Ældgammelt jadeæg øger hendes glæde ved sex – og måske også din

De gamle kinesere var ikke så tossede endda. Heller ikke når det gælder det seksuelle. Således havde de allerede for flere tusinde år siden opdaget de seksuelle fordele ved bækkenbundstræning. En særlig taoistisk praksis omfattede et æg af jade, de kunne bruges til at styrke musklerne i skeden med. Så er hende derhjemme til østens eller anden mystik, kan du med fordel give hende sådan et æg og få indført nogle helt nye glæder i jeres sexliv.

1 af 1

Annonce:

 

 

Er din partner interesseret i det okkulte, østens mystik eller dyrker yoga, meditation eller lignende? Så har vi en rigtig god ide til at gave, som I begge kan få meget glæde ud af. Nemlig en lille æggeformet sten i jade, hun kan bruge til bækkenbundstræning.

Men den skal sælges på den rigtige måde. Får du gjort det, kan du roligt gælde dig. For så ender hun med at få en så veltrænet skede, at hun dels får meget mere ud af jeres samlejer og dels bliver i stand til på det nærmeste at malke dig til at komme – bare ved at bevæge musklerne i skeden, når du er oppe i hende?

Interesseret? Så læs med her og find ud af, hvordan du får hende til at bruge det lille, grønne æg.


Jade er godt for hendes underliv

Jade er en sten, der siges at have en god, healende virkning på kvindens vagina. Den har simpelthen nogle gode energier på netop det område. Derfor har jadeæg været brugt i årtusinder. Således var de gamle kinesiske, kvindelige tempelpræster kendte for ligefrem at kunne bevæge jadeægget op og ned i skeden, bare ved at træne musklerne rigtigt i underlivet – lidt ligesom moderne bækkenbundskugler bruges i dag.

Det var en del af en særlig taoistisk træning, der gav kvinder en nærmere kontakt til deres køn. Træningen praktiseres den dag i dag, og ligesom tempelpræstinderne kan moderne kvinder også lære at flytte ægget op og ned i skeden.

For træningen med ægget øger følsomheden i skeden. Samtidig løsner det op for spændinger i underlivet og øger blodtilførslen til skeden. Det har den smarte sideeffekt, at hun bliver mere våd i skeden, så snart hun bliver berørt i skeden.

Får du hende til at træne med ægget og bliver hun rigtig god til det, giver det hende større glæde af din diller, når I har samleje. Samtidig kan hun gøre nogle af øvelserne med din anakonda oppe og på den måde kæle for den på en helt anden måde, end du er vant til.

Foto: shutterstock
Læg vægt på den ældgamle tradition og mystikken

Er hun allerede lidt optaget af østens mystik, burde det være en smal sag at få hende til at eksperimentere med den lille grønne sten. Det kræver selvfølgelig, at du køber et jadeæg til hende et eller andet sted.

Når du giver hende gaven, skal du naturligvis lægge vægt på, at der er tale om en ældgammel tradition og fortælle alt mystikken omkring tempelpræstinderne. Det fungerer også fint, hvis hun er nede med noget mindfulness eller f.eks. mediterer. Så kan hun samtidig lige træne sin skede, mens hun alligevel sidder og siger mærkelige lyde inde i sit hoved.


Hvad er det lille hul til?

Hvis du undrer dig over det lille hul, der er i toppen på de fleste jadeæg, så er det en sikkerhedsforanstaltning. Den fjerner risikoen for, at hun ender på skadestuen med ægget højt oppe i underlivet. Montér en tand- eller anden ikke-skærende tråd i hullet. Så kan hun trække det ud, når hun er færdig med træningen.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere