Bedre erektion med gel, spray og creme

Har du svært ved at få rejsning eller bibeholde den, kan du spraye eller smøre dig ud af problemerne

1 af 1
 

Berøring og fræk fantasi kan ikke altid gøre tricket. Har du svært ved at få rejsning eller bibeholde den, kan du spraye eller smøre dig ud af problemerne – til glæde for både dig selv og din partner.  

Tanken om eventuelt ikke at kunne præstere, når man nu skal, kan gøre det ekstra svært for manden at opnå rejsning. Rigtig mange mænd kan desværre tale med om dette.

Og har man først én gang været ude for, at rejsningen delvis eller måske helt udebliver, så vil den kedelige og ofte skamfulde oplevelse sidde i baghovedet længe efter. Måske endda som et decideret nederlag, der kan ramme når som helst igen. 

For når det er sket en gang, så kan det jo ske igen – og gør det desværre ofte også.

Hvorpå der ikke er langt til at havne i den onde spiral, hvor selve frygten for ikke at kunne præstere gør, at penis bare ikke vil lystre. 

Men heldigvis er der hjælp at hente hos den førende danske webshop med salg af alt inden for sexlegetøj, Sinful.dk – og hjælpen til bedre erektion fås som både spray, gel og creme.

Som hurtigt og nemt kan smøres eller sprayes på penishovedet, inden det går løs på lagnerne. En løsning, der rent fysisk bypasser det mentale aspekt ved besvær med erektionen.

Er også for dig uden problemer
Du behøves dog ikke have besvær med at opnå rejsning og/eller problemer med ikke at kunne bibeholde rejsningen, for at kunne få glæde af de her midler.

Erektions-gelen, sprayen og cremerne er også henvendt dig, der helt generelt ønsker at opleve en større følsomhed og sensitivitet i forbindelse med onani og sex.

Benytter du et af de præstationsfremmende midler, når du er sammen med din partner, så kommer vedkommende – i forbindelse med penetration – samtidig til at kunne mærke dig ekstra meget. Det er nemlig næsten uundgåeligt, at en lille smule af smøremidlet undervejs i seancen overføres til vedkommende, så også hun eller han bliver en smule mere sensitiv end ellers. 

 I forbindelse med kondombrug – som da kun kan anbefales, hvis der er den mindste risiko for enten at få eller give en kønssygdom videre, så kan en god og effektiv gel, creme eller spray i genren også anbefales manden. Særligt hvis gummiet netop er hovedårsagen til at penis ikke lystrer 100 procent. Spray din penis med en sensitivitetsøgende spray https://www.sinful.dk/delay-forte-performance-spray-20-ml, der hurtigt skal få dig på højkant. Påfør så herefter kondomet – og vupti, så vil du, også med gummi på, være ekstraordinær følsom for stimulation.