Æg-te fjernbetjent sexlege-glæde

Den store test af trådløse ryste-æg

 

Den tid er ved at være ovre, hvor man som forbruger af sexlegetøj skal bakse med ledninger, der ofte generer og irriterer og sjældent er helt lange nok.

Specielt ikke, når man forsøger at være en smule kreativ og eksperimenterende i sengen med legetøjet.

I snart mange år har man kunnet erhverve sig fjernbetjent sexlegetøj, men det er i realiteten først nu, at indmaden i fjernbetjeningerne er så kraftige og stabile, at trådløst legetøj seriøst er værd at købe og samle på.

Når det kommer til sexlegetøjs-æg, rystende og vibrerende æg til – primært – at stimulere det indvendige af skeden med, så er legeværdien via trådløs fjernbetjening uden tvivl blevet forøget endda ret kraftigt.

Nu kan den kvindelige bruger nemlig have sit æg oppe, både ude og hjemme, til hverdag og fest, uden generende ledning mellem benene.

Og da fjernbetjeningen i langt de fleste sexlegetøjsprodukter i dag er så kraftige, kan hun bære sit æg i byen, mens partneren på pæn lang afstand styrer om vibrator-produktet skal stimulere hende eller ej. Voksenleg, når det er bedst og skjult for alle andre end de, der hygger sig og ved bedre.

I denne test af trådløse vibrator-æg får du et indblik i, hvad man an erhverve sig af produkter på det danske marked – og hvilke ryste-æg der vurderet af ægteparret Frank og Joan er bedre end andre.

::image::fr::Lyla fra LELO – fundet hos Sinful.dk

HAN STYRER - HUN NYDER
Joan: Lyla fra LELO, der altid borger for kvaliteten, er uden tvivl min/vores vinder - og også det eneste produkt, der i denne ombæring får 6 ud af 6 stjerner. Og her er oven i købet taget i betragtning, at vinder-ægget koster en pæn skilling.

Lyla har de kraftigste vibrationer, der tæller meget på min konto, samt de bedste programmer. Hertil kommer produktets eksklusive udseende og måden, Lyla er flettet sammen på, krydret med, at ægget er lækkert at røre ved og benytte.

Et typisk LELO-produkt, bare tanden bedre end normalt – der siger ikke så lidt. Så ja, jeg er begejstret, og det bliver de kvinder også, der får en sådan i jule- eller fødselsdagsgave.

Desuden er Lyla innovativ på den fede måde ved, at partneren, når det er ham, der styrer løjerne, i fjernbetjeningen kan føle helt samme type af vibrationer, som når hun har ægget oppe - eller måske benytter den på klitoris eller brystvorterne.

På den måde er partneren pludselig meget mere med i legen end med tidligere udgaver af trådløse æg. Og han behøver sgu (næsten) ikke engang at bruge hjernen for at få det til at ske, da skift imellem programmer sker via bevægelsessensorer i remoten.

Så han skal bare vippe med håndleddet – og vupti, så skifter programmet. Eneste lille minus er, at man bør læse med medfølgende instruktion ordentligt for at få det bedste ud af produktet.

Konklusion: Høj kvalitet, nyskabende, der giver helt nye muligheder for fælles sengeleg. Et ægte LELO-produkt, bare tanden bedre end normalt. Og da både sender og modtager vibrerer, får man i princippet to vibratorer i samme ombæring. Et kig ind i fremtiden af helt nye typer af sexlegetøjsprodukter.

Stjerner: 6 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 698,00 kroner

Køb den her

::image::fl::Bnaughty Unleashed – fundet hos Erotik.dk

RYSTERYTMER LYSER OP
Joan: En enkelt stjerne længere nede ad skalaen, dog fortsat på en flot andenplads, finder vi denne: Bnaugthy Unlesead. Fremstillet i hård plast, vandsikker og med syv forskellige typer af vibrationer.

At jeg ikke kan opnå orgasme udelukkende via et ryste-æg, er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at andre ikke kan. Vi kvinder er jo ret så forskellige.

Men med ryste-æg oppe, hvor manden styrer typen af vibrationer via fjernbetjeningen, samt på andre måder hjælper med til at stimulere en, så bør man være rigtig godt på vej mod forløsning – og helt klart også med denne.

