Analt er helt normalt – også med ham som modtager

49-årige John fortæller, hvorfor er det frækt at blive taget analt

1 af 1

Annonce:

 

Der er intet bøsset ved at få den i numsen, mener John, der i en årrække skjulte sine anale lyster for sin kone. Hun har aldrig været til hverken at give eller modtage analt, men nu er der lys forude, oplever anal-glade John.       

Hvis du som heteroseksuel mand holder dig fra at modtage analt på grund af fordomme og/eller frygten for, at det gør dig mindre mandig, så risikerer du at snyde dig selv og din partner for en stor bid af jeres fælles sexliv.

Hvis du altså vel og mærke, tænder på at få den i numsen  – og at hende derhjemme også er med på numselegene. Der skulle være en stor chance for.

49-årige John sprang med på vognen med at bolle sig selv analt for snart 10 år siden, men fortalte først hustruen – nødtvungent – om sine lyster i den boldgade for et par år siden.

John var anal-modtager i det skjulte
Hjemme hos os er det mig, der får den i numsen – og mig, der tænder på at bruge en analdildo på mig selv. Mens min kone på anden måde samtidig leger frækt med sig selv. Det får vi i dag begge stor fornøjelse ud af.

Men sådan har det ikke altid været. Hun har nemlig aldrig selv været til hverken at give eller modtage analt, og i mange år var jeg heller ikke selv, forklarer John. Som fortsat tror og håber på, at hustruen en dag vil forøge sig som den modtagende part.

Lige som John fantaserer om, at hun en dag vil bruge et par fingre og en dildo på ham.

Endnu er det ikke sket, da hun altid har været modstander af analsex, men der er dog et spinkelt lys for enden at tunellen, mener manden, som i en årrække skjulte sine anale fantasier og lyster for hustruen. Af frygt for hendes reaktion.

Så når John tidligere skulle lege med sig selv analt, var konen aldrig hjemme.

Men sådan noget er super svært at skjule for sin partner i en evighed – og der skete da også det, at mandens lyster til slut, og heldigvis da, kom frem i lyset. Sådan ser John i hvert fald på det i dag.          

Hun tænder på min liderlighed
- En aften, for et par år siden, hvor jeg var træt og udkørt, var jeg lidt for skødesløs. Efter brug fik jeg ikke lagt min analdildo langt nok væk, og hun opdagede den så under sengen. Men frem for at fare i flæsket på mig, så fik vi os en lang snak om mine ”nye lyster” – og det viste sig også, typisk kvinder, at hun længe havde haft mistanken. 

- Allerede samme aften ville hun så gerne se på, og i dag håber jeg rigtig meget på, at vi inden længe kan tage det næste store skridt sammen. At hun enten får lyst til at prøve en dildo på mig, eller at hun selv vil forsøge sig med at modtage analt, smiler John, som hverken har travlt eller presser på.

Han er bare glad for, at konen tænder på den liderlighed og ophidselse han udlever og oplever, når han leger med sig selv. 

Vil bolles med strap-on-dildo
- Jeg synes, at vi er nået langt – og det bedste af det hele er, at hun ikke oplever mig som mindre mand af den årsag. Hun har jo også selv sine ting, slutter anal-glade John, hvis mest vilde fantasi går på, at konen en dag vil bolle ham med en påspændings-dildo aka strap-on-dildo

 

 

Seneste 6-nyt

Hent flere