Fem x orgasmegaranti

Stor test af stavmassage-apparater

Annonce:

 

De går under betegnelsen 'Wands', altså stave, men vi vælger her at omtale sexlegetøjet/hjælpemidlerne som stavmassage-apparater, hvad de testede produkter da også er.

Nemlig stave med halvkugleformede vibratorer ude i enden, beregnet til at stimulere klitoris og hele området omkring klitoris. Vibratorerne er dog som regel så kraftige, at de også kan benyttes til massage af ømme muskler.

Joan B., vor kvindelige tester, evnede nemlig at få orgasme med alle fem ryste-stave.

VINDEREN: 1, 2, 3 – og så orgasme!

Fairy – Massage Wand – fundet på Erotik.dk

Der fås stavmassage-apparater med batterier, og så fås der stavmassage-apparater, der både kan arbejde med batterier og/eller via el-nettet – og ønsker man sig et apparat, der virkelig kan yde noget, så skal man primært gå efter et produkt, der kører på el.

Som denne, Fairy – Massage Wand, testens vinder. KØB DEN HER

At produktet af alle de fem testede apparater i funktion og effektivitet så samtidig minder mest om udspringet fra 'gamle dage' – Hitachis stavmassage-apparat – gør altså heller ikke indtrykket mindre dårligt. I hvert fald ikke oplevet med mine øjne og min krop.

Her er nemlig tale om et stykke sexlegetøj, der seriøst kan sit kram – 1, 2, 3 – og så får man orgasme! Sådan er det i hvert fald for mig, og ikke kun en, men mere eller mindre hver gang.

Og det skyldes ikke mindst, at produktet et født med nogle vildt effektive (kraftige) vibrationer, der lynhurtigt sender brugeren i den syvende himmel.

Flødeskummet på den i forvejen allerede ret lækre kage er, at ”Fairy – Massage Wand” er med speederknap/hjul på siden, hvor man nemt og elegant kan speede op og ned for vibrationerne.

Noget jeg personligt godt gad opleve på andre vibratorer meget snart også.

Konklusion: 32 centimeter lang, arbejder på el, og har en vildt fed speederknap, hvor man nemt kan køre op og ned for vibrationerne, der er gode og heftige, som de nu skal være – og så er legetøjet lyserødt! Prisen er også rigtig god/billig.

Pris: 329,00 kroner

Stjerner: 6 ud af 6 mulige stjerner

KØB DEN HERNr. 2: Effektiv – og meget pigeagtig

Spa Massager – fundet på Scorshop.dk

Spa Massager er et af de stavmassage-apparater, der kører på batterier, og selv om jeg generelt, som sagt, sværger til de el-drevne af slagsen (har snart prøvet en del af typen), så tog denne sgu fusen ret meget på mig – og altså på den positive facon.

Men nu er det altså også nogle pænt store batterier, der her driver værket.

For at begynde med det ydre, vi piger/kvinder specielt går ret meget op i, så er dette produkt det klart mest pigeagtige – med sine runde former og lilla farve, og fordi produktet er uden ledning (som da også har sine fordele), er det tanden nemmere end de andre bare at gå i krig med – og i det hele taget (mis)bruge, hvor man nu engang lyster det.

Så gider du generelt bare ikke ledninger i sengen, så er denne altså helt perfekt.

Og når det kommer til vibrationerne, så er Spa Massager faktisk overraskende effektiv – altså med tanke på, at den er batteridrevet, og så er produktet født med hele syv forskellige vibrationsprogrammer, der giver god mulighed for at lege og prøve sig frem.

Jeg troede seriøst ikke, den ville være så specielt nem at få orgasme med, men jeg tog heldigvis fejl. Der skulle ikke ret meget tid/leg til.

Konklusion: 28 centimeter lang, bevægeligt vibratorhoved, syv forskellige vibrationsprogrammer, meget pigeagtig fremtoning, drives af store batterier, billig pris.

Pris: 339,00 kroner

Stjerner: 5 ud af 6 mulige stjerner

Køb den her: http://www.scorshop.dk/sexleget%C3%B8j/sortiment/elektriske-dildoer/spa-massager-1569569.htmlNr. 3: Garanti for orgasme – igen og igen

Magic Wand Massager 2 speed – fundet hos Sinful.dk

Nu kan man jo ikke udelukkende bedømme/teste et stykke sexlegetøj på, om man via legetøjet opnåede tilfredsstillelse, orgasme – men indrømmet, det er da et stort plus.

