Alt godt til klitoris

I denne måned har jeg testet 3 produkter, alle sammen med rigtig meget forkælelse til klitoris, læs med og få inspiration til en velfortjent selvforkælelse

1 af 1

Annonce:

 

 

..så du ikke behøver at vælge..

Åååh jeg er simpelthen bare så stor fan af wands! Og The Rabbit Wand Opladelig Vibrator, som er en fusion mellem en almindelig wand og en rabbit dildovibrator, er bestemt ingen undtagelse! Selve hovedet er fleksibelt og legetøjet indeholder to motorer, en til vagina og en til klitoris. Man kan sagtens bruge den som en almindelig wand, men det er SÅ meget sjovere at bruge den som dildovibrator. Prikken over i’et er helt klart effekten af de små knurhår og de lange kaninører, på klitorisvibratoren, som giver en følelse af at få små, blide smæk på klioris. Tro mig du vil elske denne lækre sag!

Privatfoto: Valeria Steen
 

En lyserød kegle med mange muligheder

Den her er altså sjov! Jimmyjane Ascend 4 Dual Vibrerende Massagestav er en kegleformet klitorisvibrator, med en enormt stærk motor i begge ender. Den store ende giver dybe og mere all-round vibrationer, hvorimod den lille ende giver mulighed for at fokuserer vibrationerne meget mere præcist. Den har tre forskellige vibrationsniveauer, samt tre forskellige vibrationsmønstre og så er den vandtæt nok til at tage med under bruseren! Nu er jeg jo sådan en, som altid skal eksperimentere lidt med alt det lækre legetøj og jeg er kommet frem til at det faktisk også er ret lækkert at bruge den lille ende til vagina og lade den store ende forkæle vulva med de dybe vibrationer!

Privatfoto: Valeria Steen
 

Den sikre vibrator

Fun Factory LAYA II Klitoris Vibrator er et ergonomisk designet stykke legetøj, som følger kroppen og dermed giver meget præcist fokuserede vibrationer på klitoris. Jeg er en person som aldrig læser manualen før jeg springer ud i at trykke på alverdens knapper, men med denne vibrator skulle jeg lige bruge lidt tid på at læse om vibrationsmønstrene og styrkerne, da der er VIRKELIG mange og de hænger sammen på en lidt sjov måde. MEN da jeg endelig fik lært dette produkt at kende, blev jeg også rigtig glad for det. Den er lille, let at have med alle steder og så har den en sikkerhedsfunktion, som gør at den ikke tænder af sig selv. Den er lavet af medicinsk silikone, er genopladelig og kommer i en rigtig fin indpakning, som man slet ikke kan vente med at lukke op! Alt i alt en rigtig sjov OG SIKKER lille sag.

Privatfoto: Valeria Steen  

Seneste 6-nyt

Hent flere