Klitoris-test af tre magiske tryllestave

Dansk, svensk eller japansk klit-orgasme?

 

Tester af erotiske gadgets, Joan B., holder ny, dansk Magic Wand klitorisvibrator op imod svensk alternativ og den gamle, ikoniske ”tryllestav” fra Japan.

Danske ”Europe Magic Wand” er slet ikke så ringe endda, mener eksperten.

De store Magic Wand vibratorer henvender sig især specielt til kvinder, der har ekstra svært ved at opnå klitoris-orgasme.

Eller som måske aldrig har evnet at opnå klitoris-orgasme, hvorpå der er en reel chance for, at en magic wand/tryllestav kan udløse tricket.

Atter andre kvinder har denne type af ”kæmpe-vibrator” liggende i skabet i tilfælde af, at man får lyst til en klit-orgasme lige nu og her. For det går altså virkelig hurtigt med denne vibratorvariant.

Specielt, naturligvis, hvis man i forvejen er godt i stødet.

Så skal der som regel ikke mange sekunders hardcore vibrationer med tryllestaven til, før det er udbetaling ved kasse et. Så heftige og intense er Magic Wand vibratorernes vibrationer – over en bred kam! Men der er selvfølgelig forskelle!

Flere varianter at vælge imellem
I dag er der kommet en del varianter af disse ”tryllestave” på markedet, og der er uden tvivl fortsat de kvinder, der sværger til den gode, gamle fra Hitachi, mange med garanti har set, ejet eller hørt om før.

Det er også den Magic Wand vibrator, ikke så få sexologer fortsat benytter i klinikken og undervisningen af deres kvindelige klienter, der skal lære at få klitorisorgasme.

Men er modellen fra den japanske elektronik-gigant, originalen, ikonet, nu fortsat også det bedste alternativ på markedet?

Eller kan den svenske og lidt mere alternative Wand-udgave fra svenske LELO give den kamp til stregen? Og hvad med den helt nye udgave af klitoris-vibratoren, ”Europe Magic Wand” fra firmaet Volupto? Har denne danske ”tryllestav” mulighed for at hamle op med de to stærke udlændinge?

- Via Tidens Kvinder fik jeg for mere en 10 år siden fingre i Hitachi-udgaven, der faktisk aldrig, sådan rent officielt, har været godkendt til det europæiske marked. Som dog aldrig har afholdt danske kvinder og par i at anskaffe vibratoren alligevel, siger ekspert ud i erotiske gadgets, Joan B., som i dag er af den opfattelse, at ”den gamle” lige så langsomt er ved at blive overhalet indenom – af blandt andet den svenske LELO-variant.

- Lige som den danske ”Europe Magic Wand”, der i udseende minder rigtig meget om den fra Hitachi, helt klart også er en vibrator, man som potentiel kunde bør have med i sine overvejelser, mener Joan B, der efter at have testet trekløveret op imod hinanden, peger på Smart Wand fra LELO som sin helt personlige favorit anno 2013.

Her går nemlig form, funktionalitet og effektivitet nemlig op i en højere enhed.

Du kommer på nul komma fem
- Er man til endda meget heftige vibrationer, der for rigtig mange af os kvinder kan fremkalde en klitoris-orgasme på nul komma fem, så er de tre sådan cirka lige gode. Der er lidt forskel på typen af vibrationer, produkterne er født med, så det handler selvfølgelig også meget om smag og behag. Men når det gælder effektivitet, så kan jeg kun anbefale dem alle.

- Når det kommer til design og materiale, oplevet med mine øjne og min krop, kan ingen i dag hamle op med den svenske Smart Wand, der ligeledes er den eneste af de tre, der ikke skal tilsluttes en stikkontakt inden brug. Et kæmpe stort plus!

- At Smart Wand er batteridrevet gør nemlig, at man mildest talt føler sig ret meget mere fri og mobil, når man leger, fortsætter Joan B., som i sin minitest af de tre ”magiske tryllestave” har valgt at give andenpladsen til danske ”Europe Magic Wand.

Der har flere vibrations-niveauer og ”larmer” noget mindre end Hitachi-udgaven.

Hertil kommer, at den danske udgave er produceret og godkendt til det europæiske marked, Hitachi-udgaven, som sagt, aldrig har været. Hvilket blandt andet betyder, at den kommer med dansk strømstik.

Holder man helt specifikt den danske og japanske variant op imod hinanden vibrationsmæssigt, når der er fuld kraft under apparatet, så er der nok stadig en lille smule mere power i Hitachi’en.

- Men vi er altså nede i de meget små marginaler, og begge kan under alle omstændigheder gøre orgasmetricket, siger Joan B. fra joanb.dk.

Læs:

Se også: Paradise-Cecilie sælger sexlegetøj

6-stjernet, lækker og orgasmesikker
Lelo Smart Wand Large – fundet hos Sinful.dk: 30,4 centimeter lang og lækker vibrator, produceret i medicinsk silikone. Er vandtæt og arbejder på genopladelige batterier, er rimelig lydsvag. Har otte forskellige vibrationsmønstre – pulserende, milde og ret kraftige. Så kraftige, at vibratoren også kan benyttes til muskelmassage.

Har et let bøjeligt vibratorhoved og er i det hele taget meget indbydende i designet.

Smart Wands let buede form gør desuden, at den ligger godt i hånden – og så er den rigtig nem at ramme plet med, for både hende og ham. Et superprodukt, der er alle pengene værd.

Stjerner: 6 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 979,00 kroner

Link: http://www.sinful.dk/lelo-smart-wand-large

Se også: Stor test af de frække stave

Dansk effektivitet

Europe Magic Wand – fundet hos Volupto.dk: 32 centimeter lang, dansk produceret og eneste CE godkendte 230 V Magic Wand på markedet, (efter)ligner det japanske ikon, men er udstyret med flere vibrationsniveauer, i alt seks hastigheder. De kraftigste er på højde med Hitachis ditto, men larmer mindre, der trækker op.

Se også: Sexlegetøjet vibrerer, når hun skede-klemmer

Kan (også) benyttes til massage af ømme muskler. Diverse specielfremstillede hætter til at overtrække vibrator-bolden kan tilkøbes (giver flere og anderledes legemuligheder – blandt andet mulighed for stimulation af G-punktet). Er ikke speciel moderne i designet, men er til gengæld ret så effektiv. God til prisen.

Stjerner: 5 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 999,00 kroner

Link: http://www.volupto.dk/europe-magic-wand.html

Vibrator-ikonet, der kan endnu
Hitachi Magic Wand (originalen) – fundet hos Abeline.dk : Det nu mere end 40 år gamle ikon, der stadig sælger – og virker efter hensigten.

32 centimeter lang, har to meget kraftige vibrationsniveauer, men larmer en del.

Læs:

Se også: Fem x orgasmegaranti

Arbejder, nøjagtig som den danske, via ledning på strøm, men skal benyttes med adapter, da vibratoren ikke er produceret til det europæiske marked, der trækker ned.

Har på lige fod med den danske pendant et ret fleksibelt vibratorhoved, der gør det nemt at ramme plet – hver gang. Lidt dyr i kødet, der trækker (lidt) ned.

Stjerner: 4 ud af 5 mulige stjerner

Pris: 1199,00 kroner

Link: http://www.abeline.dk/product.asp?product=5992