5 frække fødevarer, der sikrer dig en god aften i sengen

Der findes flere forskellige typer af mad, der kan hjælpe dig med at forbedre din præstation i sengen. Vi har dækket op til et potent måltid!

1 af 1

Annonce:

 


Kan du godt tænke dig at holde noget længere i sengen? Eller måske har du brug for noget mere selvtillid, når du er i byen og skal score? Så skal du gribe ud efter disse helt almindelige fødevarer og begynde at spise noget mere af dem. Vi har hentet inspiration fra den engelske udgave af Woman’s Health til den følgende liste.
 

Chili
Chili er ikke kun godt at komme i din mad, hvis du vil have noget mere styrke i den. Den stærke frugt indeholder nemlig også et stof, der er med til at øge blodcirkulationen og gør nerveenderne mere følsomme. Det første gør den mere stiv og det andet gør den mere følsom. Begge dele er bare et mega-plus i sengen. Så snup en chili eller to.

Foto: Shutterstock  

Kanel
Kanel fungerer ligesom chili ved, at det øger blodcirkulationen og gør dine nervespidser mere følsomme. Modsat chili behøver du dog ikke at spise det. Det er nok at lugte til det! Det er nok derfor, at det godt kan gå vildt for sig, når folk får kanel til deres 25 års fødselsdag.

Vandmelon
Hvis din diller har været lidt for afslappet her på det sidste, kan det være en god ide for dig at spise noget mere vandmelon. Meloner indeholder nemlig et stof, der får blodkarrene til at slappe af – ligesom Viagra også gør. Det øger blodgennemstrømningen, når den bedste ven skal i gang med det frække.

Figner
Figner indeholder store mængder protein, aminosyrer og kalium – alt det du skal bruge for at holde længe i sengen. Så spis endelig rigeligt!

Banan:
Hvis din selvtillid ikke er helt i top, kan det være en god ide, at du begynder at spise nogle flere bananer. De indeholder nemlig stoffet bufotonin. Det er med til at gøre dig i bedre humør og øger din selvtillid – og det er jo aldrig helt af vejen, særligt ikke hvis du skal i byen og møde en, du kan tage med hjem i seng.

Foto: Shutterstock
Derudover indeholder bananer også B6 vitamin, der øger produktionen af de hormoner, der giver lyst til sex. Hvis hende derhjemme ikke har så meget lyst for tiden, kan det være, at du skal prøve at få hende til at spise nogle flere bananer. De minder hende måske også om et eller andet, du har klar til hende.

Seneste 6-nyt

Hent flere