39-årig pædagog: To Falckreddere tog mig i badet

Vi har mødt swingerparret Frk. Natblå og Brandmanden, der fortæller detaljeret om deres vilde sexliv

1 af 1
 

-- Hver uge genudsender vi en saftig artikel fra vores store arkiv --

Hun er 39 år, bor i Bagsværd og er pædagog og fotograf - og så kalder hun sig Frøken Natblå i swingerlivet. Han 38, bor i Nordsjælland og bruger pseudonymet Brandmanden, når der skal swinges.

De er et kærlig par, der her fortæller om deres oplevelser med at swinge:

Han: - Jeg altid fundet swinger verdenen spændende, så da jeg blev skilt, oprettede jeg en profil på scor.dk. I begyndelsen var det helt uoverskueligt, mærkelige og vildt.

Hun: - Jeg var ikke chokeret, men det er stadig ret irriterende at få pikbilleder i hovedet. Men det er meget befriende i forhold til dating, hvor alting er mere pakket ind. Det er bare mere ærligt på scor, og jeg har kun haft superfede oplevelser!


Han: - Jeg startede med at søge sexoplevelser, men har alligevel også fundet to kærester derinde. Første gang jeg var i swingerklub var det med en date, og det var meget grænseoverskridende, og jeg var vildt nervøs. Men så snart man kom indenfor, var det meget afslappende. Folk kom der jo for det samme.

Hun: - Første gang jeg skulle ud til et par, var det en pige, der skrev, om jeg ville være en overraskelse for hendes elsker. Så nogle timer efter sad jeg der pakket ind som en gave og ventede på elskeren. Jeg var ikke nervøs, men jeg var spændt, og det gik godt og var meget frækt. Da vi så har haft sex i flere timer, sagde de pludselig: ”Skal vi til det?”. Og så fik jeg den vildeste sprøjteorgasme, selvom jeg startede med at sige, at det kunne jeg da ikke. Da jeg sad i bilen på hjemturen, var jeg helt oppe og ringe.

Se også: Sådan køber du sex

Almindelig date
Mens de begge to var godt i gang med at prøve alt og alle af i sex-verdenen, faldt de pludselig over hinanden, og så skete der noget anderledes.

Han: - Vi mødtes på en helt almindelig date og har faktisk været sammen lige siden.

Jeg synes, hendes profil var provokerende, fordi hun skrev, at hun havde en fetich med politimand, falckreddere og måske en enkelt brandmand! Nu er jeg jo brandmand.

Hun: - Vi var begge mere interesseret i et fast forhold, hvor man kunne gøre de her ting sammen. Jeg havde lige været hus-veninde nogle år for et par, hvor manden var politimand, og det var frækt at blive bedt om at blive en mands elskerinde af konen.

Han: - Vores første store oplevelse sammen var et sommerhusarrangement, hvor der var mange par og singler. Og når man kommer som par, der ikke har prøvet den slags før, skal man til at finde sine grænser. Der kommer jalousien tit frem. For mig kan det være singlefyre, der kører for hårdt på, uden at vise mig respekt. Det, jeg kalder pli.

Hun: - Et nej er et nej. Selvom vi har prøvet meget hver for sig, bruger vi meget tid på at tale om, hvad vores grænser er, selvom vi ikke har mange af dem. Jeg har godt nok ikke set ham kysse en pige, men der må også godt være lidt jalousi, for det tænder jo også. Og jeg tænder utroligt meget på at se min partner sammen med en anden kvinde. Men der er jo stor forskel på f.eks. at kysse en fremmed og så sin kæreste.

Se også: Dansk par: Vi knalder foran fremmede

Bryde grænser
Mange mennesker tror, at det kun er mærkelige mennesker, der er swingere, men for det her par handler det bare om at have nogle spændende oplevelser.

Han: - Swingerlivet handler for mig om at møde anderledes mennesker og få nogle seksuelle oplevelser. Jeg har prøvet meget i den verden og har været gangbanger med 30 mænd og en kvinde. Det, jeg tænder på, er at se en kvinde komme helt op og flyve. Lige nu er jeg ved at finde mænd til et gangbang arrangement for hende. Men det skal være den rigtige type mænd, som jeg groft sagt gider se være sammen med hende.

Hun: - Jeg tænder på betjente og håber, at jeg kan opleve at blive taget af ti betjente!

Han: - Jeg har også været husven i et år hos et par, og jeg har været til herrefrokoster, hvor to kvinder vartede os op, og bagefter vartede vi så dem op. Det handler om grænser, der skal overskrides, og den dag jeg ikke har suget længere, så stopper jeg.

 

Men på scor handler det som fyr om at skabe sig et ry som en stabil og god fyr. Så breder rygtet sig, og så er der bud efter en. Det var også derfor, jeg kunne være sammen med et par i et helt år. Nu har vi ikke sex mere, men et rigtigt godt venskab.

Men selvom man selv er afklaret omkring sine roller i forhold til sin partner, så er der mange følelser involveret, når der er andre mennesker med i sengen.

Han: - De dårlige oplevelser jeg har haft, har været med singlepiger, der ikke har været afklarede omkring miljøet. Som har fået ejerfornemmelser i forhold til mig, og når man så melder fra, bliver de virkeligt giftige.

De fleste par er mere i balance, men da vi var i sommerhus for nyligt, var der også et par, der ikke var afklarede og som pludselig gik, fordi den ene ville og gjorde mere, end de havde aftalt.

Hun: - Der er mange eksempler på par, der bryder op i limningen, når de går i gang. Det er derfor, at selv vi, der har prøvet så meget, snakker meget om grænser. Og vi er ikke bange for at sige fra i forhold til hinanden.

Se også: Jane er 44: MILF og vild med sex
 

Nervøs
Man kan altid være uheldig, men heldigvis har de fleste oplevelser for parret været gode - og grænseoverskridende.

Han: - Min bedste oplevelse var første gang jeg stiftede bekendtskab med den her verden. Det var en parprofil på scor, der ikke havde fået planlagt deres sommerferie ordentligt, så de havde fri en uge forskudt. Så manden søgte mænd til hende, så hun kunne få en ny mand til hver dag i den uge, han arbejdede. Jeg skrev og fik overraskende nok svar, at jeg stod på listen.

Så en dag ringede konen og snakkede lidt med mig, og kort tid efter blev jeg så inviteret med til et arrangement med dem og et andet par og en del singlefyre. Så jeg kørte til Fyn, og da jeg sad i deres sofa med en række fyre, var jeg rystende nervøs. Så sagde fyren ved siden af mig: ”Tag det roligt, det er jo ikke andet end sex”. Vi havde en kanon aften! Og jeg blev så fast besøgsven hos dem senere.

Bedemandssex
Han: - Jeg var medlem af en Gangbang Loge og var en af de såkaldt ”bedemandsdrenge”, som vi blev kaldt, fordi vi brugte baglokalet i en bedemandsbutik til at arrangere gangbang og udleve kvinders fantasier. Det var kvinder og par, der skrev. DE havde noget, de godt ville prøve, og så gjorde vi, hvad vi kunne for at arrangere det.

Mottoet var: ”Skal vi kneppe jer til døde, så kan vi også klare det”. Men når man præsenterede sig som ”bedemandsdreng”, så vidste folk, hvad man stod for.

Hun: - Jeg har nok tre bedste oplevelser. Nu er jeg jo besat af politiuniformer, og selvom jeg havde svoret, at jeg aldrig ville være sammen med en mand, der var gift, så faldt jeg alligevel i, fordi han var politimand. Det frækkeste, vi prøvede, var nok, da han tog mig på selve politistationen, mens han var på vagt, og telefonerne kimede. Det var frækt!

Og så har jeg en meget grænseoverskridende oplevelse, som var, da jeg fik købt en strap-on og kneppede en direktør hårdt i røven, mens han havde mit undertøj på. Det var så frækt og nyt!

Så var der også to falckreddere, der kom hjem til mig og forførte mig i badet og rundt i lejligheden. Jeg er bare vild med uniformer!

 

En livsstil
Swingere er som andre mennesker helt forskellige og bruger det åbne sexliv forskelligt, men da vi spørger, om de kunne lægge det på hylden, falder svaret:

Han/Hun: - Nej!

Hun: - Det er først lige startet. Vi er jo heller ikke nogle af dem, der skal ud og swinge hver dag. Vi har været sammen i fem måneder og har mest været sammen bare os, men nu begynder det at trække mere efter at komme ud og prøve nogle ting.

Han: - Der er stor forskel på de mennesker, der er i miljøet. Vi går jo efter de virkelige gode oplevelser, mens der er andre, der ikke kan sidde sammen derhjemme. Jeg kender mange par i 40-50 års alderen, hvor sexlivet er gået helt i stå, og de prøver så at gå i klub. Mange har kun sex med hinanden, men de indtryk, de får i klubben, gør, at man får et rigere sexliv derhjemme.

At være swinger handler jo ikke om at være sammen med andre, det er indtryk og oplevelser. Vi har jo også vores helt almindelige intime sexliv derhjemme, og så har vi de kinky ting, vi udlever ved siden af.

Hun: - Der er mange, der har brug for det kick og ikke kan uden. Det kan være meget afhængighedsskabende. Og jeg tror også, at vi er nogle bestemte mennesker, der dyrker de her ting. Det handler jo også meget om bekræftelse, og nogen kan ikke uden. Min ekskæreste f.eks. Men som vi fandt ud af, så er der ingen grund til at gå i behandling, når man nu kan gå i sexklub. Det handler om at blive et helt menneske, og vi får nogle stærkere følelser i vores forhold, og nogle mere intense stemninger.

Han: - Og så møder man mennesker, som man ikke normalt ville møde, og det tror jeg også er utroligt sundt. For jeg kan da krumme tæer, når jeg f.eks. på mit arbejde hører folk snakke om de her ting. De aner ikke, hvad de taler om.

Hun: - Vi har været klub sammen og til sommerhusfest. Og vi skal til fetichfest i morgen og skal rigtigt have gang i en masse. Vi skal være klædt ud som brandmand og politimand!

Se også: Danske Ann måler og ordner kæmpe-diller