fra amerikanske System JO. Her fundet hos pæredanske, Aarhus-baserede Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj og erotiske produkter og tilbehør.

Flydende sexlegetøj
Udover Sinful råder Danmark søreme også over, det manglede da også bare, Skandinaviens førende sexlegetøjsekspert, nemlig JoanB, der er stor fortaler for at benytte glidecremer i forbindelse med såvel sex som onani.

I 2018 bør vi nemlig betragte erotiske glidemidler som flydende sexlegetøj frem for et såkaldt hjælpemiddel, der godt kan have en lidt negativ klang.

- Når man som kvinde bruger en dildo eller en vibrator til at penetrere sig vaginalt med, så kan sexlegetøjet, særligt hvis produktet er lavet af silikone, godt fremkalde en smule irriterende friktion, der hurtigt kan dræbe enhver ophidselse og lyst.

- Benytter man derimod en god og velegnet glidecreme, så slipper man for denne type af gener. Og er sexlegetøjet lavet af silikone, som de fleste produkter i dag er produceret i, så husk altid at benytte en vandbaseret glidecreme. Den silikonebaserede interagerer nemlig med silikonedildoen og risikerer derfor at ødelægge produktet.

Når det kommer til at modtage analsex, som et stigende antal kvinder og mænd gør, så giver det helt sig selv, at en god glidecreme er et absolut must. Særligt hvis man går efter en lækker og ophidsende oplevelse, der ikke indbefatter alt for meget smerte, forklarer den kvindelige, danske sexlegetøjsekspert, der selv er stor fan af System Jo’s produkter.