Test af onani-legetøj til manden

Intet kan måle sig med hende og hånden, meeeeennn...

 

Det helt store problem med alle typer af sexlegetøj er, at man helt naturligt holder det op imod den ægte vare, altså den mandlige og kvindelige pendant, penis og vagina.

Og intet sexlegetøj, hvordan den fremtidige udvikling af produkter så ellers bliver, kommer formentlig nogensinde op på siden af den kødelige udgave.

Når dette så er sagt og skrevet, så er udviklingen af sexlegetøj over en bred kam, herunder snart et hav af produkter til mandens tilfredsstillelse, været igennem en rivende udvikling.

Tidligere, ”i gamle dage”, var der meget lidt sexlegetøj, der var henvendt til manden. Vi taler penisringe, oppustelige bolledukker i plastik og enkelte gummi-vaginaer, som dog langt hen ad vejen var mere ubehagelige end direkte ophidsende at penetrere.

Dette er der heldigvis blevet lavet godt og grundigt om på. I dag er der nemlig for alvor konkurrence på drengen, og konkurrence er lig med bedre og indimellem endda også billigere produkter, og i dag går der heller ikke mange uger imellem, at nye varianter af mandelegetøj rammer markedet.

Hertil kommer, at mere og mere sexlegetøj bliver nærmest højteknologisk, at produkterne er udstyret med små motorer og computere, der kontrollere vibrationsstyrke, hastighed, specialindstillinger og meget andet godt fra den elektroniske skuffe.

Dermed dog langt fra sagt, at nyt udelukkende er godt, for sådan spiller klaveret heller ikke.

Denne test af moderne sexlegetøj til manden faktisk er et ret godt eksempel på.

WaterWoman – fundet hos Lovejoy.dk

På med posen, drenge!

The Stick: WaterWoman er en dansk opfindelse og ikke specielt ny, men til gengæld ret så overset med tanke på, hvor meget fornøjelse man her får for pengene.

Vi taler om engangs-onaniprodukter til mænd, små specialfremstillede plastikposer, man fylder med kropslunt vand, hvorpå posen lukkes og smøres indvendig med glidecreme – og som man så benytter som vagina.

Og målt op imod den ægte vare, altså kvindens vagina, er posealternativet altså slet ikke så ringe endda. Specielt da slet ikke, hvis man evner at sætte sig ud over, at man onanerer sig selv med en pose.

Fordelen ved WaterWoman er, som de fleste mænd kan sætte sig ind i, at man med hånden kan variere trykket rundt om penis og selv 100 procent styre tempoet.

Dog med den væsentlige forskel, at posen føles noget mere indbydende end hånden at plastbruge. Efter brug punkterer man så WaterWoman og smider den ud, nemt og lige til og meget mandigt.

Specielt i situationen, hvor man HAR fået sin udløsning og gerne hurtigt vil videre i teksten.

WaterWoman kommer i flere varianter, med og uden riller osv., anus- og vagina-varianter, men princippet og fornøjelsen er langt hen ad vejen den samme.

Nemlig rigtig god!

Konklusion: Små engangsonani-poser, der fyldes med kropslunt vand og smøres indvendigt med glidecreme. Smides ud efter brug. Enkelt og ligetil, billigt og føles sgu ret godt. At prisen holdes under 100 kroner scorer i sidste instans 1. pladsen, og så er produktet dansk.

Stjerner: 5 ud af 6 mulige

Pris: 99,00 kroner (for 5 stk. engangsposer)

Køb den herFleslight Vibro – fundet hos Erotik.dk

Godt med vibrationer i røret
The Stick: De fleste kender – om ikke andet af omtale – til de nok så berømte og berygtede fleslight onani-rør til mænd, og produkterne sælges, i snart rigtig mange varianter, da også fortsat i stort antal.

Denne, Fleslight Vibro – Pink Lady Touch, er et sådant produkt, tilsat vibrationer, der bliver sendt ud i onaniproduktet via tre vibrator-bullets, der inden brug skal placeres inde i legetøjet.

Lidt tidskrævende, når man nu engang er lysten, og så skal man også igangsætte de små vibratorer, inden selve silikonehylstret med vagina-indgang i toppen atter placeres i onani-beholderen.

Har man dog først været proceduren igennem en gang, er det selvfølgelig noget nemmere herefter.

Jeg kan ikke få udløsning med denne, når jeg selv fører produktet, men det lod sig faktisk gøre, da fruen tog over med legetøjet – og sådan er det formentlig for mange mænd.

Så har du en villig partner ved hånden, der gerne leger med, så er det ofte tanden mere spændende.

Og nej, den føles naturligvis ikke som den ægte vare, heller ikke godt søbet ind i glidecreme, men helt ved siden af er sexlegetøjet altså heller ikke.

Personligt er vibrationerne mig dog helt lige meget, men det er jo en smagssag. Lidt irriterende er det dog, når man efterfølgende skal skille den ad inden rengøring.

Men det hører jo med, sååååå!

Kan dog sagtens anbefales, og med lidt god vilje og fræk fantasi kan man undervejs i processen da godt drømme sig i skødet på en fremmed dame.

