App hende til orgasme

Med en app-styret vibrator kan du stimulere kæresten, når I sammen handler ind i det lokale supermarked

1 af 1
 

En del bruger stadig det lidt nedladende udtryk ”hjælpemiddel” om sexlegetøj.

Og ofte i forbindelse med en længerevarende prædiken om, at den bedste og mest naturlige form for sex dyrkes uden brugen af hjælpemidler/sexlegetøj.

Uanset holdning til til dildoer, vibratorer, masturbatorer mv., så kan man rent faktisk godt kategorisere de fleste af produkterne under overskriften ”hjælpemiddel” – men udelukkende oplevet på den gode og positive facon.

Tænder du som mand fx på at give hende orgasme midt på gågaden – uden at overtræde politivedtægten, så bør du omgående søge eksperthjælp hos en webshop som fx danske Sinful.dk. Nordens førende shop med salg af alle typer af sexlegetøj – som blandt andet fører denne app-styrede g-punkts-vibrator. 

Et fantastisk og samtidig skjult hjælpemiddel/vibrator, der styres via smartphonen – og som kan vibrator-stimulere hende indvendig i skeden, direkte på g-punktet, samtidig med at hun eventuelt har gang i alt muligt andet.

Super smarte
Lige nu er det koldt udenfor. Det kan lægge en effektiv dæmper på at give den gas med de app-styrede sexlegetøjsprodukter under åben himmel. Men så er det jo kun godt, at der er dejligt lunt og mørkt på bagerste række i biografen.

Hvor denne parvibrator, fra producenten We-Vibe, hvis vibrationer er ret lydløse, egner sig ekstra godt til locations, hvor produktets vibrationer ikke må være alt for hørbare for andre end en selv.  Alternativt kan man jo vente indtil den traditionelle biljagt med at give den fuld skrue med vibratoren.    

Men hvem siger, at man overhovedet behøves at bevæge sig uden for sengen for at vibrator-stimulere og give hende orgasme. De app-styrede lege kan jo lige så godt foregå i sengen, i sofaen eller ude i køkkenet, mens hun fylder i opvaskemaskinen (det kan jo trods alt ikke være mandens opgave hver evig eneste gang!).

Kun fantasien sætter med denne her type produkter i virkeligheden kun grænser for udfoldelserne. Herunder de solo-lege med vibratoren, man som kvinde eller mand naturligvis også kan kaste sig over.

Så ja! Det var måske en orgasme, kvinden foran dig i køen nede hos bageren her forleden dag fik, da hun ud af det blå pludselig trak vejret ekstra hurtigt, mens hun et kort og intenst øjeblik rystede over hele kroppen.