Problemet – hvis man kan kalde det det – i denne her testomgang er bare, at jeg opnåede orgasme via alle produkter, hvorpå næste kriterie så passende kunne være ”hvor hurtigt, det lod sig gøre”. Nej, sådan kan man naturligvis ikke bedømme, da man jo heller ikke er lige meget i stødet hver dag, hver gang – osv., osv.

Magic Wand Massager 2 Speed er klart at anbefale, men kan ikke helt måle sig med de to foregående. Er dog et helt fint apparat, ikke mindst til prisen, og som navnet også antyder, har den to kraftige typer af vibrationer, der helt klart gør tricket.

Hvorfor dette produkt altså også får en håndfuld stjerner med på vejen.

Ja, jeg er gift, og manden ville da også meget gerne lege med, da jeg legede med stave, men valgte dog i denne ombæring at teste alle fem lege-produkter solo.

Skal man dog endelig give partneren en klitoris-stimulator i hånden, er alle disse stavmassage-apparater altså helt perfekte – for her kan partneren altså dårligt andet end ramme plet.

Konklusion: 32 centimeter lang, er med ledning/kører på el, har to kraftige vibrationshastigheder, betjenes via kun en knap, er meget billig i forhold til flere lignende produkter.

Pris: 300,00 kroner

Stjerner: 5 ud af 6 mulige stjerner

Køb den her: http://www.sinful.dk/magic-massager-adam-and-eveNr. 4: Luksusudgaven

Smart Wand Massager Deluxe – fundet hos Erotik.dk

Hvis nu prisen overhovedet ingen rolle spillede, så var denne røget en plads eller to op, måske endda helt i top, men da prisen for langt af de fleste af os spiller en endda stor rolle, ikke mindst i disse tider, så finder du altså først Smart Wand Massager Deluxe fra svenske LELO her.

Prisen på dette produkt er nemlig på mere end 700 kroner – men ok, er man til LELO og luksus, så er pengene nok også givet ret godt ud.

Dette stavmassage-apparat, min mand synes minder om et futuristisk skohorn, er da også luksus.

Her bruges hverken ledning eller batterier, men derimod en speciel oplader, der medfølger, og så er produktet med det ret smarte sense-touch teknologi, der gør, at kontakt med huden intensiverer vibrationerne. Jo hårdere du trykker, jo kraftigere vibrerer den.

Og så kan apparatet da også, nøjagtig som med de fire andre – og alle andre stavmassage-apparater, desuden bruges til at massere ømme muskler med.

SÅ god kraft og overflade er der i massagekuglerne, hvorfor det måske heller ikke er så underligt, at massageapparatstypen vedbliver at være endda meget populær – ikke mindst blandt kvinder.

Konklusion: 22 centimeter lang, luksusudgave med sense touch teknologi, lækkert design og hele otte forskellige typer af vibrationsprogrammer. Eneste minus er prisen – sammenlignet med de fire andre.

Stjerner: 4 ud af 6 mulige stjerner.

Pris: 729,00 kronerKØB DEN HERNr. 5: Sidst, men slet ikke så ringe endda

2 Speed Massager – fundet hos Erotik.dk

Det har på en gang været en både nem og ret svær omgang, dette her.

Nem, fordi jeg allerede på forhånd vidste, at jeg formentlig kunne uddele mange både roser og stjerner til de fem produkter. Svært fordi jeg skal rangere produkterne.

Og der kan jo kun være en vinder, lige som et produkt skal placeres i bunden – og i denne test blev det altså 2 Speed Massager, der trak det korteste strå.

KØB DEN HER

Dog ikke fordi at legetøjet er dårligt, overhovedet slet ikke, men simpelthen fordi, at de fire andre stavmassage-apparater bare var den der lille tand bedre, da regnskabet endeligt skulle gøres op. Den virker tanden mindre tung og stabil og kvalitetssikker end de andre.

2 Speed Massager er med to typer af gode og heftige vibrationshastigheder, drevet af produktets ret kraftige elmotor, der lades op via el-nettet inden brug.

Og husk nu at lade op, for at miste kraft midt i akten er altså ikke vildt fedt.

Konklusion: 30 centimeter lang, god og stabil vibrator, har to forskellige vibrationshastiger, og er et helt fint køb til prisen. Kan trods sidsteplads i testen fortsat klart anbefales.

Pris: 369,00 kroner

Stjerner: 4 ud af 6 mulige stjerner

KØB DEN HER

Seneste 6-nyt

Hent flere