3-i-1-penisringen gør underværker

Fantasy C-Ringz er en serie af ret så fantasifulde og grænsesøgende penisringe, der vil kunne fyre op under ethvert sexliv

1 af 1
 

Penisringen er sat i verden for at hjælpe og holde på erektionen – og får man fingre i en penisring, der passer en, så kan sexlegetøjet hjælpe en til at blive større og mere spændstig end nogensinde. Til glæde og fornøjelse for både en selv og kæresten. 

Men der findes altså også penisringe, der evner mere end ”blot” at gøre stor og stiv – det er Pipedream- serien af Fantacy C-Rings penisringe et fantastisk godt bevis på.

Men inden du/I nu kaster jer over at købe den første og bedste Fantasy-ring, så læs lige lidt om de forskellige modeller først. De her produkter handler nemlig ikke kun om at afstive din penis, men i høj grad også om hvad sexlegetøjet kan gøre for din sexpartner.

Hvilket denne penisring med tilhørende anal-dildovibrator og klitorisvibrator er et klart eksempel på.

Sex med ring og plug i måsen
Danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj til ham, hende og det legesyge par, fører er bred vifte af Fantasy C-Ringz penisringe – og det springer lynhurtigt i øjnene, at flere af produkterne er med analplugs.

Altså hvor den mandlige ringbærer stimuleres analt og samtidig med, at sexlegetøjet gør penis ekstra stor og stiv. En super fræk og grænsesøgende kombi, der efter sigende skulle være ekstra stimulerende. Både i forbindelse med sex og onani. Men som det for en del mænds vedkommende kræver lidt ekstra tilløb til sådan for alvor at kaste sig ud i brugen af.

Hvis du som mand aldrig har prøvet at bruge en penisring, bør du måske lægge lidt mindre hardcore fra land. Med en lidt mere simpel ring, som der hos Sinful.dk fås i et utal af variationer.

Og tror du ikke helt på, at dette her ret så enkle stykke sexlegetøj til manden gør en målbar forskel for specielt tykkelsen af penis, så kvikt frem med målebåndet. Mål først uden ring, og så efterfølgende med ringen på.

Ja, i virkeligheden behøves du ikke engang at måle – forskellen i størrelse er nemlig både til at se og føle på. Bogstavelig talt. Også oplevet med hendes øjne og krop.