25 potente mænd om to unge piger

Nasty søndag i vente i swingermiljøet

 

Søndag afholder kæresteparret 18-årige Miss Nasty og 42-årige Mr. Nasty kombineret gang-bang og bukkake-party i København. En lukket sexfest, hvor pigerne er centrum for begivenhederne.

Mænd kan dog nå at komme med endnu!

Hvor andre går i kirke, tager en tur i skoven eller bruger den kommende søndag på frokost med familien, så har kæresteparret bag Nasty Fuckers arrangeret privat sexfest over tre-fire timer i hovedstaden, hvor der vil blive gået til makronerne og tøserne (som piger hedder i Fuckers-universet) fra første sekund.

Sexhulen
En flere gange om året tilbagevendende og i Danmark, så vidt vides, helt unik sexbegivenhed, hvor kun de mest kvalificerede såvel fysisk som psykisk i sidste instans lukkes ind i sexhulen.

- Tidligere gjorde vi det sådan, at vi lagde ud med bukkake (mænd onanerer og slutter af med at sprøjte pigerne i ansigtet og/eller i munden), hvorpå jeg prikkede de mest egnede fyre ud til at fortsætte i det efterfølgende gang-bang.

- De sidste par gange har vi dog vendt rundt på det, så vi nu lægger ud med gang-bang (alle mænd om denne gang to helt unge piger i centrum), fortæller pæredanske Mr. Nasty, der har været del af swingermiljøet i mere end 15 år.

Elsker eller hader
Og for ikke så lang tid siden har en purung, ny Miss Nasty overtaget såvel pladsen i ”ægtesengen” som pladsen i NF-konstellationen, man i miljøet enten hader eller elsker/ser op til.

- Der er de, der synes om de ting, vi gør og arrangerer, og så er der de, der bare ikke kan lide os – og sådan er det bare. Under alle omstændigheder gør vi tingene på vores egen og helt unikke facon, hvor det handler om at give både tøserne og de mænd, der nu engang deltager, den ultimative sexoplevelse.

- Og det opnår man altså kun, hvis man er yderst selektiv og stiller meget høje krav, fortsætter Mr. Nasty, der suverænt er ham, der står bag udvælgelsen af de fyre, der har adgang til pigerne her søndag.

Fluffer stiver flokken af
Og for at dampen hverken skal gå af selve arrangementet eller de deltagende fyre i utide, så har man denne gang også en kvindelig fluffer med – altså en pige hvis arbejde med mund og hånd simpelthen går ud på at stive fyrene af, så de er klar til at springe på, når en ledig plads viser sig.

Der er jo trods alt ikke mindst fysiske grænser for, hvor mange fyre der ad gangen kan være om blot to piger.

- Miss Nasty var den første gang lidt nervøs, og i første hånd for, om hun nu også kunne magte opgaven. Men det gik altså langt over forventning – og til stor glæde og fornøjelse for os begge.

- Tøs nummer to, vi har med på søndag, har vi i forvejen haft hjemme ”for at teste”. Både for hendes egen, vores og alle de deltagende mænds skyld. Desuden er det vigtigt, at der er god kemi tøserne imellem, når det først går løs.

Høj standard
- For at tøserne, der er af en ret høj standard, skal få den mest ultimative oplevelse, vælger jeg selvfølgelig også mænd til, der er af en vis standard – og heller ikke er alt for unge. Vi har nemlig tidligere prøvet med lidt for unge mænd, der nærmest ikke ved, hvad de skal gøre af sig selv, når de så står i situationen og skal præstere.

- Men ellers er der mænd med i alderen 23 til i slutningen af 40'erne, og alle er pæne og velholdte, siger den selv nu 42-årige Mr. Nasty, der selv gør et stort nummer ud af at holde sig i god form – og sjældent, som manden selv indskyder, bliver skudt til at have rundet de 40 år.

På spørgsmålet om sexfesten søndag nu er hermetisk lukket for potente mandfolk, der gerne vil i kødet og skødet på pigerne/tøserne i midten, siger Mr. Nasty, at døren til det kombinerede gang-bang og bukkakeparty ikke er mere lukket, end den eller de helt rigtige stadig kan nå at komme med. Det kræver dog af åbenlyse årsager en ret så hurtigt henvendelse til NF.

Meget mere om Nasty Fuckers på www.nastyfuckers.dk – og via Scor.dk under profilen ”Nasty Fuckers”.