Blindtest af dildo-vibratorer

Danmarks førende par i sexjournalistik afrøver ny testmodel i deres endeløse jagt på det perfekte sexlegetøj

 

En dildo-vibrator er ikke bare en dildo-vibrator, og da slet ikke i år 2013, hvor der kun kommer flere og flere produkter i genren der minder ret meget om hinanden i form og funktion på markedet.

En kvinde er heller ikke bare en kvinde - og da slet ikke, når hun sætter sig for at købe en erotisk gadget. I købssituationen tæller nemlig ikke kun længden og tykkelsen og prisen på produktet, men i høj grad også dildo-vibratorens udseende, farve, materialet og indpakningen.

Hertil kommer, at kun flere og flere erotiske gadgets erhverves via nettet, hvor man som kunde udelukkende har mulighed for at købe ud fra beskrivelser og billeder og måske en video.

Se også: Den store test af små penisringe

Selv nok så små forskelle i produktets udformning og vibrationer kan altså gøre en væsentlig forskel for personen, der nu engang lægger krop til produktet.

- Det er svært ikke at være blot en lille smule forudindtaget, når man skal vælge en ny erotisk gadget. Sådan har jeg det da også selv. Og ja, selv farven og indpakningen af produktet tæller da. Derfor kom jeg og min mand på den ide, at jeg da burde prøve at blindteste en række produkter.

- Så jeg udelukkende havde mulighed for at vurdere og give hver enkelt erotiske gadget karakterer ud fra hvor godt og lækkert, det føltes i brug, fortæller side6.dk's faste sexlegetøjstester og blogger, Joan B., der ikke havde den fjerneste ide om, hvilke produkter hendes mand et efter testede på hende.

Se også: Test af luksuslegetøj til hende

Det var nemlig ham, der havde sørget for at få dem hjem og linet dem op, hvorpå fruen fik bind for øjnene og propper i ørerne, og så ellers bare skulle læne sig tilbage i sengen og forhåbentlig i fulde drag nyde seancen.

- Jeg har svært ved at sige, om jeg ville have givet karakterer på en anden måde, hvis jeg selv havde åbnet pakkerne og tjekket produkterne ud, inden jeg testede, men måske nok. Det er nemlig bare noget andet, når man ikke har den fjerneste ide om, hvordan produktet ser ud, fortsætter Joan B., der sammenligner det lidt med de restauranter, hvor man spiser i mørke. Hvor man 'kun' kan smage maden, ikke se farverne og måden, retterne er blevet arrangeret på.

- Ja, eller hvis man nu går ind i et såkaldt darkroom i en sexklub, og så er sammen med en eller anden tilfældig mand, der nu engang befinder sig derinde - og hvor man ikke har en jordisk chance for at se, om han er ung eller gammel, smuk eller grim, men kun kan opleve, hvor god han nu engang seksuelt er.

Her kan du læse Mandens oplevelse af at teste vibratorerne

Her følger resultatet af JoanB. og Mandens blidtest af fem forskellige dildo-vibratorer, alle fundet hos danske webshops med erotiske gadgets. Prisen spiller i denne ombæring ikke ind på resultatet.

Læs:

Se også: Klitoris-test af tre magiske tryllestave

Elise 2 – fundet hos Sinful.dk

Perfekt form og følelse
For os begge var der rimelig meget at holde styr på, da vi efter noget god opvarmning uden erotiske gadget i sengen, endelig kom i sving med at teste de fem dildo-vibratorer.

Og Mandens opgave var primært, at jeg fik prøvet alle fem lige meget, samt at huske på, hvordan jeg reagerede både verbalt og fysisk på hver især.

Denne, Elise 2 fra LELO, var min favorit fra første omgang, han brugte den på mig - og første gang var altså uden at have slået vibrationerne til.

Størrelsen, den let buede form (lidt som en banan), længden og det glatte materiale, som jeg med bind for øjnene oplevede dildoen, var altså lige mig - specielt sammenlignet med nogle af de andre. Og mindre dårlig blev oplevelsen af Elise på ingen måde, da Manden fyrede op under vibrationerne, der forplantede sig på den (i hvert fald for mig) helt rigtige måde op i G-punktet.

Lige som det også var en fornøjelse, da han brugte den som en klitorisvibrator på mig, som Elise i høj grad også kan benyttes som. Desuden var det nok den vibrator, der gled nemmest, som i min verden altså giver ekstra point. At man nærmest ikke kan høre, at produktet arbejder, trækker op.

Så en klar vinder hos mig - og selv om udseendet af produktet hverken måtte give flere eller færre stjerner, så er Elise 2 helt klart en dildo-vibrator, der også tilaler os kvinder rent visuelt.

Fakta_ 22 centimeter lang, 12,5 centimeter i omkreds (bredeste sted på staven), fremstillet i silikone, har fem vibrationsmønstre og otte vibrationsniveauer, meget lydsvag og vandtæt.

Er meget behageligeat (mis)bruge, rammer G-punktet perfekt og har fra svage til ret kraftige vibrationer.

Stjerner: 6 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 899, 00 kroner

Link: http://www.sinful.dk/lelo-elise-opladelig-dildo-vibratorSemirealistic – fundet hos Lovejoy.dk

Favorit nummer to
Denne, jeg har tildelt en andenplads, var hele vejen med oppe i toppen, men måtte altså til slut vige pladsen på øverste trin af skamlen til fordel for vinder-Elise.

