ADVARSEL: Nu kommer de mandlige sexrobotter

For uden behov for dig på lagnerne er du nok mere på tålt ophold end ønsket

1 af 1
 

Så skal vi til at tage os i agt, drenge! For nu kommer de mandlige sexrobotter.

Så snart behøver hende derhjemme dig ikke til det frække – og så skal du nok til at opføre dig pænere, hvis hun skal se nogen fidus i at beholde dig. For uden behov for dig på lagnerne er du nok mere på tålt ophold end ønsket – med mindre du er rigtig god til at rydde op og gøre rent.

Allerede sidste år skrev vi begejstrede om de nye kvindelige sexrobotter fra Matt MacMullens hånd. Endelig kunne vi få os den drømmekvinde, vi altid have haft lyst til med lige de former og kurver, vi synes var de rigtige.

Samtidig slap vi så for alt bøvlet med det månedlige, den kroniske hovedpine hver onsdag og at skulle høre på alle hendes problemer på jobbet og med veninderne. Endvidere skulle vi heller ikke finde os i hendes evige reprimander, når vi igen havde glemt at slå brættet ned, eller ikke var gået ned med skraldespanden, selv om vi havde lovet det.

Jo, med en kvindelig sexrobot skulle livet blive det rene svir. Der ville være sex i lange baner, fra vi kom hjem fra arbejde og til vi faldt udmattede i søvn ud på nattet. Og skulle du hænge ud en aften med vennerne i byen, ville hun være lige villig alligevel, når du kom hjem – også selv om det blev sent.

Som at blive stukket i ryggen af sin bedste ven
Men nu falder en af vores egne os i ryggen – fordi han kan tjene en hurtig skilling. Til Mail Online meddelte Matt MacMullen nemlig i starten af året, at efterspørgslen på mandlige sexrobotter nu var så stort, at han også ville kaste sig ud i at producere sådan nogen.

Han havde allerede de første prototyper klar, da online-avisen besøgte ham. Robotterne bliver udstyret med en såkaldt ”bionic penis”, der kan fås i alle mulige former, længder, tykkelser og farver. Kort sagt et rent pølsemarked. Så kan vi mænd kun håbe på, at de bliver kendt på knækket.

Skal du blive eller flytte?
Sådan en forræder! Her gik vi og troede, at Matt MacMullen var vores ven – og så er han til fals for ussel mammon! Så med et er vores status derhjemme pludselig reduceret til ingenting. For når hun kan få sin drømmefyr som robot, hvad skal hun så med os?

Ja, er vi gode til at gå praktisk til hånde, rydde op, gøre rent og måske lave mad, så har vi vel en chance for at kunne blive boende. Men hvem holder til at skulle høre på hende og hendes mekaniske loverboy hver eneste aften og nat?

Så hellere bevare stoltheden og flytte for sig selv – og leve drømmen ud med sin egen sexrobot. Så kan du gå derhjemme og nyde, at hun er Programmed for Pleasure.

Men med vores held skulle det da ikke undre, om sexrobotterne også en dag ender med at anskaffe sig sexrobotter som partnere! Så mangler vi bare robotbørn og robothunde, og så har vi den perfekte robot-kernefamilie…