Afhold kæresten fra sex - på den mest kinky facon

Prøv frække lege med penisbure og kyskhedbælter

1 af 1

Annonce:

 

Seksuel leg, lyst og tilfredsstillelse kan opnås på utallige spændende og finurlige måder – blandt andet ved at afholde kæresten fra at komme til enten egne og/eller andres kønsdele.  

Sex handler om at lege. Lege med sig selv og/eller hinanden. Og selv om vi med tiden, oftest pr. automatik, forfalder til at kaste os over nogle af de samme sexlege, så sker der som regel også en smule udvikling undervejs. Nyt kommer til, mens gamle lyster måske skubbes helt ud i kulden.

Her kommer fantasien og den menneskelige lyst til at eksperimentere og prøve noget nyt ind i billedet.

Sexafholdenhed gør kun ekstra liderlig
En helt speciel genre indenfor sexlegetøj, der ved første tanke og øjekast måske ikke virker specielt ophidsende, er såkaldt kyskhed-sexlegetøj - penisbure til manden og forskellige former for kyskhedsbælter til kvinden.

Her er fidusen naturligvis, at nøglen til låsen – og dermed samtidig adgangen til kønsdelene – forsvarligt opbevares af ham eller hende, der under legen styrer og bestemmer slagets gang.

Penisburet og kyskhedsbæltet er nok mest kendt og brugt inden for fetishverdenen og i forbindelse med forskellige former for BDSM-lege.

Men er så småt også ved at vinde indpas hos legesyge og lidt mere sex-eksperimenterende par, der ynder at køre den helt ud til grænsen. På den positive facon.

For at være afholdt fra de ting, man i situationen allermest har lyst til – nemlig at slippe penis fri og give hende alle centimeterne, gør i længden kun én endnu mere liderlig.

Særligt hvis hun forstår kunsten at pirre og tirre og køre legen helt derud, hvor det næsten er for meget.

Du må først i aften – måske
Forestil dig fx, at kæresten lægger fra land med lidt kinky morgenkæleri, og så låser din penis inde i buret, inden hun tager på job – og så ses I ellers først igen, når hun otte timer senere kommer hjem. Så burde du for alvor være klar på den helt store omgang. Når eller hvis hun altså vælger at slippe slangen fri igen.

Kun fantasien, når man leger med kysheds sexlegetøj, sætter i realiteten grænser for, hvad man under de fælles lege kan udsætte og afholde hinanden fra.

Du må først i aften, skat – eller eventuelt først i morgen, hvis ikke du opfører dig pænt!

    

Seneste 6-nyt

Hent flere