Og primært på grund af, at Elise simpelthen glider tanden bedre – og selvfølgelig brugte vi rigtig godt med glidecreme. Endda i så stor stil, at stræklagnet og sengetøjet efterfølgende hurtigst muligt måtte en tur i vaskemaskinen.

Nå, men denne, Semirealitic fra Fun Factory, evner altså at præstere noget af det samme som vinderen, men er i mit univers lige tanden under – og koster da også det mindre.

Som dog naturligvis ikke spilede ind, da jeg lå der og testede – uden hverken at se eller med egne fingre rørte ved produkterne.

Da jeg/vi testede denne uden vibrationer, var jeg ikke specielt begejstret, men blev det til gengæld, da apparatet blev tændt – da Semirealistic tændte, tændte jeg også, kan man vist godt sige. Og produktets riller, der går hele vejen op ad staven, er helt klart kun et ekstra plus.

Fakta: 21,9 centimeter lang, 13 centimeter i omkreds, fremstillet i silikone, god at ramme og stimulere G-punktet med, har riller hele vejen op ad skaftet. Har 8 forskellige vibrationsniveauer og tre forskellige vibrationsmønstre. Er vandtæt.

Stjerner: 5 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 439,00 kroner

Link: http://www.lovejoy.dk/maerker-683/fun-factory-162/fun-factory-semirealistic-18357.htmlG4 Elegance – fundet hos Erotik.dk

Overraskelsen
Hvis jeg nu havde kunnet se – og føle de erotiske gadgets, inden vi testede, så havde jeg på forhånd godt nok forestillet mig, at G4 Elegance fra Fun Factory havde været i top to, måske endda vundet. Men nu havnede den altså i stedet på en ok tredjeplads, og primært på grund af dens lidt kantede form, specielt ude i spidsen, der godt kan ”skære” lidt i kødet.

Specielt hvis den ikke føres ind med millimeterpræcision, der godt kan være lidt svært – specielt når man ikke selv må føre produktet.

Men her hjælper godt med glidecreme ret meget, og lige så snart, der kom vibrationer med ind i billedet, og den ikke blev kørt så meget ind og ud af underlivet på mig, så blev fornøjelsen – for ois begge – en hel del større.

Så, alt i alt, altså ikke så ringe endda – trods alt!

Fakta: 21,5 centimeter lang, 14 centimeter i omkreds, har ni forskellige vibrationsniveauer og et håndtag med hul i, der gør det muligt at holde bedre fast, der trækker op. Er vandtæt og produceret i medicinsk silikone.

Stjerner: 4 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 489,00 kroner

Køb den her: http://erotik.dk/fun-factory-g4-eleganceFeelz Toys Gino – fundet hos Erotik.dk

Lidt for lille og svagelig
Sammenlignet med de fire andre, og hvad jeg ellers normalt går efter, når det handler om dildo-vibratorer, så er denne her altså bare lidt for lille, det gælder både længden og tykkelsen – og har samtidig også lidt for svage vibrationer til min smag – og lyst.

Ok, havde jeg og Manden blot været alene i sengen med den, så havde den nok føltes lidt bedre. Men nu var den altså oppe imod fire andre i genren, der er noget mere ”mandhaftige i kødet”.

Kan dog, trods alt, godt fungere som en helt fin G-punkts vibrator, og er ligeledes ok at benytte på klitoris. Hvis man altså ikke er typen, som jeg selv, der gerne vil have noget lidt mere slagkraftigt til den type af stimulation. Uden vibrationer slået til, kunne jeg dårligt nok føle den.

Er nem at betjene, har kun en knap, der trækker lidt op.

Fakta: 16 centimeter lang og 10 centimeter i omkreds, fremstillet i silikone, er vandtæt og har syv forskellige vibrationsprogrammer. Buer en smule ude i enden, der gør den brugbar til G-punktsmassage, og er også fin til stimulation at klitoris. Er man til ikke så store dildo-vibratorer, så er denne sagen. Meget nem og betjene, også i mørke, skulle jeg hilse.

Stjerner: 3 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 219,00 kroner

Køb den her: http://erotik.dk/feelz-toys-gino-vibratorVibe Therapy Zest – fundet hos Erotik.dk

For stor – og vibrator-slap!
Denne, jeg i denne test har valgt at rangere lavest, er – til forskel fra den lidt for korte og tynde, jeg også gav tre stjerner – lidt for lang.

I hvert fald til min smag. Jeg er mere til en størrelse medium dildo/vibrator – som svarer sådan nogenlunde til en ganske almindelig størrelse dansk penis.

Hertil kommer, der i min verden trækker en del ned, at Vibe Therapy Zest’s vibrationer er for svage og summende til min smag. Jeg er meget mere til de kraftige og mere dybe vibrationer.

Desuden er den heller ikke stiv nok i betrækket, som altså også betyder en del.

Hvorfor en sidsteplads – dog uden, må det lige tilføjes, at denne er helt ude i skoven.

Men sammenlignet med de andre fire, herunder også den lille, så ryger den lange og blå altså i bunden.

Fakta: 25,5 centimeter lang og 12 centimeter i omkreds, fremstillet i silikone, er vandtæt og har syv forskellige vibrationsniveauer. Er lidt for bøjelig/slatten i kødet, og er ikke ret god til G-punktsmassage. Vibrationerne er mere summende end ”slående”.

Stjerner: 3 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 304, 00 kroner

Køb den her: http://erotik.dk/vibe-therapy-zest