- Jeg lever alle mine fantasier ud

Fra arkivet: Gangbangs giver mig energi, fortæller 32-årige Enjoyme fra København

1 af 1
 

-- Her er en af de saftige artikler fra vores store arkiv --

Der svært at forestille sig, at den 32-årige københavnerkvindes tidligere kærester har kunnet sige nej tak til at være med til at gøre hendes fantasier til virkelighed.

- Jeg har kun været på scor en halvanden måneds tid. Det startede med, at jeg havde en masse fantasier, som jeg gerne ville have levet ud. Jeg ville f.eks. gerne prøve flere mænd på en gang. Jeg fantaserede om at prøve et setup, hvor jeg blev hentet af et par gutter, der så kørte mig et særligt sted hen, hvor jeg fik masser af dejlig sex på den vildeste og frækkeste måde. Jeg tænkte, at Scor og sexklubberne var et godt forum, hvor spillereglerne var fremme med det samme.

Hjælp
Så det første rigtige skridt var at finde en partner, hun kunne tage hende i hånden undervejs.

- Det er 4 måneder siden, jeg gik i klub første gang, men jeg har jo altid gået og overvejet, om jeg måske var den eneste med de her fantasier. Men det er jeg jo slet ikke. Jeg var vildt nervøs første gang, men i klubberne møder man folk med samme fantasier, og på den måde kan man lave noget for andre, og andre laver noget for en.

- Første gang, var der ikke var så mange mennesker, men jeg var sammen med en, jeg kendte og havde en superfed oplevelse. Der stod en fyr og kiggede på imens, og jeg tænkte bagefter, at det kunne da være frækt, hvis han også havde været med.

Fantasier
Efter den første oplevelse er der masser af muligheder, der åbner sig, men derfor er det vigtigt at vide, hvor ens grænser går, så man ikke bliver såret:

- Jeg fik udviklet et tillidsforhold til den, jeg var sammen med i klub første gang, og det gjorde, at jeg turde prøve flere og flere ting af sammen med ham. Der kom bare mere og mere på.

- I dag har jeg nogle faste legekammerater, og så samler jeg nogle flere, hvis jeg skal arrangere et gangbang f.eks. Men privat skelner jeg meget mellem klub og hjemme. Privat kan der godt være følelser involveret, men i klub handler det kun om sex. Der handler det om dine grænser. Kærestefølelser skal man ikke have med i klub, der handler det om lir og liderlighed.

Det er heller ikke fedt at gå rundt med en masse frække fantasier og føle, at der måske er noget galt med en og ikke have, nogen man kan tale med om det.

- Mine veninder var ikke sådan nogle, man kunne snakke med om den slags. Jeg har prøvet at snakke med tidligere kærester, men de var ikke interesserede. De fleste fyre vil ikke dele deres kæreste, og selvom de måske synes, at to piger er helt fint, så er tanken om to fyre ikke så sjov.

- Så jeg har aldrig før fået lov til at udleve det, men da jeg blev single sidste gang, valgte jeg, at nu skulle det handle om mit begær. Det har nok taget mig et års tid at tage springet fuldt ud, og nu gør mit sexliv mig bare glad.

Selvom Frøken Enjoyme, som hun kalder sig på scor.dk, er godt i gang med at udleve sine egne fantasier, så har hun også fundet tid til at hjælpe andre med deres frække drømme.

- Jeg har en loge på scor, hvor temaet er, at folk skal kunne få lov at udleve deres fantasier. Jeg satte f.eks. et møde op for en pige, der blev hentet af to fyre, blev blindfoldet og kælet for i bilen på vej til møde, hvorefter hun blev ført ned i klubben og ind til et gangbang. Det er ikke sådan noget, hun tør fortælle veninderne, men der er mange, der går med de fantasier og ikke tør udleve dem. Og så kan jeg jo også lære noget af dem og prøve nye ting af.

- Man skal selvfølgelig respektere sine grænser og aldrig gå over dem, men jeg har været så heldig, at de folk jeg har arrangeret ting med har været de rigtige, og alle sammen folk jeg har tillid til.

Facade
Og Frøken Enjoyme fandt hurtigt ud af, hvilken type mand hun kunne lide. Det er jo ikke så anderledes end at gå i byen, på klub er man bare mere ærlig.

