Anal ligestilling i soveværelset

De fleste mænd tænder på at tage hende i det bageste hul og sådan har det været i mange år. Men hen over de seneste par år er det blevet acceptabelt, at hun gør gengæld og giver ham en tur bagfra. For aldrig har det været mere acceptabelt for mænd at dyrke analsex, uden at blive kaldt for bøsser og salget af analt sexlegetøj til mænd er eksploderet.

1 af 1

Annonce:

 

 

En gang var analsex et stort tabu for mænd – og sådan er der sikkert stadig mange, som har det. Men tjekker du salgsstatistikkerne for landets sexshops, har legetøj til det bageste hul længe ligget helt i top – både til kvinder, men især også til mænd.


Jagten på en prostataorgasme

Især de mange skriverier om prostataorgasmen, der ellers i mange år var de homoseksuelle mænds hemmelighed, har fået interessen for analsex til at vokse hos mænd. Flere og flere får lyst til at opnå den meget anderledes og mere totale orgasmefølelse, som en prostataorgasme er.

Det har været en medvirkende årsag til, at salget af analt sexlegetøj som anal-plugs, anal-dildoer, prostatavibratorer og strap-ons på nettets webshops med sexlegetøj nærmest er eksploderet.


Strap-ons til pegging

Strap-ons kan måske virke overraskende. Det har i mange år været et stykke sexudstyr, der især blev brugt af lesbiske og impotente mænd. Men vi mænd er blevet mindre generte omkring vores seksualitet og tidens kvinder er blevet mindre nervøse for, at manden skal konvertere til sex med sit eget køn, hvis hun giver ham noget analsex.

Så derfor er det i dag blevet mere almindeligt, at hun tager ham i det bageste hul med en strap-on, for at give ham den meget eftertragtede prostataorgasme. Det kaldes pegging og er nok det nærmeste vi kommer på anal ligestilling i soveværelset.


Hvad skal I bruge til pegging?

Har du – og hende derhjemme – også mod på at kaste jer ud i en gang pegging, skal I derfor have fat i en strap-on, hun kan have på, når hun skal tage dig bagfra.

Derudover er det en meget god ide at anskaffe noget særlig glidecreme, der er beregnet til analt brug. Det er noget kraftigere i konsistensen og kan fås med et let bedøvende middel, der får ringmuskulaturen til at slappe af, så du undgår skader.

Er du lidt mere sart omkring dit numsehul, kan det være, at du også skal købe en anal kæde med kugler eller en lille analplug med i pakken. Dem kan I bruge til at træne med, så du ikke spænder vildt op. For gør du det, øger du risikoen for at få en skade, den dag hun kommer med strap-on’en på og giver dig den helt store rusketur.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere