4 tips til at få en prægtig erektion

Importens! Det er nok det, alle mænd frygter. Har du først prøvet at have rejsningsproblemer en gang, flytter frygten ind og lægger en tung mental skygge over de næste mange gange, du har sex. Vi har fundet nogle tips, der kan støtte din bedste ven af, uanset om du har oplevet rejsningsproblemer, eller bare frygter at få dem.

1 af 1

Annonce:

 


Ikke at kunne, når du skal, er noget af det værste, der kan overgå en mand – og her taler vi ikke om, når du skal på toilettet. Nej, det er når du ligger der med den dejlige dame, og den bare er ligeglad og ikke gider rejse sig. Mega-nederen og flovt!

33 % af alle mænd oplever før eller senere rejsningsproblemer. Vil du mindske risikoen, er der en del ting, du kan gøre og har du oplevet problemet, kan du med fordel også bruge de samme kneb til at øge chancerne for, at den rejser sig strunk og stolt, næste gang du skal i kanen med hende den dejlige.
 

Den bliver, hvad du spiser

Vil du undgå eller udbedre rejsningsproblemer, skal du spise sundt. Nærmere betegnet skal du spise mere grønt og flere nødder og frø. De indeholder en særlig gruppe stoffer, der går under navnet flavonoider. De findes i store mængder i f.eks. bær, nødder, frø, appelsiner, æbler og pærer.

Der er også masser af flavonider i rødvin. Så et glas eller to hver dag kan du roligt selvordinere dig selv med god samvittighed, hvis du frygter rejsningsproblemer. Det gavner også mange ting hos hende, så måske kunne I dele en flaske med gensidige fordele.
 

Hold op med at ryge

Rygning kan simpelthen forkorte din bedste ven. Så enkelt er det! Helt op til en hel centimeter! Samtidig kan rygningen give kredsløbsproblemer, så det bliver sværere at få rejsning. De skadelige stoffer fra rygningen beskadiger simpelthen blodkarrene, så blodgennemstrømningen til din penis forhindres eller besværliggøres.
 

Hold op med at drikke for meget

Evnen til at få jernet til at blive stift, falder med mængden af alkohol, du drikker. Indtager du større mængder alkohol, øges væsketabet i kroppen, så du dehydreres. Det får kroppen til at sænke blodgennemstrømningen, så blodet få sværere ved at løbe til kalorius.

Samtidig øges mængden af angiotensin, som er et hormon, der ses i øgede mængder hos mænd med rejsningsproblemer. Så hold dig til de to glas rødvin fra før. Det vil hun også blive glad for.
 

Anskaf dig en penispumpe

De første tegn på rejsningsproblemer er oftest, at den ikke kan stå distancen og bliver slap før tid – altså at den mister gejsten undervejs.

Her kan et værktøj som en penispumpe som f.eks. disse, hjælpe dig. De giver dig en kraftigere erektion og som en lille bonus, kan du også få en større diller ud af det – og nøjagtig de samme effekter giver penispumpen, selv om du aldrig har haft hverken rejsnings- eller begejstringsproblemer. Så sådan en pumpe skal nok vække begejstring hos lillemor.

Seneste 6-nyt

Hent flere