Konklusion: Produceret i godt og blødt Reel Feel Superskin materiale, kan benyttes både med og uden vibrationer, er lang nok i kødet til alle størrelser af tissemænd, men lidt dyr i forhold til, hvad vinder-posen koster og kan præstere. Hvorfor 2. pladsen.

Stjerner: 4 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 595,00 kroner

Køb den her

Polygon – fundet hos Sinful.dk

Lidt for smart
The Stick: Onani-røret Polygon fra japanske Tenga, der er kendt for netop sexlegetøj til mænd, er med dette produkt lidt for smart i en fart, synes jeg.

I bund og grund er sexlegetøjet et såkaldt polygon-formet rør i medicinsk silikone, og den kantede form indvendig i røret skulle gøre, at onanien bliver bedre end ellers.

Men sådan altså ikke for mig, og det samme gælder for dens sags skyld, hvis onani-produkterne er nubrede, har riller eller lign. for at øge stimulationen under brug.

Personligt synes jeg, det er spildt arbejde, for følelsen ændrer sig næsten ikke, hvis da overhovedet.

Onani, med hånd eller produkt, handler meget mere om glideevne og stimulation på de helt rigtige steder, hvorfor Polygon på den konto altså falder lidt til jorden.

Til gengæld er materialet vildt blødt og lækkert og fleksibelt, der trækker en smule op.

Prisen, når det hele lægges sammen, er dog lidt for høj med tanke på, hvad man får for pengene.

Her betaler man med garanti også en del kroner for varemærket.

Konklusion: Onani-rør i lækkert og blødt medicinsk silikone, men det kunstnerisk polygonformede design er altså mere guf for øjet end for lemmet. Lidt for dyr i forhold til, hvad man får for sine kroner.

Stjerner: 3 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 349,00 kroner

Køb den her

REV1000 – fundet hos Erotik.dk

Lidt for højpandet
The Stick: Så er vi for alvor havnet i den højteknologiske afdeling for mandelegetøj.

REV1000 er helt ny på markedet, og er en såkaldt mandlig masturbator, man placerer sin penis i, hvorpå man fyrer op under apparatet – og man gør det altså ikke uden lidt sved på panden den første gang. For overlever ens lem nu også denne ”stavblender”?

Produktet, der har – som der skrives – syv gear (hastigheder) og syv forskellige funktionsmuligheder, kan rotere rundt om ens penis på intet mindre end 49 forskellige måder (7x7).

Et problem med produktet er også, at ikke hele pikken stimuleres under brug, da man skal cirka seks centimeter ned i onani-røret, før der sker noget aktion, og er ens lem blot en smule tykkere end normalen, over 14- 15 centimeter i omkreds, så stopper penis simpelthen produktets rotation.

Så er man simpelthen bare for tyk til at bruge dette stykke legetøj, der er diskrimination i sig selv.

Et andet irritationsmoment er også, når legetøjet skal rengøres. Produktet består nemlig af intet mindre end seks dele, der skal skrues og pilles fra hinanden – og så efterfølgende selvfølgelig samles igen, når delene er gjort rene.

Ikke specielt mandigt, men måske man kan få hende til det.

Men den var da skæg at prøve, og når man først slapper lidt af med stimulationen – og samtidig finder ud af, at maskinen hverken maltrakterer eller kapper penis under akten, så kan man(d) da godt få en smule nydelse ud af blender-funktionen.

Men den er sgu altså bare lidt for meget – i hvert fald for mig!

Konklusion: Højteknologisk onaniprodukt til mænd, med ekstra stærk japansk motor, der kan stimulere penis på hele 49 forskellige måder. Men stor og dyrt er ikke altid lig med fantastisk og godt – og heller ikke her. Men spændende stykke legetøj, der meget godt viser, hvor branchen er på vej hen.

Stjerner: 2 ud af 6 mulige

Pris: 989,00 kroner

Køb den her

Rocks Off – Hand Solo – fundet hos Erotik.dk

Pølse i gummisvøb
The Stick: Man placerer ”pølsen”, som i en hotdog, i produktets nubrede gummisvøb, hvorpå man klemmer om lemmet og tænder for vibrationerne – og så kan man ellers gnide den lange af.

Med hånden placeret fast rundt om legetøjet.

Her kan man i det mindste selv sådan nogenlunde styre, hvor hårdt/blidt man skal klemme om egen stav, men ellers er der sgu ikke specielt meget fantastisk ved Rocks Off produktet.

Igen har man lidt for føling med de steder, især glans, hvor stimulationen er bedst – og med hensyn til produktets vibrationer, så er de mig ret lige meget.

Jeg forstår diverse typer af vibrationer i forbindelse med fx en klitorisvibrator, men et stykke mandelegetøj

Konklusion: Onani-legetøj i gummi med bullet vibrator med ok vibrationer. Legetøjet er nubret, hvor ”pølsen” placeres, men man har for lidt føling med sig selv under akten. Lidt for dyr i forhold til funktionalitet.

Stjerner: 2 ud af 6 stjerner

Pris: 249,00 kroner

Køb den her