5 tips til hvordan du forfører hende

Synes du, at der er lidt langt mellem snapsene på sexfronten. Hvorfor så ikke gøre det, hun drømmer om? Vis dig som den charmerende verdensmand, du er? Ja, for dælen – forfør hende som var det første gang igen og se så, om det ikke kaster noget af sig. Opskriften kommer her

1 af 1

Annonce:

 

 

Åh, hvor er det længe siden. Tænker du tit sådan, var det måske en ide at få gjort noget ved det. For er der gået lidt for meget isdronning i hende derhjemme, kunne det måske være, at du skulle prøve at tø hende op, frem for at komme med små stikpiller og ”invitationer til medlidenhedssex”. For hvor mandigt er det lige?

Nej, find den indre crooner og det gode gamle charmør frem og spil så på alle de strenge, der tænder de fleste kvinder. Det er ikke sikkert, at det giver pote den første aften, men arbejder du målrettet på det hen over ugen, toppes weekenden måske op med uventede gaver.

Her får du i hvert fald 5 tips, du kan begynde at bruge i hverdagen.
 

Duft af mand!

De fleste kvinder har en svaghed for dufte og mænd skal altså bare dufte af mand – og her taler vi ikke om armsved, gammel sperm og sure sokker. Næh, det handler om at tiltrække hende med dine maskuline duftstoffer og de fremhæves bedst af bestemte parfumer. Hvilken der er den rigtige for dig og for hende, er fuldstændigt individuelt. Så ned i Matas og få en flok prøver på herredufte – eller spørg hende den søde bag disken til råds.
 

Vær ødsel med komplimenterne

Bliv bedre til at spotte de ting, der gør hende unik og giv hende komplimenter for dem. Ikke at de skal hagle ned over hende. Men sådan lige i den rigtige situation eller når hun ser ud til at have brug for det: Så stik hende en kompliment og sørg for himlens skyld for at se ud til at mene det.
 

Rør ved hende og kærtegn hende

Kvinder er mere end bryster og bagdel – og de elsker dig for det, hvis du rører hende over hele kroppen. Så vend dig til at kærtegne hende andre steder end der, hvor dine hænder oftest søger hen.

Giv hende et kram bagfra og kys hende blidt i nakken eller læg din arm omkring hendes lænd, når I går ved siden af hinanden og giv hende et klem. Det sidste giver også sådan et beskyttersignal og giver hende mulighed for at klemme sig ind til dig i trygheden. Det kan de fleste kvinder rigtig godt lide.
 

Hjælp til i hverdagen

Indrømmet! Kønsrollerne er sikkert lige så klassiske hjemme hos jer, som alle andre steder – selv om du da synes, at du hjælper til. Men prøv nogle gange at tage nogle af de ting, som ellers på en eller anden måde er blevet hendes uskrevne pligt.

Så snup vasketøjet, ordn kattebakken eller put ungerne den aften, hvor hun virker mest stresset. Det giver hende en uventet pause i hverdagen, der fører til, at hun får mere overskud – og det er der ført videnskabelige beviser for, giver mere sex.
 

Tag kontrollen

Det er sikkert hende, der har styringen i hverdagen. Hende der stikker ordrer ud og hende der følger op. Hun er chefen derhjemme. Men selv om hun er kontrolfreak, er der et sted i livet, hvor hun allerhelst vil overlade styringen til dig. I sengen når der skal elskes!

Så når du fornemmer, at den rette stemning er der, så tag kontrollen og styr slagets gang – men lad være med at spørge først. Så er det hele ødelagt! Det ligger alt sammen i luften. Så hav antennerne ude og lær at spotte hendes signaler.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere