3 ting du skal have klar, når hun kommer hjem fra Fifty Shades Darker

Brystklemmer, pisk og den slags lyder som noget fra en Fifty Shades-film. Og det er også lige præcis der, vi skal hen. For inden for de nærmeste dage er der en god chance for, at du får hende hjem fra biografen, helt tændt og klar til nye eventyr. Og så har du jo bare at være godt forberedt og klar.

1 af 1

Annonce:

 

 

Er du sluppet for at skulle med ind og se den nye Fifty Shades Darker-film, fordi hun er taget med et par af veninderne, så kan du gå derhjemme imens og gøre klar til hun kommer hjem. For går det lige som med den første film, kan du højst sandsynligvis forvente at få en tændt kvinde hjem, der er klar til nye eventyr på den erotiske front – eller genoptagelse af de aktiviteter, I eksperimenterede med, efter hun havde set den første film.


Hav overraskelser klar

Så når hun kommer hjem, kan det være en god ide at have lidt overraskelser klar. Helst skal det være en aften, hvor alle forhindringer er bragt af vejen. Børnene sover hos deres kammerater og veninden sætter hende bare af og kører hjem. Hun er din!

Når hun kommer ind, så vær galant og tag hendes jakke og hendes taske. Giv hende en kompliment og giv hende tid til lige at komme ind af døren.

Derefter fører du hende ind i stuen. Her har du forberedt et lille let traktement. Ikke kaffe og kage eller noget andet tungt. Men noget med lidt laks og noget pynt på et lille stykke ristet toast eller sådan noget. Til anretningen serverer du måske et lille glas bobler, noget Asti eller hvad du nu ellers ved, hun kan lide. Hun skal kunne se, at du har gjort noget ud af det, og det her er anderledes, end det plejer at være.

Pakken

Når du trækker stolen ud, ligger den der så. Midt på sædet, pænt pakket ind med sløjfe og det hele. En lille pakke til hende. Mon ikke hun tager den op og er ret interesseret. Bed hende tage plads, skub stolen ind og gå så rundt om bordet og sæt dig overfor.

I pakken har du selvfølgelig pakket nogle små slet skjulte hentydninger ind. F.eks. nogle brystklemmer som nogle af dem her og måske en lille kæde, de kan sættes sammen med. Eventuelt en lille pisk eller noget andet med erotiske undertoner. Det vigtigste er, at du vælger nogle ting, der virker smykkeagtige, samtidig med at det er sexlegetøj fra filmens univers. Raffinementet skal nok tænde hende.

Soveværelset

Nu skulle der gerne begynde at ske ting og ellers må du jo skubbe lidt mere til stemningen. En god måde at gøre det på, er at have ryddet op i soveværelset, skabt en indbydende rede i sengen, arrangeret belysningen lidt dæmpet og måske tændt nogle duftlys eller på anden måde skabt en stemning, hun finder befordrende for erotik. Filmen varer to timer, så du har masser af tid til at gøre dit bedste.

Gør du dig umage og bruger din fantasi, er vi helt sikre på, at du også nok skal få noget ud af hendes tur i biografen. God fornøjelse.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere