Ældgammelt trick får dig til at holde hele vejen

Kniber det med at holde potensen eller kommer du, før hun er kommet, kan du hjælpe din bedste ven til at holde hele vejen med en penisring. Den sættes ned om roden på penis, så blodet får sværere ved at løbe fra. Det er en teknik, der har været brugt i århundreder. Tilføj eventuelt en bedøvende creme på hovedet, så det bliver mindre følsomt under samlejet. Så er chancerne større for at holde, til også hun har fået orgasme.

1 af 1

Annonce:

 

 

Penisringen er et gammelt trick. Den har været kendt i hvert fald de sidste 800 år. Således har man fundet penisringe omtalt i kinesiske skrifter fra en gang i 1200-tallet. Dengang brugte de øjenlåget fra en ged, der så kunne krænges ned over roden på penis. På den måde blev blodgennemstrømningen nedsat og bæreren fik en kraftigere erektion og kunne holde længere.

Samtidig kunne øjenhårene fra geden stimulere kvindens klitoris. Omkring 200 år senere begyndte kineserne så at bruge penisringe, der var udskåret i jade eller elfenben. De var ligesom gedens øjenlåg pyntet på toppen. I starten med en fjer og senere med små kugler, glassten eller anden pynt, der kunne stimulere kvindens klitoris under samlejet.

Så hvis du tror, at de penisringe du kan købe hos de forskellige sex-webshops i dag, er en nyere opfindelse, så tager du helt fejl. Selve designet er set før.


Hvad gør en penisring

Som sagt sænker penisringen blodgennemstrømningen i din penis, så blodet får sværere ved at løbe fra. Det vil sige, at du får en kraftigere og mere længerevarende erektion. Fidusen er, at penisringen også sørger for, at du beholder din erektion lidt efter, at du selv har mistet gejsten. Derved får penisringen din erektion til at holde længere, så du har større chancer for at få hende til at komme, før din erektion falder.

Samtidig presser penisringen ind på sædstrengen, så du holder lidt længere, inden du sprøjter. Har du svært ved at styre din ophidselse, kan du også vælge at bruge et kondom med et bedøvende middel i hætten. Det nedsætter følsomheden på hovedet af penis, så du kan holde til flere berøringer, end du normalt kan. Så er din diller lidt kilden på den front, kan det være en god løsning.


Penisring med vibrator

Ideen med at montere noget på toppen af penisringen, der kan stimulere hendes klitoris, er som allerede nævn ældgammel. I vore dage har vi dog raffineret teknologien endnu mere ved at indbygge en vibrator i ”pynten” på toppen af penisringen.

Den kan så stimulere hendes klit under samlejet, så hun kommer hurtigere, ligesom du også får glæde af de gode vibrationer. Men har du selv svært ved at holde dig, kan vibrationerne omvendt også få dig til at komme for tidligt. Så forsøg dig frem.

Med vibratoren indbygget kan du også bruge penisringen til sololeg. De mange fede vibrationer kan sagtens få dig til at komme, uden at du behøver gøre noget selv. Eventuelt kan du sætte penisringen lidt højere op mod hovedet, så du bedre kan mærke vibrationerne.

Det gør den moderne penisring til et mere all-round stykke sexlegetøj. Så der er trods alt sket en del på den front de sidste 800 år.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere