Analparadis og klitorisforkælelse

Er du også trist over at hun ikke er frisk på anal? I denne måned har jeg testet et par lækre produkter som måske kan overtale hende

1 af 1

Annonce:

 


Ud med manden og ind med womanizeren!

Ligesom alle andre womanizers giver dette legetøj følelsen af at blive slikket, ved at stimulere klitoris med bølgelignende og trykkende vibrationer. Men på Womanizer Pro40 Klitoris Stimulator sidder knapperne på indersiden af legetøjet, hvilket gør det meget lettere at kontrollere styrken af vibrationerne. Og så er den også vandtæt, så du kan tage den med i badet!
Privatfoto: Valeria Steen
Sugehovedet er lavet af blød, medicinsk silikone og der medfølger et sugehoved i størrelse XL i pakken. Den kommer i en lækker og praktisk indpakning, som man slet ikke kan vente med at pakke op! Jeg synes størrelsen er rigtig god og med alle de orgasmer den kan give på ingen tid er den helt klart alle pengene værd!

 

Double trouble

Da jeg så den måtte jeg have den! Og jeg skal lige love for at jeg er blevet gode venner med min King Cock!!

King Cock Double Penetrator Dobbelt Dildo 21 cm er lavet af PVC og indeholder hverken ftalater eller latex. Den er blød og har en rigtig lækker tekstur, som gør den meget naturtro og behagelig at lege med. Sugekoppen er rigtig stærk og sidder derfor godt fast stort set alle steder. Jeg har også prøvet at tage den med i badet og selv der sidder den også fint fast.

Privatfoto: Valeria Steen
Jeg synes den giver en rigtig behagelig penetration, både analt og vaginalt og både længden og størrelsen er også helt perfekt. Teksturen er virkelig prikken over i’et, da jeg synes den giver en rigtig god effekt og ekstra nydelse. Jeg er SÅ stor fan!!

 

En behagelig måde at starte på

Dette lækre sæt byder på 3 forskellige størrelser butt plugs. Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt er rigtig godt til dem som gerne vil kaste sig ud i analsex, men ikke er helt trygge ved tanken om ”smerten”, som mange forbinder det med, inden de har prøvet det. Den mindste butt plug udvider ikke anus, men gør kun at man lige kan vende sig til følelsen, de andre to butt plugs udvider en stille og roligt. Alle tre butt plugs er lavet af blød medicinsk silikone, som jeg synes gør dem rigtig behagelige at bruge, da det giver en ”smooth” fornemmelse. Selvom jeg ikke er helt ny i legen synes jeg stadig denne pakke er rigtig fin at bruge, da analsex efter længere tid godt kan føles lidt voldsomt uden opvarmning. Den lille butt plug bruger jeg dog mest som en tease og de andre to får lov til at komme rigtigt med i legen. Spring ud i det!

Privatfoto: Valeria Steen  

Seneste 6-nyt

Hent flere