Her er den bedste klit-vib

Testparret har igen leget med blindfolds og sexlegetøj - denne gang for at finde den bedste klitoris-vibratorer

 

Alle typer af sexlegetøjs-vibratorer kan i princippet benyttes som klitoris-vibratorer. Lige som et simpelt tandbørstehoved, hvis man fx klipper hårene af, ligeledes helt fint kan benyttes som klitorisvibrator.

De bedste af slagsen er dog trods alt de vibratorer, store som små, der helt specifikt er designet og udviklet til lige netop stimulation af klitoris – og hvor det ultimative mål for brugeren er at opnå orgasme via produktets ofte forskellige typer af vibrationer.

Her følger en såkaldt blindtest, foretaget af vort faste testpar, af fem forskellige klitoris-vibratorer, alle fundet på danske webshops med sexlegetøj.

En blindtest foregår på den måde, at manden bruger/tester produkterne på hende. Kun han kender på forhånd til de fem vibratorer, og hun, med bind for øjnene, kommer så med sin umiddelbare vurdering af legetøjets fysiske formåen.

We-Vibe Touch – fundet hos Erotik.dk:

Silikone-tunge med knald på
Joan:
Når vi blindtester, så foregår det på den måde, at min mand bruger de forskellige produkter på mig sådan cirka lige meget, og undervejs i processen giver jeg å min umiddelbare vurdering af, hvad der er godt og mindre godt ved legetøjet – og allerede efter først runde vidste jeg, at denne skulle vinde. Ikke mindst på baggrund af vibrationerne, der er kraftige og lidt tunge i det, der er lige mig.

Desuden er overfladen, hvorfra vibrationerne forplanter sig ud i området omkring klitoris, på dette stykke sexlegetøj ret stort, der gør det dejligt nemt for både en selv eller partneren at ramme plet med. Her skal han ikke være bange for at ramme ved siden af, man i kampens hede godt kan risikere med nogle af de helt små klitoris-vibratorer.

Manden: Nu kender jeg jo Joan og hendes reaktioner i sengen ret godt, hvorfor det heller ikke var svært at konstatere, at Touch fra We-vibe fra første sekund var lige sagen – og jeg kunne kun bakke hende op. Oplevet fra min ende af vibratoren, så er produktet nemt at benytte og holde om, også selv om der undervejs bliver lidt vådt, og så forplanter vibrationerne sig ikke alt for meget ud i hånden og fingrene på den, der nu engang styrer produktet – en del vibratorer altså godt kan have tendens til. Der kan være noget af det mest irriterende og generende.

Køb den her: http://erotik.dk/we-vibe-touch

Desuden er Touch, der minder lidt om en tunge, en fræk turbo-tunge, fremstillet i vildt lækkert og let bøjeligt silikone, der gør at den er rigtig nemme at benytte på hende.

Eneste lille minus, der trak en enkelt stjerne ned, er prisen – men høj kvalitet koster som bekendt.

Konklusion: 8 centimeter lang og ”tunge-formet” Klitoris-vibrator fra super mærket We-Vibe. Har otte forskellige vibrations-programmer, er vandtæt, fremstillet i 100 procent silikone, er let bøjelig og nem at ramme plet med. Har pænt heftige/tunge vibrationer, som ikke forplanter sig alt for meget ud i hånden/fingrene under brug. Er forholdsvis lydløs og nem at betjene. Ikke helt billig, men alle pengene værd.

Stjerner: 5 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 499,00 kroner

Køb den her: http://erotik.dk/we-vibe-touch

Ovo W1 – fundet hos Erotik.dk

Hidsig miniput-satan
Joan: Normalt er jeg stor tilhænger af det noget mere tunge vibrationer, når det kommer til stimulation af klitoris. Men da manden hjalp mig i kontakt med denne vibrator, en meget lille og ret så hidsig krabat, var det en stor fornøjelse. Hvorfor den med det samme røg op i top tre, og altså til slut endte som en flot nummer to.

Her spiller en forholdsvis billig pris kontra ret god kvalitet ind.

Vi taler her om et yderst petit stykke sexlegetøj, der er perfekt til at have med sig over alt, og så er W1 fra den tyske producent Ovo altså født med et arsenal og ret hidsige vibrationer, der kan gøre tricket for langt de fleste kvinder.

Manden: Denne miniput irriterede mig sgu lidt til at begynde med, den er nemlig så petit, at den kan være lidt svær at holde fat i. Det hjalp dog på humøret, at fruen helt åbenlyst nød det. Der for min del kompenserede for, at de ret så hidsige vibrationer også går en del i fingrene under legen. Ellers et fint produkt, der på alle måder og kanter beviser, at størrelsen langt fra betyder alt.

Køb den her: http://erotik.dk/bullet-vibrator

Perfekt til kvinden der skal på rejse og/eller gerne tager en vibrator med i tasken eller inderlommen, når hun fx skal i byen – sådan just in case!

Konklusion: 6 centimeter lang (kort) og 2 centimeter bred, produceret i body safe ABS og silikone, er supernem, via enkelt knap i bunden, at betjene. Har kun en enkelt type af vibrationer, der er ret hidsige (som en flue fanget i en flaske). Summer lidt i ørerne under brug. Vibrationerne går også en smule i fingrene og kan på grund af størrelsen være lidt svær at holde fast i, hvis der bliver alt for vådt i lege-området. Alt i alt dog en super god såkaldt bullet vibrator.

Stjerner: 4 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 120,00 kroner

Køb den her: http://erotik.dk/bullet-vibratorIroha – fundet hos Lovejoy.dk

Den japanske snemand
Joan: Denne, der er helt ny på markedet, havde jeg helt personligt efter test-omgangen på en andenplads – og det samme havde manden, men vi valgte dog til slut at henvise ”snemanden” til tredjepladsen, ikke mindst på grund af prisen, der er lidt i den høje ende.

