Test af butt-plugs

Lidt godt til numsen: Når enden er stimuleret, er næsten alt godt

 

Flere og flere, det gælder både mænd og kvinder, finder stor og intens fornøjelse i at få stimuleret anus seksuelt – og det gælder i forbindelse med både sex og onani.

Af samme årsag er salget af dildoer, vibratorer og buttplugs, designet helt specifikt til netop anal-stimulation, de senere år da også eksploderet.

Og de af os, der endnu ikke er sprunget på numsevognen, går glip af ikke så lidt frækt og lækkert, proklamerer de kloge på området.

Så meget tyder på, at seksuel stimulation af anus kun vil blive endnu mere udbredt i årene fremover.

Buttplugs, der ikke er designet til at bolle med, men benyttes som stimulation af anus, mens man fx dyrker vaginalsex og/eller onanerer, kommer i alle længder, tykkelser, materialer og med og uden vibrationer.

Et har denne type af sexlegetøj dog tilfælles, nemlig ”stopklodsen” i enden af produktet der gør, at det ikke smutter længere op i anus under leg. En reel risiko, der er ved anal-brug af almindelige dildoer og vibratorer, og er uheldet først indtruffet, som regel i forbindelse med orgasme, hvor musklerne i anus og underlivet trækker sig sammen, kan det være endda meget svært at få fisket legetøjet ud igen.

I denne test af fem forskellige buttplugs, alle fundet på danske webshops med sexlegetøj, giver vores faste testpar deres helt uforbeholdene og subjektive vurdering af hvert enkelt produkt, hvorpå legetøjet gives fra 1 – 6 stjerner.

::image::fr::Bootie – fundet hos erotik.dk

Joan: Bootie, som er vores vinder-plug, er både det bedste og mest sikre køb. Ligegyldigt om man er nybegynder eller lidt mere øvet ud i fornøjelsen at benytte buttplug. Bootie har en størrelse, længe og tykkelse, der kun bør skræmme de få.

Alligevel er legetøjet langt og tykt nok til, at man under brug føler sig pænt fyldt ud, der jo også er meningen. Personligt får jeg meget lidt ud af analstimulans i sig selv – og ved samtidig, at rigtig mange kvinder har det på samme måde.Men benytter man samtidig dildo/vibrator eller – endnu bedre – får manden til at hoppe vaginalt på, så er sagen straks en helt anden.Så er der – i hvert fald for eget vedkommende – ikke specielt langt til forløsning. Og da slet ikke ved brug af netop Bootie – en forholdsvis lille men yderst indbydende og veldesignet buttplug – velegnet, selvfølgelig, til både ham og hende.Konklusion: Et Fun Factory produkt i silikone, 7,5 centimeter i længden og 10 centimeter i omkreds (på det tykkeste sted). Blød i skindet og meget bøjelig, og så sidder den altså godt, når den først sidder der. At den bøjer ude i toppen, er kun et plus. I denne forbindelse er forholdsvist småt desuden røvgodt – bogstaveligt talt!

Pris: 149,00 kroner

Stjerner: 6 ud af 6 stjerner

Køb den her

::image::fl::

Tantus Little Flirt – fundet hos sinful.dk

Joan: Tantus Little Flirt analplug er skåret ret meget over samme læst som Bootie, vinderlegetøjet.

Den knaldrøde buttplug er dog tanden mindre i omkreds og bøjer ikke ude i enden, der – på min/vores konto – trækker en lille smule ned.

Men så handler alt inden for sexlegetøj om smag og behag. Er man helt ny med hensyn til stimulering af anus, så er denne dog helt i vinkel.

Hverken længde eller tykkelse bør på nogen måde kunne skræmme, og ja, man kan sagtens mærke, at legetøjet er til stede, når man har gang i andre spændende (sex)ting.

Husk dog, som med alt andet legetøj til numsen, lige at varme godt op, gøre plads, inden produktet kommer i brug – og benyt også godt med glidecreme, enten vandbaseret eller silikonebaseret, da silikoneprodukter ikke tåler oliebaseret glidecreme.

