33-årig dansk kvinde: Jeg knalder på rastepladser

33-årige Carla fra Ishøj dyrker dogging

1 af 1
 

-- Hver uge bringer vi en fræk artikel fra vores store arkiv --

Selvom 'dogging'” måske får det til at lyde som noget, der involverer dyr, så er det slet ikke tilfældet. Og så igen.

Udtrykket, der begyndte at dukke op for 15 år siden i England, handler helt enkelt om, at folk mødes til et hurtigt og spontant knald et eller andet sted i byen eller hvor det nu kan lade sig gøre. Altså begyndte udtrykket, ’Skat jeg går lige en tur med hunden’ at betyde noget helt andet.

Så mens Fido står bundet til nærmeste busk, får mor en baghyler op af et træ, eller bag en rasteplads, eller hvor det nu kan lade sig gøre. Så tænk over det, når din kæreste kommer glad hjem og fortæller, at hun har købt en hund.

Der har også været klager fra folk, der rent faktisk bare er ude og lufte hunden, fordi der stod folk og havde sex eller folk stod og smilede opfordrende til hundeluftere.

Tre år med dogging
Vi har snakket med Carla, der har dyrket dogging i tre år.

- Når jeg betror venner og lignende, at jeg dyrker dogging, bliver de enten forargede eller imponerede - og altid overraskede, for jeg er en ret genert pige, der ellers ikke er særligt udfarende og aldrig har været særligt eksperimenterende indenfor det seksuelle.

Men netop hvis man er en genert pige, så er dogging sjovt nok en oplagt måde at få nogle oplevelser på, fordi man ikke skal snakke så meget.

- Det hele startede med, at jeg havde været single i fire år, og selvom jeg havde mødt fyre, så var jeg bange for at ryge i et forhold igen. Så jeg oprettede en profil på scor, men det var lidt samme problem.

- Jeg var utroligt genert og meget dårlig til at snakke også over mail. Og så synes jeg også, det var nogle ret platte henvendelser. Til sidst tog jeg springet en aften, hvor jeg kom fuld hjem. Jeg havde skrevet lidt med en fyr, der virkede seriøs, sød og fræk.

- Så jeg skrev til ham, at han godt måtte komme over. Når han ringede på dørtelefonen, skulle jeg nok lukke ham ind, og så låse min hoveddør op og lægge mig ind i seng. Der ville være slukket lys i hele lejligheden, vi skulle ikke sige et ord til hinanden, og jeg ville have bind for øjnene. Den var han med på. Sjovt nok.

Nerver på
Men når fantasi bliver til virkelighed, kan det godt virke ret overvældende, og Carla fik da også kolde fødder, mange gange, før daten nåede frem.

- Jeg var dødnervøs! Jeg fortrød 100 gange, da vi havde lavet aftalen, men jeg havde jo ikke hans nummer, så jeg kunne ikke aflyse, og han havde fået min adresse.

- Da han ringede på gadedøren, udstødte jeg et skrig af forskrækkelse. Men jeg lukkede ham ind og løb så ind i seng. Jeg havde låst hoveddøren op, så jeg kunne høre ham komme ind, og lå og gemte mig under dynen. Han tog sine sko og overtøj af og gik først forkert ind i stuen, men fandt så soveværelset.

- Jeg kunne se hans skygge, og så tog han tøjet af og kom ind under dynen til mig. Selvom jeg var nervøs, så må jeg indrømme, at det var utroligt frækt og ophidsende. Han tog helt styringen, og vi udvekslede ikke et ord - men en del lyde. Bagefter tog han tøj på og gik igen. Han hviskede godt nok ’hej’.

- Jeg var helt rundt på gulvet de næste par dage. Både af, hvad vi havde lavet, men mest var jeg imponeret over mig selv. Og selvfølgelig skreg mine veninder op om, at han kunne være en psykopat, men det kan en fyr fra byen jo også. En af mine veninder var blevet overfaldet af en fyr, hun havde inviteret med hjem, så jeg tror ikke, det er mere sikkert at møde folk på den måde. Men jeg var i hvert fald frisk på at prøve mere.

Håndjern
At undgå psykopater kan være lidt et problem, hvis man ikke engang taler sammen før, man mødes, men så må man vælge, om man vil løbe risikoen.

- Jeg havde en enkelt date mere med den samme fyr, hvor jeg også havde håndjern på, men det holdt op med at være spændende, med den samme fyr. Så spurgte jeg ind til sex med vidt fremmede på scor og andre steder på nettet og opdagede nogle hjemmesider, der beskæftigede sig med lige præcis det.

- Der var ligefrem fora, hvor man kunne snakke om oplevelser og regler. Og jeg opdagede begrebet ’dogging’. Det lød som lige noget for mig. Men jeg havde svært ved at tro på, at man bare kunne dukke op et sted og have sex med en tilfældig fremmed.

