6-novelle: Vilde Vibeke gjorde mig flov

Jeg fik lidt efter lidt pillet alt tøjet af Viola. Hun fulgte godt med, og efter ti minutters herlig brydekamp var vi begge nøgne

1 af 1

Annonce:

 

Jeg har aldrig i mit liv været så flov! Jeg tror, det tog fem sekunder at få min store, stive pik til at ligne en cocktailpølse!

Det var Vibeke skyld. Eller rettere sagt, det var min mors skyld! Eller også var det min egen, fordi jeg havde føjet Vibeke. Det er også lige meget nu. For det er snart et stykke tid siden. Men det var kun den første gang, Vibeke bragte mig i forlegenhed.

Vibeke var vild! En af de ting, hun var aller mest vild med, var analsex. Hun elskede at få min pik i røven, og jeg skulle ellers hilse og sige, at min pik er et godt stykke over gennemsnitsstørrelsen.

Men hun kunne næsten ikke få det stort nok, Vibeke-tøsen.. Hun havde en drøm om, at hun en dag kunne få hele min hånd op i røven, men foreløbig havde hun måttet nøjes med min pik og nogle dildoer og analplugs, som vi havde købt på Side6.dk’s postordre.

LÆS flere frække noveller her

Men hun havde også en anden fantasi! Nemlig at jeg skulle prøve den fornøjelse, hun selv havde af analsex. Hun var sikker på, at jeg ville elske det! Da jeg modstræbende gik med til at lade hende proppe en lille dildo op i røven på mig, må jeg indrømme, at det var ganske dejligt, når den første trang til at skide havde lagt sig. Rigtig dejligt, faktisk. Jeg forstår godt, hvorfor mange pornotøser siger, at de får mere ud af analsex end almindelig vaniljesex.

LÆS flere frække noveller her

- Hvad sagde jeg! triumferede Vibeke, mens hun gned sig selv i kussen og strålede over hele femøren. Hun sad og hvilede på sine lægge med ryggen svajet. De små, faste bryster strittede ud mod mig.

Den dag, jeg blev så flov, så jeg kunne krybe i et musehul, var faktisk min fødselsdag. Nummer 22 i rækken. Vibeke var kommet over til mig i min lille etværelses, og vi fejrede dagen med et saftigt knald. Denne aften ville Vibeke prøve en dildo, der var en anelse større end den første på mig. Og så var den lilla.

Eller måske nærmere ”chocking pink”, næsten selvlysende. Normalt ligger jeg på ryggen, når hun begynder på sine narrestreger, for så kan hun nemlig bagefter sætte sig på min pik og få den op i røven, men lige denne aften lå jeg som en hund med røven i vejret.

LÆS flere frække noveller her

Og netop som Vibeke havde fået stoppet den afskyeligt farvede silikonepik op i min røv, stod min mor i døren!

Hun havde låst sig ind, uden at vi havde hørt hende, fordi hun ville overraske mig på fødselsdagen. Min storesøster stod lige bag hende, og hun havde en lagkage med 22 tændte lys i hænderne. Hvor sødt! Og jeg? Ja, jeg lå med røven vendt lige imod dem og med den lilla tingest strittende ud af mit røvhul!

Min mor var den, der først genvandt koncepterne. Hun tog lagkagen ud af hænderne på min søster og satte den fra sig på mit skrivebord. Den havde allerede efterladt flere klatter flødeskum på gulvet, da min søster havde glemt alt om at holde den lige.

- Ja, vi ville bare ønske til lykke, sagde hun spidst. Men vi kommer igen en anden dag, når det er mere belejligt.

- Ring lige først, råbte jeg efter dem med hovedet begravet i min hovedpude.

Dildoen i min røv gled ud af sig selv. Og min pik faldt fuldstændig sammen og nægtede at være med til noget som helt resten af aftenen og natten med.

Vibeke tog det mere roligt.

LÆS flere frække noveller her

- Hvis du tror, at din mor ikke har gjort noget frækt i sine unge dage, ja, så er du sgu langt ude. Og din søster? Jeg vil vædde med, at hun er vild med analsex! påstod hun

Jeg var mindre sikker, men da jeg næste søndag var hjemme hos mine forældre, spurgte min mor forsigtigt, om jeg var sikker på, at Vibeke var den rette for mig. Jeg forsikrede hende om, at det var hende, jeg ville have.

Mine forældre tog pænt imod Vibeke, når hun var med mig hjemme eller til familiefester og sådan noget. Men min mor var meget reserveret for hende. Hun nævnte aldrig episoden for nogen af os. Men jeg kunne se, at hun ikke altid var tilfreds med Vibekes påklædning, der mest bestod af stumpede bluser med bar mave og korte skørter. Vibeke havde hestehale til hverdag; hun dyrkede et lillepige-look, selv om hun var 22 lige som jeg på det tidspunkt.

Den næste skandale indtraf nogle måneder senere. Jeg skulle passe min forældres hus, mens de var på ferie i Thailand. Der er mange indbrud i det parcelhuskvarter, de bor i, så de var glade for, at jeg flyttede ind og fik huset til at se beboet ud. Jeg tog naturligvis Vibeke med, men det havde jeg ikke fortalt dem. De havde heller ikke spurgt. De spurgte i det hele taget meget lidt til Vibeke.