- Man går vel altid efter det udseende, man tænder på. Men en mand skal jo ikke være en køkkenopskrift, der skal være noget kemi. Man kan fornemme i profilen, om det er en fyr, der kender noget til den her verden, men det kan også være frækt at prøve en helt ny fyr af. Men har han kemi og glimt i øjet, så virker det.

- De fleste gange ringer jeg ret hurtigt sammen med folk. Jeg gider ikke lange brevskriveri, og jeg mødes aldrig privat, med mindre jeg kender ham, og vi skal ligge i ske og kan slappe af sammen. Nogle gange mødes vi på en café først, og så går vi ned og knalder bagefter, eller vi mødes bare direkte i klubben. Jeg gider ikke gå på traditionelle dates. Min bedste date har været ved en pølsevogn. Men alt det med middag og levende lys, det giver bare præstationsangst, og man har pludselig taget ti kilo på i spejlet.

Klub
Når man springer ud i sexklubverdenen, så er der masser af muligheder, selv i lille Danmark, så gør dit hjemmearbejde og prøv dig frem:

- Jeg har valgt XXdark klubben, fordi den er lidt mere hardcore, og det er mere mig. De piger, jeg møder der, er også mere hardcore, og de vil gerne have udlevet nogle fantasier, der minder om mine. Så det kan f.eks. være, at hun bliver ført ned i klubben og blindfoldet og ført ind i et rum, hvor der så venter en masse mænd.

- Og hun ved ikke rigtigt, hvad der skal ske, men jeg er jo så til stede og passer på hende. Og undervejs giver jeg hende måske lidt vand, eller et håndklæde og lidt omsorg. Måske leger jeg også lidt ved siden af, men har min fokus på hende. Det er superfrækt. Så kan det godt være, at jeg går hjem og knalder med en ven efter det.

Sex er forskellige ting for forskellige mennesker men for Frøken Enjoyme handler det om energi og bekræftelse, og så er det godt at have en flok fyre klar.

- Jeg har haft mange frække oplevelser. Jeg kalder ind til gangbang engang imellem, når jeg er træt og udkørt, så får jeg er kick og min energi tilbage. Det kan jo godt være lidt hårdt, og jeg får måske lidt smæk, men det giver mig bare en utrolig energi. Så kan jeg godt gå en uge uden sex for, for jeg bliver virkelig kaldt til live igen.

Og det er nogle søde mennesker man møder, og man kan snakke om de ting, der er en del af en selv, og man får nogle fede oplevelser også imellem sexdelen. Jeg har en rigtig god veninde, der også kommer i klubben, og vi har nogle fantastiske oplevelser sammen. Og man kan endelig snakke om de oplevelser, som man ikke kan snakke med sin tante om og blive accepteret for den, man er.

Når det er en medsøster, der står klar til at holde i hånden undervejs, er det også lettere at kaste sig ud i:

- Mit næste projekt er en pige, der gerne vil hentes og køres ned i klubben, og så står der en to-tre tyre klar, og så tror jeg, at hun skal have et bad, blive smurt ind i olie og så kørt igennem diverse rum.

Mine egne fantasier kommer til hen ad vejen, og igen er klubben det perfekte sted, fordi man bare kan finde folk til at hjælpe en. Jeg går også tit i klub uden at lave aftaler, for man kan altid finde nogen, men i klub er det aldrig vanilliesex. Det er altid flere af gangen til mig, og hvis der ikke lige er nok, så kan jeg altid ringe til nogen, og så får man energien og kører hjem.

Det er umuligt at gå tilbage til et traditionelt forhold igen nu.

- Nej, jeg kunne ikke lægge den her verden på hylden igen. Det er jo blevet en del af mig, og man kan ikke viske det ud igen. Det her er så meget mig! Men hvis jeg mødte en fyr, jeg blev forelsket i, så ville jeg være 100 procent ærlig overfor ham. Men jeg tror nok, at den fyr, jeg falder for, skal være fra den her verden. Jeg skal kunne dele det med ham. Men hvis han siger, at han ikke kan det, så må vi jo tage en snak om det. Men lige nu elsker jeg virkeligt mit liv.