Produktet er stilet og lækkert og elegant indpakket, og så har ægget en, synes jeg, god størrelse. Remoten lyser desuden op i blåt, på en lille skærm, der angiver rytmerne - ret underholdene og perfekt i mørke, så specielt man(d) kan se, hvad han laver.

Konklusion: Lækkert æg, i den helt rigtige størrelse, med syv forskellige programmer og remote, der lyser op og angiver ryste-rytmerne, hun oppe oplever i ægget. Ikke billig, men pengene værd.

Stjerner: 5 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 449,00 kroner

Køb den her

::image::fr::Vibrating egg (fra Lovers Premium) – fundet hos Sinful.dk

1O VIBRATIONER

Joan: Dette lyserøde æg får en tredjeplads, men kunne næsten lige så godt være havnet på andenpladsen. Hvorfor Vibrating egg fra Lovers Premium da også får 5 ud af 6 flotte stjerner.

Et lækkert stykke trådløst sexlegetøj, perfekt til både sololeg og hende, der gerne vil have partneren med på sidelinjen til at styre løjerne – og her er altså hele 10 forskellige vibrationstyper at vælge imellem, der giver god mulighed for at vælge og vrage.

Desuden er vi nu nede i en pris, hvor de fleste kan være med, der gør dette æg til et sikkert valg, hvis man ikke har været i markedet for lege-æg tidligere.

Konklusion: God pris og godt valg, hvis man ikke har leget med æg tidligere. 10 forskellige vibrationer, der giver god mulighed for at vælge og vrage, alt afhængig af lyst og temperament.

God og lækker kvalitet, og så er farven lyserød jo altid et hit hos os piger.

Stjerner: 5 ud af 6 mulige

Pris: 299,00 kroner

Køb det her

::image::fl::

Vibrating egg (fra Shots Toys) – fundet hos Lovejoy.dk

ORGASME PÅ TI METER AFSTAND

Joan: Kun flere og flere par, vi taler trods alt sexLEGEtøj, vælger at tage deres ryste-æg med i byen – altså hvor hun bærer det trådløse legetøj oppe, mens partneren har fingeren på knapperne.

Det kan man få stor glæde og underholdning ud af, specielt hvis der stimuleres i situationer, hvor hun har lidt svært at finde en passende grimasse. En orgasme midt i storcentret kan også have en vis underholdende effekt.

Til en sådan bytur passer dette æg perfekt, da man kan styre produktet op til 8 – 10 meter væk, måske lidt kortere afstand, hvis hun er iklædt vintertykke termobukser. På diskoteket, under en kort kjole, derimod, der burde den gå rent ind, om man så må sige.

Dette æg har en god størrelse og 10 typer af vibrationer. Designet, der virker lidt billigt, trækker dog noget ned, men overfladen er dog ok blød.

Lidt dyrt i forhold til indhold, synes jeg.

Konklusion: Lidt billig i designet, men dog et helt ok æg - med 10 forskellige typer af vibrationer, med en pæn god rækkevidde. Farven her er lidt skrigende, men hvad gør det, når den først er oppe.

Stjerner: 4 ud af 6 mulige stjerner.

Pris: 399,00 kroner

Køb det her

::image::fr::

Reign – fundet hos Erotik.dk

MERE MUS END ÆG

Joan: Æg, når det kommer til sexlegetøj, kommer i mange materialer og udformninger, og her er så et at de lidt mere aflange af slagsen, endda med ”hale”. Ligner faktisk en sød lille mus, hvor ørerne dog mangler.

Når dette så er sagt, så giver både æg og remote indtryk af rimelig kvalitet.

Produktet er fremstillet i silikone og hård plast og har syv forskellige typer af vibrationer – og prisen er da også ok.

Dog ikke det æg, der gjorde specielt meget for min personlige tilfredsstillelse, og efter en uge slukket i skuffen, var batterierne helt døde, der også trækker ned.

Alt i alt dog et ok æg, bare ikke lige så godt som de andre i testen.

Konklusion: Fremstillet i silikone og hård plast og meget lidt ægformet, som dog gør mindre. Fint begynder-æg, men gjorde ikke det store for Joan - og så er der problemer med afladning af batterier.

Stjerner: 3 ud af 6 stjerner

Pris: 259,00 kroner

Køb det her