Baby, one more time: Frække uniformer får jer til at smide hæmningerne

Kostumet dig mere fri til at give los i sengen

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Det er nemmere at lege politi og røvere, når man har en legetøjspistol i hånden, og det virker mere ægte at gå i krig, når legen foregår iklædt uniform og med geværet i hænderne på paintball-banen, end hvis man nu bare fuldstændig skulle lade som om.

Sådan også i sengen. For lige så snart, hustruen ifører sig sit super frække og kinky skolepige kostume, så er hun hverken hustru eller mor længere. Men derimod en fræk lille skolepige, der rigtig gerne vil en tur over dine knæ – indtil balderne blive helt røde af de gentagende klask i bagdelen, du straffer hende med.

Sex, hvor man ikke klæder sig fuldstændig nøgen, men derimod iklæder sig et kostume eller en uniform, der understøtter den karakter, man ønsker at være, gør ikke kun sexlegene mere autentiske og spændende. For begge parter.

Sexudklædning gør i høj grad også fri til at slå sig endnu mere løs end ellers – indenfor den rolle, man nu engang har påtaget sig.

Lad hende udleve sin indre Britney Spears
”Hvem husker ikke Britney Spears’ ikoniske hit “... Baby One More Time”, hvor popprinsessen hopper rundt i en gang på en amerikansk high school iført meget lidt tøj?

Allerede dengang i slut 90’erne var det uskyldige, men alligevel frække skolepige kostume noget, folk var helt vilde med.

I medierne blev Britneys frække skolepige kostume omtalt som værende for frækt til TV, hvilket det måske også var.

Det ændrer dog ikke på, at hendes outfit var noget, der satte fantasierne i gang hos rigtig mange mennesker verden over,” skriver danske Sinful.dk, Danmarks førende sexshop med alle typer af kinky og sexet lingeri, kostumer, uniformer mv. til både ham og hende.

Hvad du som mand i den forbindelse bør investere i af fræk udklædning til sig selv, den snak burde du måske tage med konen/kæresten/elskerinden. For nøjagtig som du har dine frække skolepige-fantasier, så har hun sikkert også en pænt fræk ide om, hvordan du skal klædes ud og sexoptræde.