3 numser du skal følge på instagram

Numser, røve, booties – you name it, we like! Det og så et par gode bryster. Så er vores lykke gjort. Men hvorfor er det sådan? Jamen, er det ikke lige meget, bare røven den er god –what’s not to like? Vi har fundet 3 lækre internationale kvindenumser og en enkelt dansk lækkermås. Så bare læn dig tilbage og

1 af 1

Annonce:

 

 

Spørger du en psykolog, vil han eller hun forklare, at mandens fascination af kvinders bagdele stammer helt tilbage fra urtiden og skyldes, at vi bruger numsens udformning og hofternes bredde til at bedømme, om hun er god til at føde børn. Kort sagt: Vil denne kvinde kunne føde levedygtige børn, når jeg nu om lidt beriger hende med hendes sæd! Var røven god, slog de bogstavelig talt til!

I dag har vi for længst lagt knortekæppen til side og opfører os noget mere galant over for damerne, end de gamle huleboere gjorde. Men vores hang til at nyde en god røv, har vi ikke lagt på hylden. Den er der endnu!

Foto: Doktor Jones
Hurra for belfies

Heldigvis har moderne teknologi gjort det endnu nemmere at nyde en god røv. For mange af verdens lækreste kvinder er hoppet med på den nyeste mode på de sociale medier. Det kaldes for en belfie, som er en forkortelse for butt-selfie.

Vi har tyvstjålet en flok belfies, som amerikanske Men’s Health har fundet. Dem kan du se lidt længere nede på siden. Hov, vent! Der er mere endnu!

For selvfølgelig får du også lige – som en ekstra Side6-bonus – et par gode billeder af kvinden, der er kåret som Danmarks bedste røv! Hun hedder Megan Andersen og kan bestemt stå mål med de andre lækkermåse, som du kan nyde herunder.

Så! Nu kan du godt rulle videre. Nyd synet!

 


Følg Michelle på instagram: michelle_lewin

 


Følg Hannah på instagram: Hannahpolites

 


Følg Emrata på instagram: (emrata)

 

Seneste 6-nyt

Hent flere