Anette, 38: Fantaserer om sex med helt fodboldhold

Vores sexolog forsøger at hjælpe kvinden videre

1 af 1

Annonce:

 

Sexbrevkassen er vores nye tiltag her på side6.dk. Det er sexolog og parterapeut Bastian Larsen, der vil forsøge at hjælpe danske mænd og kvinder, som har problemer med sex&samlivet.

Hej Bastian
Jeg har i rigtigt mange år fantaseret om at have sex med mere end en mand, faktisk et helt fodboldhold, men jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal få det sagt til min kæreste uden at såre ham.

Jeg elsker ham jo, og vi har rigtig god sex, så det er jo ikke, fordi der mangler noget der, men jeg kunne virkeligt godt tænke mig at prøve det af.

Måske er det ikke noget for mig, men jeg kan mærke, at det frustrerer mig, at det måske er noget, jeg aldrig kommer til at opleve. Det går simpelthen bare ikke. Det er ikke noget, jeg tænker på hele tiden, men tit nok, til at jeg også bliver irriteret på min kæreste. Det er jo heller ikke i orden.

Anette, 38 år

Kære Anette
Der er mange kvinder, der går rundt med lige præcis den fantasi, og der er deciderede klubber og grupper af mænd, der specialiserer sig i at hjælpe kvinder med at udleve den fantasi under trygge forhold.

Så når det kommer til den praktiske del, så er der masser af sikre muligheder, men jeg vil nok anbefale dig at starte med én ekstra mand, og så arbejde dig opad derfra. Så kan du også mærke efter, hvor langt virkeligheden er fra fantasien, for det er aldrig det samme.

Men længe før du når dertil, så skal du nok tænke over, hvad det helt præcist, er du tænder på ved tanken. Hvis du skal præsentere den her idé for din mand, er det vigtigt, at du gør det på en måde, der ikke får ham til at føle, at han ikke gør nok for dig, eller at han ikke er nok for dig.

Men hvis han ellers er som de fleste andre mænd, så har han også selv masser af fantasier, som han aldrig ville drømme om at fortælle dig om.

Nøglen her er, som altid, kommunikation, så åbn ballet ved at snakke om fantasier. Få ham til at fortælle om nogle fantasier, han har gået og rodet med, måske siden han var teenager. Og kom så ind på dine egne fantasier.

Når først de er ude og ligger i bevidstheden, så er de mindre farlige at snakke om, og det gør det nemmere, hvis I skal hen og prøve nogle af de her ting af. Men start med rigtigt små skridt.

Man kan altid gå længere næste gang, men man kan ikke tage det tilbage, når man er gået for langt. Husk på, at du også skal være åben overfor din kærestes fantasier, der kan være langt mere banebrydende end dine egne.

God fornøjelse!

Hilsen Bastian

Bastian Larsen er sexolog og holder foredrag og workshops om det moderne kærlighedsliv.

Han har en baggrund fra kommunikations- og mediebranchen og har beskæftiget mig med parforhold, sex og samliv, siden han var 21. I dag bor og arbejder han som sexolog, parterapeut og kærlighedscoach på Islands Brygge midt i København, hvor hans klinik også ligger.

Der kan være mange grunde til at tale med en parterapeut eller sexolog. Man kan måske have lyst til et parforholds eftersyn, at udvikle erotikken i sit kærlighedsliv, eller du føler måske, at du sidder fast i et dårligt mønster, som du har brug for at komme ud af.

Det kan være små forandringer eller store drømme, men det sværeste er altid at tage det første skridt.

Læs mere om Bastian Larsen her

Har du et spørgsmål om sex, om kærlighed, om lyster og laster, så skriv til Bastian på: bastianlarsen@hotmail.com

Se også: Alma, 26: Jeg har lavet for meget hjemmeporno

Se også: Linda, 43, på kærestejagt: Skal jeg droppe mit swingerliv?

 

Seneste 6-nyt

Hent flere