Konklusion: Fin lille plug, fremstillet (endda håndlavet) i medicinsk silikone, blød, lækker og knaldrød, 9 centimeter lang og 8 centimeter i omkreds, på det tykkeste sted. Perfekt til ham/hende, der gerne lige vil mærke i numsen, hvad det egentlig handler om.

Pris: 179,00 kroner

Stjerner: 5 ud af 6 stjerner

Køb den her::image::fr::

BOB – fundet hos www.erotik.dk

Joan: Denne buttplug er et stykke mandelegetøj – der jo egentlig er noget værre vrøvl, når det lige netop kommer til det anale. Mænd og kvinder kan i princippet lige fint benytte alle typer af legetøj til numsen. Nå, men BOB, af mærket LELO, er altså – som det da også står anført på emballagen – øjensynligt skabt og henvendt til mænd.

Men da kun en i familien, nemlig jeg, er til at modtage analt, så bliver produktet altså også vurderet af en kvinde – og BOB er faktisk ikke så ringe endda.

Størrelsen og formen og materialet er lige mig, og i stedet for den sædvanlige ”stopklods” i enden af anallegetøjet, er BOB med en gummiring til fingeren.

Der gør legetøjet nemt for både en selv og/eller partneren at køre ind og ud af anus – og kan faktisk ret godt bruges til at bolle med, hvis man er til det.

Hvorfor BOB, når alt tages i betragtning, kommer ind på en delt andenplads med Tantus Little Flirt.

Konklusion: Mandelegetøj, der kan benyttes lige godt af mænd og kvinder. Fremstillet i silikone, blød og bøjelig og med glidevenlig overflade, og plus for ringen frem for klods, da ring giver mulighed for nemmere leg.

Pris: 249,00 kroner

Stjerner: 5 ud af 6 stjerner

Køb den her

::image::fl::Bloomy – fundet hoslovejoy.dk

Joan: Buttplugs kommer i mange forskellige udformninger, størrelser og materialer, og her er et af de lidt mere alternative – i udformning – bud på, hvad man også kan få på legetøjs-markedet i dag.

Når det så er sagt, så er Bloomy faktisk ikke så ringe i brug endda.

Materialet (silikone) og mærket (Fun Factory) er helt i top, men for min skyld kunne man altså godt have droppet de mange siliokone-krummelurer til fordel for mere rene og legevenlige linjer – og, rent subjektivt vurderet, er Bloomy også tanden for stor, specielt i omkreds.

Så er du ude efter en buttplug, der helt klart kan mærkes, så køb denne.

Konklusion: Lidt ”underlig” i form, men hvad gør det, hvis legetøjet virker – og det gør det. Lækkert materiale (silikone), 12 centimeter lang og 12 centimeter i omkreds (tykkeste sted). Er nok ikke for nybegynderen, men derimod for ham/hende/parret, der ønsker at udvide såvel sex-repertoire som anus en smule ekstra.

Pris: 229,00 kroner

Stjerner: 4 ud af 6 stjerner

Køb den her

::image::fr::Saxenfelt Buttplug – fundet hos erotik.dk

Joan: Æstetik er ikke kodeordet for dette stykke legetøj. Så når valget står mellem denne og de andre, der præsenterer sig noget mere æstetisk, giver valget helt sig selv.

Og nej, indpakning og kælen for produktet gør selvfølgelig heller ikke hele tricket.

Men når man står i en valgsituation, man jo altid gør, såååå!

Saxenfelt Buttplug er dog ikke helt ude i skoven: Materialet, naturgummi, er godt, og formen er også helt fin. Så leger man i mørke, så kan denne altså også gøre tricket.

Er dog ikke lige mig, hvorfor Saxenfelt ryger i bunden af de fem, vi havde med i sengen.

Konklusion: Fremstillet i naturgummi, meget simpel og sort, men er – desværre – ikke kompakt, så virker lidt underligt ”oppustet”. 12 centimeter lang og 11 centimeter i omkreds på det tykkeste sted.

Pris: 139,00 kroner

Stjerner: 2 ud af 6 stjerner

Køb den her