Her er eller tale om et vildt lækkert og ret så nyskabende produkt fra den kendte, japanske producent Tenga (ikke mindst kendt for sine onani-æg til mænd).

En klitoris-vibrator med ”pudeblød” overflade, der er superlækker at benytte – også i tilfælde, hvor partneren fører legetøjet.

Ud over at Iroha minder om en snemand, er der også lidt kridhvid skumfidus over produktet – og en lækker finish er, at ”snemanden” kommer i en flot, lille montre, hvor den så bor og samtidig lades op, når man ikke lige leger med den.

Ret lækker, men også lidt dyr.

Manden: Kvalitet koster, det er Iroha et godt bevis på. Det er nemlig en superlækker og håndvenlig vibrator at lege med – både solo og sammen med partneren. Her forplanter ikke ret meget af vibrationerne sig ud i fingrene og hånden, der trækker op.

Har du råd, bør du købe denne – og/eller rundens testvinder.

Forstår godt at Joan er ret begejstret for den skumfidusagtige japaner-snemand – og at hun her efterfølgende har anbragt ”ham” i kassen med favoritter.

Konklusion: 8,2 centimeter lang og ”pudeblød” snemand-formet japaner-vibrator med fire typer af vibrationer, der styres via to knapper, plus og minus (tre med stigende intensitet og en med pulserende vibrationer). Er forholdsvis lydløs i brug.

Køb denne, hvis du ønsker et virkeligt lækkert og anderledes produkt, der virker. Kommer i lækker montre, der samtidig fungerer som magnetisk opladeplads. Dyreste produkt i testen, hvorfor ”kun” en tredjeplads.

Stjerner: 4 ud af 6 stjerner

Pris: 679,00 kroner

Køb den her: http://www.lovejoy.dk/klitoris-vibrator-584/iroha-by-tenga-yuki-nyhed-p19931

Mia 2 – fundet hos Joybox.dk

Læbestiften
Joan: Denne var da helt ok at blive præsenteret for, altså mærke mellem benene, men havde jeg på forhånd vidst, at det var et LELO-produkt, så havde jeg nok helt automatisk oplevet den i et lidt mere positivt lys. Der helt klart er en af fordelene ved netop at blindteste.

Får når man ikke kan se produktet, der bliver brugt på en, så er man heller ikke forudindtaget, hverken positivt eller negativt. Og med Mia 2 pegede pilen i forbindelse med selve testen altså nedad. Mia er med fire vibrations-programmer, men er af den årsag altså ikke overvældende fantastisk – og da slet ikke prisen taget i betragtning. Og prisen tager jo langt de fleste af os altså i betragtning. Hvorfor da også kun 3 ud af 6 mulige stjerner. Stjernerne opnås på baggrund af lækkert design, ditto materiale og de vibrationer, vibratoren trods alt frembringer.

En fin vibrator til både skuffen i soveværelset og til og have liggende i tasken.

Men man skal nok være lidt af en LELO-freak for at ville betale prisen.

Manden: Mia 2 er godt nok lidt glat i kødet/overfladen, synes jeg – især hvis man har haft gang i glidecremen. Men er ellers, herunder den pink farve og læbe-stift-formen taget i betragtning, en ret så kvindemindet vibrator. Personligt er jeg dog ikke specielt imponeret over vibrations-arsenalet, og det samme gjaldt for Joan, kunne jeg hurtigt konstatere.

Og det trækker selvfølgelig ned.

Konklusion: LELO-vibrator, der borger for kvalitet, men navnet gør altså ikke det hele. 10,5 centimeter lang og med fire vibrationsniveauer, stigende i intensitet, men ikke specielt kraftige. Fremstillet i hård plast og silikone og oplades via USB-stik i computeren, et smart træk.

Er dog lidt dyr i forhold til, hvad man reelt får for pengene – er dog et must for LELO-freaks.

Stjerner: 3 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 419,00 kroner

Køb den her: http://www.joybox.dk/lelo-mia-pink.htmlPower-tickler – fundet hos Erotik.dk

Gummi-parabolen
Joan: Denne, min mand kalder for ”gummi-parabolen”, er hverken min eller min mands kop te – og det fra første sekund, han testede den på mig.

Han havde svært ved at bruge den ordentligt på mig, og jeg fik da heller ikke meget ud af hans anstrengelser, hvorfor en sidsteplads til denne – også efter et lidt nærmere kig på produktet.

I forhold til de fire andre, den jo skal måles op imod, er den ret stor og klodset og ikke lige en vibrator, der pynter i landskabet, og vibrationerne er heller ikke noget at råbe specielt højt hurra for.

Manden: Jeg havde set frem til at teste denne her Power-tickler på hende, men fandt hurtigt ud af, at den ikke er så fantastisk endda – og så går vibrationerne ret meget i hånden og fingrene, som ikke gør det specielt behageligt at benytte produktet.

Vi rangerede den hurtigt på sidstepladsen og efterfølgende lagt den langt væk – og Power-tickler kommer formentlig ikke frem igen før den dag, hvor den ryger ud.

Konklusion: 18,7 centimeter lang og meget blå vibrator i silikone, har fem typer af ikke alt for imponerende vibrationer, to hastigheder og tre vibrations-niveauer. Lidt stor og klodset (i forhold til de andre fire), er vandtæt. Ret dyr i forhold til, hvad man får for pengene.

Stjerner: 2 ud af 6 stjerner

Pris: 299,00 kroner

Køb den her: http://erotik.dk/tickler-vibes-seti-powertickler