LÆS flere frække noveller her

Deres hus er sådan et typisk murstenshus fra 1970’erne med gildesal i kælderen og med en sauna, der kun blev brugt som pulterrum. I gildesalen havde min far sin elskede bar. Ikke fordi han drak særlig meget, men hernede kunne han sidde og se fodbold og få sig en lille en.

Den sidste aften inden mine forældre skulle komme hjem, var Vibeke helt oppe og køre. Hun gik i flere timer og varmede op til vild sex, og vi åbnede en flaske vin i kælderen. Et par vodka-shots blev det også til, og vi blev så tilpas fulde, at vi stadig var helt vilde og liderlige, uden at det kammede over.

Vi trimlede omkuld på den slidte lædersofa i gildesalen, og jeg fik lidt efter lidt pillet alt tøjet af Viola. Hun fulgte godt med, og efter ti minutters herlig brydekamp var vi begge nøgne. Min pik var kampklar, og mine fingre i Vibekes kusse havde forsikret mig om, at hun var lige så parat som jeg.

LÆS flere frække noveller her

Pludselig faldt Vibekes øjne på de kunstige bjælker i loftet, hvor der ude i siderne var sat en ekstra bjælke fast i en vinkel, så det lignede en trekant.

- Du skal bindes! sagde hun pludselig.

- Hva’ba? svarede jeg.

- Du har været slem! Du skal bindes! Rejs dig op, sagde Vibeke med stram lærerinde-mine, og før jeg havde set mig om, havde hun hentet den rulle reb, der lå inde i saunaen og bundet mine arme sammen og trukket rebet op over bjælken.

Jeg lod hende selvfølgelig lege, som hun ville. Så lidt efter stod jeg med armene strakt over hovedet, da hun havde snoet rebet op over bjælken. Min pik strittede lige op mod loftet.

Nu brugte hun enden af det flossede reb, som hun havde skåret af, til at tjatte og daske blidt på min røv og min pik. Efterhånden slog hun hårdere, når hun ramte min røv; det var faktisk rigtig lækkert. Endnu engang havde hun fået mig til at opdage sider ved mig selv, som jeg ikke kendte.

Da hun blev træt af at stå og slå på mig, gik hun på lette, nøgne fødder hen til baren og tog en flaske kakaolikør. Hun hev proppen af med et ”plop” og hældte en sjat ud over min pik. Hun var ligeglad med, at der også kom lidt på tæppet. Det var jeg også. Det var alligevel så slidt og plettet i forvejen.

LÆS flere frække noveller her

Nu begyndte Vibeke at slikke min pik tør for kakaolikør, og hver gang hun havde labbet likøren i sig, hældte hun på ny lidt ud over min pik. Ikke ret meget af gangen; kun en ganske lille smule.

Da jeg kunne mærke, at jeg snart ville komme i munden på hende og udstødte nogle høje grynt, blev lyset pludselig tændt ude i gangen. Sekunder senere stod min mor og far i døren!

Og jeg hang dér, bundet - med min stive pik i munden på Vibeke, der lå på knæ og som - for at gøre det hele fuldkomment - havde proppet spidsen af en flaske uåbnet rødvin op i røven.

- Øhhh, hej! Jeg troede, I kom i morgen aften, gispede jeg.

- Ja, det kan vi se, sagde mor spidst. Men vi er altså hjemme nu. Tør op efter jer! hvæsede hun, inden hun drejede rundt på hælen med min far efter sig som en underkuet hund.

Min far vendte sig lige en ekstra gang og slugte Vibeke nøgne ynder med øjnene, inden de slukkede lyset i gangen, lukkede døren og lod os alene tilbage i kælderen.

Det mærkelige var, at jeg denne gang bevarede min stive pik. Jeg var lige så flov og rund på gulvet som første gang, men min pik krævede sin ret denne gang.

- Slug mig, for Helvede, sagde jeg hæst til Vibeke.

Hun lystrede, og kort efter sprøjtede jeg hendes mund fuld af sperm. Hun slugte, mens hun smagte på den sælsomme blanding af piksaft og kakaolikør.

Så løsnede hun mine reb, og da jeg havde fået gang i blodomløbet igen, bar jeg hende hen til sofaen og slikkede hende til en klistret orgasme, da hendes kusse naturligvis også skulle have et skvæt af likøren. Hun kom i en tindrende orgasme og smækkede sin slanke ben fast om mit ansigt, mens orgasmen fik hendes spinkle krop til at sitre som et espeløv.

Det er længe siden nu. I dag bor Vibeke og jeg sammen, og vi har fået lille Mads, der nu er fire måneder gammel. Mim mor har affundet sig med, at Vibeke er den eneste pige, jeg vil have. Vi har til gengæld givet hende det, hun aller mest ønskede sig i hele verden: Et barnebarn.

LÆS flere frække noveller her

Seneste 6-nyt

Hent flere