I park
- Men så lavede jeg en aftale med en fyr via nettet. Jeg skulle gå ind i centrum af København, ind i en park, som jeg ikke vil nævne her, og stille mig et helt bestemt sted. Jeg måtte ikke have trusser på, men en lang kjole. Jeg skulle stå op af et træ med ryggen mod stien, så ville der komme en mand og gøre noget ved mig, jeg godt ville kunne lide. Jeg må indrømme, at jeg blev utroligt liderlig ved tanken, men havde svært ved at tro på, at det kunne lade sig gøre.

Igen er psykopatfaktoren vigtig, men Carla tog sig nogle forholdsregler, inden hun kastede sig ud i sine eventyr.

- Jeg sagde til en veninde, hvad jeg lavede, og at jeg ville sende en sms indenfor et bestemt tidsrum, og så tog jeg ellers af sted. Jeg kom ind i parken, som jeg egentligt troede var lukket på det tidspunkt. Der var en del mennesker derinde, men jeg fandt det sted, vi havde aftalt, og gik ind og stillede mig som aftalt op af træet.

- Sekunder efter hørte jeg nogen pusle igennem buskadset, og jeg var næsten ved at vende mig om. Jeg kunne mærke det tunge åndedræt fra nogen, der stod lige bag mig, og så blev der løftet op i min kjole og et par hænder begyndte at gå på opdagelse.

- Bare jeg taler om det nu, kan jeg blive helt elektrisk. Men jeg fik efter lidt pilleri den vildeste baghyler op af det træ, og jeg skreg og hylede, så han måtte holde mig for munden.

- Da han var færdig, var jeg ved at falde sammen i benene, så han måtte holde mig oppe, og så opdagede jeg, at der stod to mennesker og kiggede på os. Det var et par!

Ups
Et af elementerne ved dogging kan handle om at blive set af andre eller måske ligefrem arrangere et publikum. Men det kan godt være lidt af en overraskelse, når man som nybegynder ikke er klar over det.

- Jeg stod og måbede, og parret smilede venligt. De var noget ældre end mig og stod og pillede lidt ved hinanden. Fyren, der havde prøvet at vælte træet med mig, var gået igen, så jeg gik også.

- Parret spurgte om jeg ville lege mere, men det ville jeg ikke. Eller måske ville jeg godt, men hvis først jeg skal til at snakke om det, så fungerer det bare ikke for mig. Men efter det blev jeg mere modig. Jeg tog min lille Golf og kørte ud til nogle af de rastepladser, jeg havde hørt om, og jeg så flere andre par og singler i gang, men jeg oplevede ikke noget selv. Jeg turde ikke tage initiativet.

Et frækt par
Og selvom man har en fræk kløe, så kan man godt være så genert, at man bliver sig eget største problem. Heldigvis er der altid hjælp at finde online.

- Jeg fik endelig en aftale med et par på nettet. De havde en stor Volvo stationcar og var mere rutinerede i at mødes på rastepladser end mig. Jeg havde aldrig været sammen med en kvinde, men de sagde, at det heller ikke var nødvendigt. De skulle nok bare være der til at støtte mig.

- Så vi tog af sted til en rasteplads nede på Sydsjælland. Da vi stoppede, kunne jeg ikke lige se noget, men der var en del biler. Så forsvandt manden ind i den lille skov bagved toilettet og kom snart efter tilbage med et par fyre.

- Damen havde forklaret mig, at jeg skulle kravle om bagi og stille mig på alle fire. Så kunne de lukke bagsmækken ned. Og så blev jeg bollet bagfra igen, af to fyre efter hinanden. Det var så frækt!

- Midt i det hele begyndte konen at tage mine bryster frem og kæle og slikke for dem, mens jeg fik pik i den anden ende. Da jeg var bollet helt ud, gik de to fyre igen, og så sprang ægtemanden på mig, og kneppede mig bagfra, mens hans kone kravlede ned under mig og slikkede min fisse imens.

- Det er nok den frækkeste oplevelse, jeg har haft i de tre år, jeg har dyrket den slags. Også fordi det var så nyt!

Gangbang
Og så var porten åbnet, og det hele gik slag i slag for Carla.

- Da først jeg blev venner med parret, turde jeg meget mere. Nogle gange var de med, og nogle gange var jeg sammen med dem, og andre gange var jeg ikke, men det vildeste, vi prøvede, var et gangbang på en rasteplads oppe på Nordsjælland, hvor konen og jeg var sammen med ni fremmede fyre, der var blevet sat stævne.

Sidste år fandt jeg en partner, som også dyrkede dogging, og af en eller anden grund tog vi også en kop kaffe efter at have bollet på et offentligt toilet inde i centrum. Nu leger vi mest sammen, og jeg dyrker ikke så meget fremmed dogging, eller i hvert fald kun, når han er med. Jeg skal have spændende sex eller slet ikke noget.